Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 619 344
  • 21 620
  •   23
Отговори
# 21 585
  • София
За последните 4 години и на малките деца им стана ясно чий е Радев, какво го чакат да се определя?

# 21 586
  • София
Не го чакат да се определя.
Чакат да видят кои ще са с него и доколко би могло да се работи с тях.
Тупането на топката е логично в момента.
И словоблудството на Радев е логично - колкото по-обща демагогия, толкова повече хора ще привлече.

# 21 587
Да си призная, аз малко се притеснявах от явяването на РР на евентуални избори. Такива изказвания имаше, едва ли не ще измете де що има партия и ще си управлява самостоятелно. След последните дни ми стана ясно, че този не може да е заплаха. От него само алабализми, нищо конкретно и спихна бързо само след едно интервю, а толкова много го надуваха. До една-две години ще е аут.

# 21 588
  • София
... До една-две години ще е аут.
А аз мисля, че няма да е. Той има повече потенциал да обедини маси от други с гръмки заявки досега.
Здрави да сме всички и след година, две да направим анализ.
Надявам се да греша. Но едва ли.

# 21 589
  • софия
Парцел в с. Иваняне за ЦЕЛИ 165 к евро??? Шок! Ужас!
Вие сигурно се шегувате. Та в Панчарево, Бистрица, Драгалевци и Симеоново се напълни с къщи на съвсем обикновени хора, а там цената на парцелите са същите - около 200 евро за кв. м. Да не говорим колко народ от провинцията си накупиха апартаменти в новите "елитни" квартали на София за по над 250 - 300 к + паркоместа (за техните цени пък да не говорим). Обаче Радев, който е президент на България цели 9 години не може. За него - гарсионера, панелка, в Люлин 1 и до там. И шкодата отпред. Joy
Патетично. Защо не го купува той, а тъщата?
С интерес ще наблюдавам как неговият съсед ще го прецака. Всеки  политически субект, който се е докоснал до него, е изгорял.

# 21 590
Парцел в с. Иваняне за ЦЕЛИ 165 к евро??? Шок! Ужас!
Вие сигурно се шегувате. Та в Панчарево, Бистрица, Драгалевци и Симеоново се напълни с къщи на съвсем обикновени хора, а там цената на парцелите са същите - около 200 евро за кв. м. Да не говорим колко народ от провинцията си накупиха апартаменти в новите "елитни" квартали на София за по над 250 - 300 к + паркоместа (за техните цени пък да не говорим). Обаче Радев, който е президент на България цели 9 години не може. За него - гарсионера, панелка, в Люлин 1 и до там. И шкодата отпред. Joy
Още веднъж за тези отзад.. Проблемна не е цената на парцела, а начина на придобиване. Но продължавай да си затваряш очите, докато твърдиш че си "свободен електрон".

# 21 591
Първи коментар на Герб за интервюто.

Т. Дончев:

"Всеки, който влиза в политическата конкуренция... минимумът е да се определи поне по линията "ляво – дясно". По отношение на геополитиката трябва ясно да се определи".

Това заяви вицепремиерът и министър на иновациите и растежа в оставка Томислав Дончев по БНР.

По повод слизането на президента на политическата сцена той каза:

"Трудно ми е да коментирам появата на Румен Радев поради липса на конкретни заявки. Репликата „няма ляво, няма дясно“ до голяма степен е нелепа, защото лявото е по-голяма преразпределителна роля на държавата, по-мощна социална политика, но по-високи данъци, а дясното е по-минимално данъчно облагане и по-голяма икономическа свобода".

Това е умерена критика, не го атакуват реално. Не чуваме Боташ да речем.Grinning

# 21 592
  • софия
Дали до изборите поддръжниците на летеца ще проумеят, че той играе на масата с останалите двама и е още от същото?

# 21 593
  • Разпиляна във въображението
Как е предобит този имот? Какъв е проблемът?

# 21 594
Да не е придобит,както майката на КК придобива апетитна земя във Варненско?
Засрамих се леко,аз нищо не съм им купила на името на наще.

# 21 595
  • Варна
T.e.   нищо конкретно няма. Само подхвърляте недомлъвки.

# 21 596
  • софия
Купуването на земя за строеж е най-малкото перо. Жива и здрава да е тъщата. Сигурно от пенсията и добавките, които Той - съседът, е давал, е надиплила сериозни пачки в евро, не рубли. Дай Боже на всеки мъж и жена такъв оправен родител!

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 15:06 от zvаnchе

# 21 597
  • София
За последните 4 години и на малките деца им стана ясно чий е Радев, какво го чакат да се определя?

Чакат го не да се определи - всички знаят къде е Радев, а да видят неговия и техния собствен резултат. Както и този на ГЕРБ. И после ще го мислят с кого да се прегръщат. И това никак не е маловажно.

Да си призная, аз малко се притеснявах от явяването на РР на евентуални избори. Такива изказвания имаше, едва ли не ще измете де що има партия и ще си управлява самостоятелно. След последните дни ми стана ясно, че този не може да е заплаха. От него само алабализми, нищо конкретно и спихна бързо само след едно интервю, а толкова много го надуваха. До една-две години ще е аут.

А според теб с кого е редно да управлява? Коя коалиция включваща Радев е най-приемлива според теб? А каква коалиция без Радев е най-приемлива? Не се заяждам - наистина ми е интересно да чуя мнения.

# 21 598
Нищо срамно няма, президент да си купи имот на пазарна цена.Не виждам защо радев, трябва да го прави чрез кухата фирма на тъщата си. Дали защото си мисли, че постната му данъчна декларация, ще му донесе ползи пред електората? Съседът му Първанов, поне я писа на името на жена си.

# 21 599
Немалко пенсионери хвърляха пачки през терасите,не подценявайте размерите на  скътаното от възрастните хора.

Общи условия

Активация на акаунт