Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 644 590
  • 22 424
  •   7
Отговори
# 22 395
Ти знаеш ли какво се е случвало там?
Знаеш ли за какво се харчат всички пари, които някога си даравяла на някой с конкретна идея и цел?
И да не знаеш, ако си политическо лице и се окаже, че си дарявал, макар и в лично качество, на такава организация, поемаш политическата отговорност. За доста по-малко в нормалните държави се подава оставка. Или поне докато бяха нормални, че като гледам, навсякъде вече е пълна лудница.
Владислав Горанов е санкциониран по Магнитски. ББ от кога трябваше да поеме политическата отговорност?

# 22 396
За кое поемаш политическа отговорност?
Сарафов ще поеме ли отговорност и за това? Лицата, които го крепят на власт, ще поемат ли политическа отговорност за шестте трупа и липсата на каквито и да било адекватни действия преди да се стигне дотук?
За това, че си финансирал паравоенна организация, която кой знае в какво е замесена и след която имаме 6 трупа в момента.
Не, те няма да поемат отговорност, но мисля, че идеята на Терзиев и компания е да са антипод на сарафовци.
А защо се очаква, че Терзиев е знаел в какво са замесени? Официално имаме природозащитници, Терзиев и останалите виждат екоактивисти, пещерняци и т.н. Терзиев не е разследващ орган.

Аз приемам, че са замесени в повече от една незаконна дейност. И продължавам да питам защо никой след ППДБ не е предприел нищо?

# 22 397
Има друга тема, специално за Петрохан
Тука темата е за политика - за партии, за партийни програми, евентуални коалиции по общи точки от програмите.
Кого си представяте като бъдещ президент на България например?
Андрей Ковачев според мен би бил един достоен президент.

# 22 398
Аз нямам време за всички теории. Има ли
Някъде сбито с факти където мога да прочета. Сега вече щом стигнахме и до убийство от ревност на гейове, това ще е 18-та версия. Нещо официално с фактология има ли?

# 22 399
Аз нямам време за всички теории. Има ли някъде сбито с факти където мога да прочета? Сега вече щом стигнахме и до убийство от ревност на гейове, това ще е 18-та версия. Нещо официално с фактология има ли?
Няма фактология.
Няма данни дали първите трима са убити или са се самоубили.
Няма информация как са се финансирали.
Няма данни с какво точно са се занимавали.
Има само теория за сектантите и педофили, която лично аз не мога да отхвърля. Но смятам, че не е само това.

# 22 400
Владислав Горанов е санкциониран по Магнитски. ББ от кога трябваше да поеме политическата отговорност?
ББ трябваше да е в затвора още през 90-те и двамата с вас дори не трябваше да сме чували за него.
А сега вие кажете за отговорността на Терзиев и Сандов.

# 22 401
  • София
Има друга тема, специално за Петрохан
Тука темата е за политика - за партии, за партийни програми, евентуални коалиции по общи точки от програмите.
Кого си представяте като бъдещ президент на България например?
Андрей Ковачев според мен би бил един достоен президент.

Плевнелиев №2. А, и е от ГЕРБ, т.е. ще подарява победата на друг.

# 22 402
ББ трябваше да е в затвора още през 90-те и двамата с вас дори не трябваше да сме чували за него.
Сандов е хубаво да бъде проверен на каква законова база е сключил това споразумение.
Обясняваше, че не пораждало празни и финансови последици, ок, но тогава пък какъв е смисълът от него? Лично за мен няма логика министерство да сключва такова спораузмение с такава група.
Работено е усърдно по развалянето му, явно е имало причини за това, но пък интересно при това положение защо не са предприети по-задълбочени проверки и действия срещу НАКЗТ. И срещу Сандов, ако щеш.

В интерес на всички ни е да се изяснят всички въпроси: за дейността, за финансирането, за загражденията и камерите, има ли чадър, откъде и т.н. Не вярвам обаче да се случи. Което ме навежда на мисълта, че много хора са навързани в тази работа, не само в посоката, в която се бута тук.

# 22 403
Не виждам каква отговорност може да се произнася към двамата, особено към Терзиев. Те да не са разследващи органи? Не само че в момента няма никакви факти за фантазиите на ДАНС и на Туин Пийкса, но дори и да приемем, че всичко, което казват, е истина, те къде са спали? Това е тяхна работа да разследват подобни деяния. Терзиев е мултимилионер. Сигурно е давал пари за безброй каузи. Toва е все едно да дариш на някаква кампания, организаторите да се окажат крадци и след това да те обвиняват в съучаствие в грабеж, защото си дал парите си за добра кауза.

# 22 404
А каква отговорност трябва да поемат? Престъпление ли са извършили?

# 22 405
нека видим с какво са виновни, пък тогава да си поемат отговорността. Ако са застреляли хората, да я носят тая отговорност.
И Сандов каза нещо, но се пропуска - спукали са от проверки НКЗТ.

# 22 406
  • София
Първо да се разбере какво са правили тези шестимата, а после да се търси отговорност. В момента срещу тези шест души имаме думата на МВР и на Сарафов, а тази дума не струва абсолютно нищо. Повече доверие имам на кварталния пияница и неговите теории за извънземните отколкото на изброените нахъсани да плюят по жертвите, защото са некомпетентни аматьори не можещи да разкрият нито един криминален случай.

# 22 407
Подкрепили са групировка, в чиито имот са открити трима убити мъже, скоро и още три трупа на друго място. Има убито дете - защо мислите е убито? Защото е било на детски лагер? Не, ти е живяло на място с техника сигурно за милиони. Откъде и как тази организация е разполагала с толкова средства? Точно това е пътя да се намерят убийците / убиеца. Да се провери основно дейността, която се е развивал там.

# 22 408
  • София
Както и да е очаквам при следващия кабинет на ГЕРБ и компания отново да се вдигне заплатата на МВР с 30-40%, за да продължават да обиждат и клеветат жертвите на престъпления, които са некомпетентни да разкрият. Днес БОЕЦ във Витоша откриха истинска бърлога на паравоенна организация развяла знамената на санкционирани по глобален закон терористични организации като Вагнер и Русия, а МВР си бърка в носа.

# 22 409
Аз пак да питам, този път ще пиша бавно - има ли факти? От тези шест колко са престъпници? Какви са им престъпленията? Търси ли се убиецът? Или колкото и този на Алексей Петров се търси? Докато разправяме глупости за небогоудобни дела? Терзиев за какво да поема отговорност? Че е направил дарение ли?

Общи условия

Активация на акаунт