Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 621 348
  • 21 727
  •   7
Отговори
# 21 675
Това вече никой няма да го търпи. Нека пак ГЕПСНН направят правителство, пак ще е свалено от площадите, както се видя.
И? Великата априлска Революция ли ще спретнете? В стил Априлски пленум
Ех тази демокрация, само на думи я уважаваме.

# 21 676
Чудя се, колко от пишещите в тази тема знаят какъв ден е днес? Какво се е случило на тази дата преди 81 години?

# 21 677
Това за Герб и РР не се ли изчерпа.
От месеци е ясно, че играят заедно.
Е та ППДБ се сглобиха с ГЕРБ, РР що да не и той?
Да се сглобява, ама не да бъде оправдаван. Както се громи ПП-ДБ, два пъти повече да се громи РР. Защото ПП-ДБ го направиха след н на брой избори. РР идва и още на първи избори не се определя срещу ББ и ДП.

Seisa, точно обратното е. За ПП-ДБ нищо не е позволено. За тях само хейт и злоба. Виж, за Бойко, за Тошко, за Руменчо всичко е позволено.
Аз не съм обзета от Радев, но тук 2 дни само се громи Радев.
А мен ме тормози, че точно сглобката на ППДБ с ГЕРБ и НН ще ни докара СМП като МФ, Силвия Къдрева. Пък те са много умни калинки без извинение. Това ми е в момента на дневен ред.

# 21 678
Къде виждаш тук демокрация?

# 21 679
Това вече никой няма да го търпи. Нека пак ГЕПСНН направят правителство, пак ще е свалено от площадите, както се видя.
каква революция, какви 5 евро? ГЕПСНН повече няма да управляват, това казвам. Свърши.

# 21 680
Чудя се, колко от пишещите в тази тема знаят какъв ден е днес? Какво се е случило на тази дата преди 81 години?
Това какво значение има или ще вадим удобно признаците на комунизма?
Всички знаят! 10 секунди след като ги попиташ във форум
ГЕПСНН повече няма да управляват, това казвам. Свърши.
Мечтите са безценни. Успех! Ти пожелавам и късмет да ти се сбъднат

# 21 681
Всеки път. Ще спретваме каквото трябва всеки път. А колкото и да се опитват разни руменчовци и бойковци да се пришиват към протеста, няма да стане. Ментета вече не приемаме. Времето на царя приключи.

# 21 682
  • Разпиляна във въображението
А аз да попитам отново как виждате 160 гласа за нов ВСС, който да избере нов гл.прокурор, без ГЕРБ?! 121 гласа на ППДБ и... Кой друг? Или ще го карат на опозиция докато не получат 161?
А ти как виждаш каквото и да било без ПП-ДБ? РР+ББ+ДП? Защото в речта си, когато сдаде президентския пост, се изказа негативно само за ПП-ДБ. Така че, дайте вие какво предвиждате. И как го виждате? Удовлетворява ли ви? Нали ПП-ДБ са ви проблема. Сега ще ви дойде идеално.

Явно не се четем. Има ли смисъл да отговарям на нещо, за което съм писала преди две страници?

Да мислиш само за 121 без да погледнеш по-голямата картина - 161 за мен е тъпо. Когато целта ти е съдебна реформа е направо абсурдно.

# 21 683
Ще спретваме каквото трябва всеки път. А колкото и да се опитват разни руменчовци и бойковци да се пришиват към протеста, няма да стане. Ментета вече не приемаме. Времето на царя приключи.
Власт с кръв се взема, нали така?
Добре бе, как ги виждате нещата? Тотална конфронтация, едва 18% поддръжка на избори...С гражданска война ли ще си ги мерите?
Ако е така, дай да назначаваме Василев за вожд и учител, Мирчев за неговият пророк и да приключваме

# 21 684
Ще спретваме каквото трябва всеки път. А колкото и да се опитват разни руменчовци и бойковци да се пришиват към протеста, няма да стане. Ментета вече не приемаме. Времето на царя приключи.
Власт с кръв се взема, нали така?
Добре бе, как ги виждате нещата? Тотална конфронтация, едва 18% поддръжка на избори...С гражданска война ли ще си ги мерите?
Ако е така, дай да назначаваме Василев за вожд и учител, Мирчев за неговият пророк и да приключваме
добре бе, а вие как ги виждате нещата? Не става ясно. Бойко, момчето и РР не сани опция.

# 21 685
Мислят, че все някога ПП ще постигнат пълно мнозинство.

# 21 686
  • Другата България
Препоръчвам това събеседване с Методи Андреев.
Много добра дисекция на причините заяо точно сега се появи Румен Радев - за да обере от протестния вот от ППДБ, но още по-важно, точно когато Текат сериозни процеси в Европа, има опасност България да бъде отклонена в източна посока, към Кремъл.
Говори и заяо в навремето царят дойде точно в момента, в който СДС е работило активно по европейският път на България. Още тогава в управлението са дошли хора, които и до сега ни управляват.
Гласуването сега ще е стратегическо, какво бъдеще искаме, за нас, за децата ни.

Ще да ме е прочел явно.
Същото писах и аз, и то неведнъж.

С разликата, че изобщо не смятам, че ще тръгнем към Кремъл. Blush
И не бих се изненадала от съюз между РР и ППДБ след изборите.

# 21 687
Това какво значение има или ще вадим удобно признаците на комунизма?
Всички знаят! 10 секунди след като ги попиташ във форум
Какви призраци? За много хора това е реалност. Още има живи хора, пострадали от режима и живи техни наследници. Излишен е цинизмът ти. За едно ненужни призраци, за други лични преживявания, които са оказали влияние на целия им живот.

Знаем, Диорела. Отбелязах по-рано през деня.

# 21 688
Препоръчвам това събеседване с Методи Андреев.
.....

Иво Инджев подобна теза изказа като на Андреев,без обаче да посочва накъде ще залитаме,по-обран беше.Неговата теза клонеше по към нарочно активизиране ,защото негодуванието достигна големи размери,май и царя спомена.
Та,както навремето АД е подкрепил СС,правителство общо са имали,после за кандидат-президент,сега пък АД застава зад РР... :/

# 21 689
добре бе, а вие как ги виждате нещата? Не става ясно. Бойко, момчето и РР не са ни опция.
Който има способността да води преговори и да се договаря, той ще е. Оценка за работата - на избори. Това е демокрация.
Като ти се изчерпят опциите - Терминал две не в ремонт. В ЕС сме и пътуването е свободно. С малки изключения или затруднения, но вярвам Русия или Северна Корея да са привлекателна дестинация.
Вариант 2 - да си гласуваш за опцията докато опциятата ти по някаква свише случайност не вземе едни 121 мандата в НС. Ама и тогава не е сигурно

Общи условия

Активация на акаунт