Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 599 800
  • 20 874
  •   22
Отговори
# 20 730
  • София
За Гюров - в неплатен отпуск е, някъде чета, че нямало проблем да е МП, защото са различни длъжности, а е отстранен временно само от банката, не от домовата книга. Други се изказват, че евентуалният му избор ще бъде атакуван пред КС.
Язък, Рашков и Демерджиев така самоотвержено се предложиха за вътрешен министър. 😃

# 20 731
И аз искам да е Гюров. Друго няма да свърши, но поне ще затвори едни големи усти и ще стане протеже на Пеевски.

# 20 732
В моя фейсбук пак са потекли едни обещания, любимата ми част от предизборните времена..
МЕЧ ще одържавяват ЕРПтата, че били високи сметките.
Възраждане са я докарали да обещават безплатни допълнителни занимания в детските градини..
Абе реки от мед и масло ни чакат .. само да ги изберем

# 20 733

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 09:02 от Moderator1

# 20 734
Ще минаваме към рублата ли?

# 20 735
  • Разпиляна във въображението
Направо мед капе на сърцето, когаго се пишат обиди Simple Smile

Не, няма да се минава. Нито ще се излиза от ЕС, НАТО, ЕЗ и т.н.

# 20 736
Ще минаваме към рублата ли?

Точно обратното, ще се стараем да се интегрираме.

От същото изказване.
"Тепърва ни предстои изключително сериозна работа - да започнем наистина да се интегрираме в Европейския съюз, в еврозоната, а това означава на първо място да изгоним олигархията от властта и да спрем паричните потоци от публични ресурси, които продължават да се леят към нея.

https://news.bg/politics/radev-balgariya-tryabva-da-preodolee-ne … v-evrozonata.html

# 20 737

Тоест нищо няма да се променя. За какво му беше на Радев да напуска президенството? Странно. Thinking

# 20 738
"Не трябва да забравяме, че по-малките страни като нашите нямат право на илюзии и на хаотични движения. Ние трябва да работим за укрепване на съюзите, в които членуваме, с необходимата политическа зрялост и отговорност. Трябва да поставяме много ясно, когато комуникираме с великите сили, нашите национални интереси и да ги отстояваме", посочи Радев.
Това навярно е препратка към акцията на Желязков, а по-точно на ДП с подписа от миналата седмица.

# 20 739
Ето го цялото.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/rumen-radev-stranata-ni-trjabva- … e-evrozonata.html

Страната ни трябва да преодолее негативите от прибързано и без подготовка влизане еврозоната и в същото време да оползотвори възможностите, които носи членството  и т.н.

# 20 740
  • София
Няма да го слушам, че ще взема да изкарам някоя псувня дето не съм и знаел че знам 🙃
Едно ме интересува : Каза ли кои негативи от влизането?

# 20 741
Няма да го слушам, че ще взема да изкарам някоя псувня дето не съм и знаел че знам 🙃
Едно ме интересува : Каза ли кои негативи от влизането?

"Прибързано и без подготовка" - това разбрах аз като негативи.

# 20 742
  • Разпиляна във въображението

Тоест нищо няма да се променя. За какво му беше на Радев да напуска президенството? Странно. Thinking

Ама вие сте предположили, че затова напусна Президенството?

Значи изказването на Радев няма нищо общо със спуснатото тук Simple Smile Очаквано Simple Smile

И още -
Радев се срещна с компании, участващи в проекта KARDESA, за изграждане на система от оптични подводни кабели в Черно море. В нов офис Радев посреща представители на компаниите, които са основни инвеститори в проекта. Системата от подводни кабели се предвижда да свързва България, Турция и Грузия. В Срещата участваха представители на Deutsche Telekom, Vodafone и AzerТelecom. Проектът KARDESA утвърждава ролята на България в рамките на този стратегически дигитален коридор и създава предпоставки за развитието на страната като дигитален и IТ център в Централна и Източна Европа се посочва в съобщение от пресцентъра на Радев.
Изграждането на центрове за данни в България и дигиталната свързаност бяха сред приоритетите на Румен Радев и през двата му мандата като държавен глава и той подчерта, че ще продължи да работи и в бъдеще за развитието на потенциала на България в тези сфери.“Стратегическото разположение на България между Европа и Азия създава възможности за осъществяването на проекти в областта на свързаността с висока добавена стойност”, подчерта на срещата Румен Радев.

# 20 743
Големия му коз винаги е бил референдума, така че ще продължава да подклажда в тази посока като се стреми да вземе голяма част от хората които биха гласували против. Ясно е. Иначе речите му определено ме приспиват, предпочитам другите русофили които поне малко емоция вкарват.

# 20 744
  • София

Ама вие сте предположили, че затова напусна Президенството?

Значи изказването на Радев няма нищо общо със спуснатото тук Simple Smile Очаквано Simple Smile

А, не, не. Ще бори мафията. И олигархията. Може да започне първо от Гергов. Или?

Общи условия

Активация на акаунт