Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 595 998
  • 20 692
  •   15
Отговори
# 20 655
  • Варна
И Бойко сал едно одеалце имал.

# 20 656
  • София
ГЕРБ - Граждани за евразийско развитие на България. Пак ни наредиха до потъващия  Орбан пред ЕС в услуга на руския газ.

# 20 657
  • София
Нали, миличкият и на кафе не ходи даже.

# 20 658
Тоя човечец, три пъти министър председател и четвърти път със Сламен такъв, пак ви/ни обижда. "Глупаци, нещастници долни". Преди това бяха тулупите и мисирките и му се впечатлявате на одеалцето. Верно ли?

# 20 659
Нали, миличкият и на кафе не ходи даже.

Неее. Не каза това. Никой не ме видял на кафе:stuck_out_tongue_winking_eye:

В Барселона ще ни е трудно, например.

Каква е идеята на разговора в Карбовски. Селски хоремаг? Почти го докараха.

# 20 660
Да се оплаче Simple Smile

# 20 661
Къде е видеото, че не го виждам.

# 20 662
  • софия
Защо карбовски води интервюто с тъмни очила? Заслепен е от краля Слънце или предишната вечер е препил от вълнение кой ще му даде интервю?
Сериозен журналист ми било това! Ма толкова са смешни!
Виж sevi pi ar я признавам. Този човек не подлежи на препоръки. Толкова естествено натурален с емоционална интелигентност на 5 годишно и винаги другите са виновни, никога той. Седи си, а те нещата се случват. И севи винаги успява да замаже нещата.

# 20 663
Нищо не замаза Севи
3-то интервю и само го плюят.
Да се пенсионира и да има време за кафе.
Ако продължи с интервютата още ще се закопае.

# 20 664
Не съм го гледала ББ при Дачков,но половинът даде 5 ойро и 20 цента за вожда си/уж се отрече от него,де/ за малко хумореска.
Та,30 мин.хвалене,4 мин.лютене как нямал тонове със злато,това ,което е качил Карбовски като откъс.
Човекът се похвали  че има приятели и при демократите,както и при републиканците,"на Обама жена му","приятелят ми Тайпи".Подготвил си е папка за магистралите.
Трудно му се взимаше думата.Гледам Карбовски е писал,че интервюто е 2 ч.и 30 мин,ще го пуска на части.
От толкова самореклама,която си направи,чак за миг забравих за дереджето на което сме,направо сме цъфтяли с ББ.
Това,което съм цитирала "аз нямам грехове" и което каза,се последва от -грях ли е,че съм построил магистрали, по които да пътуват../от този сорт/.
Много вкратце драсвам,че и аз така като него-раб'та,раб'та..

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 08:11 от Морана

# 20 665
Лош Бойко , лошш..... !

# 20 666
  • софия
Коментар на дачков за интервюто при карбовски 🤣
Цитат
Добро пиарско интервю на Мартин Карбовски с Бойко Борисов. Линк в коментарите тук. Горещо препоръчвам! Борисов е като народен артист от соца. Парцалев, Калоянчев, Мутафова и Лолова в едно. Машина за лафове и шортове, 25 години преди тик ток. Аз не харесвам политиката му, но ми е симпатичен, защото е олицетворение на българщината, нейна еманация. А от българщината не можем да избягаме. Тя е в нас и ние сме в нея.
Цитат от диалога: Карбовски: Кой е слонът в стаята
Борисов: Аз... ама като гледам и ти не си много слаб

# 20 667
Цитат
А от българщината не можем да избягаме. Тя е в нас и ние сме в нея.

Да си българин не е някакво генетично заболяване. Всеки сам си преценя и избира дали да прегърне най-лошите качества на хората с които живее в една държава

# 20 668
# 20 669
Защо така скоростно са ме изтрили на разсъмване? Да не би да е в разрес с правилата да пишеш мнението си за най-видният ерген, упс, политик на републиката? И за стратегията на Пиар-а му?

Общи условия

Активация на акаунт