Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 640 730
  • 22 289
  •   6
Отговори
# 22 275
  • София
Ако чакаш МОН/РУО да свършат работа..

# 22 276
Предишният председател на КЕВР Иван Иванов беше от ДСБ , което съвсем не е ГЕРБ. И беше дълги години председател.

# 22 277
Има ли нова цена на тока от 01.01.2026 година, с 8,4% по висока?

# 22 278
  • Разпиляна във въображението
Аз имам повишено потребление в сметката си и за мен е напълно нормално - много дни между Коледа и 4 януари. Готвене, перални, сушилни, климатици. Цената не е повишавана, потреблението е в повече.

Слушам един превъзбуден Стоян Михалев в БНТ, който изброява "спасителите", обаче не знам защо пропусна "спасителите" от ПП Simple Smile Дори аз вярвах в тях. Много грозно се изказа за Димчев, че харесвал мъже. Високо ниво на водене на дебат.

# 22 279
  • София
България е на крачка от членство в ОИСР
https://www.economic.bg/bg/a/view/bylgarija-e-na-krachka-ot-chlenstvo-v-oisr 

Което е и последната огромна крачка. Случи ли се, ще е успех и признание. Препоръките им в годишния доклад са важни и всяко разумно правителство би се съобразило с тях и обърнало внимание.

# 22 280
  • Разпиляна във въображението
ОИСР я свързвам с основно с Пеканов. Той бе първият, който присъстваше на среща на организацията и усилията му бяха постоянни, за да се присъединим. Преди е имало работа за присъединяване, но СП и Пеканов дават основния тласък.

# 22 281
Отворих линка и видях препоръките на тая калпава организация - осрани някакви....Препоръка- да се спре дефицита на бюджета от пенсиите. Как да стане това?

# 22 282
Отворих линка и видях препоръките на тая калпава организация - осрани някакви....Препоръка- да се спре източване на бюджета от пенсиите. Как да стане това?

Лесно е.
Асен Василев каза и показа (за кратко време) как става това, но дългите години мантри на Бойко, явно са хванали дълбоки корени и хората си мислят, че пари за пенсии няма.

Но пък милиарда за Тръмп го осигурават на мига или милиони за приятели.

# 22 283
  • Обран бостан ;)
Как се навързват нещата:

1. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова президентът Илияна Йотова незабавно да назначи служебен премиер. Ние знаем, че ще Гюров  Bowtie
Скрит текст:
2.„Борисов почти си призна, че са заложени известни бомби на служебния кабинет. И тази бомба просто е гръмнала по-рано. Била е заложена бомбата да се вдигнат цените на тока и са очаквали служебният кабинет вече да е встъпил и да се окаже, че служебният кабинет е виновен за вдигането на цените“, коментира Божанов.

„И сега Борисов много го е яд, че редовният кабинет се е оказал в този момент. А КЕВР го назначиха те. Ние бяхме много против част от тези назначения - твърде некомпетентни, твърде политизирани, но те прегазиха нашите аргументи и си избраха този КЕВР в това мнозинство“, допълни той.

Мъпет шоу. Денонощно и навсякъде

А ракийка и салатка да му сервира, а ?

Толкова са нагли, че чак са жалки.

# 22 284
  • София
Слушам един превъзбуден Стоян Михалев в БНТ, който изброява "спасителите", обаче не знам защо пропусна "спасителите" от ПП Simple Smile Дори аз вярвах в тях. Много грозно се изказа за Димчев, че харесвал мъже. Високо ниво на водене на дебат.

Превъзбуден беше, но нашествието на "наши" експерти по телевизиите е направо страшно. Доживях агент Паскал да обяснява кое е добре за нас, другият пък направо изреди трима достойни политици, които да управляват.
По другата телевизия само дето не ни набиха през екрана, за да обясняват, че случаят Петрохан е свързан със секта.

# 22 285
Не знам, превъзбуден ли е бил Стоян Михалев, ама този Димчев се изстреля в космоса. По другата тв, попаднах на Иво Христов. Направо се отрових.

# 22 286
  • София
Христов трябва да е бил на третата телевизия. И Костадинов мернах.
Михалев по принцип си е такъв.

# 22 287
  • София
Стана ли ясно кой ще оглави БСП?

# 22 288
Стоян Михалев винаги е така превъзбуден.

# 22 289
Искам да видя отнякъде статистика кога един избирател си е сменял решението, когато някой политик го е изкарал тъп? А Кирил и Асен освен, че бяха "спасители", изхараха и Радев такъв, така че Михалев не знам на кого си мисли, че влияе.

Общи условия

Активация на акаунт