Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 657 006
  • 22 783
  •   15
Отговори
# 22 755
Аз съм в потрес от Каримански.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 16:55 от AriaNovaKaq

# 22 756
  • Пловдив
Аз съм в потрес от Калимански.
Аз пък от Сербезова.

# 22 757
  • Разпиляна във въображението
О, нееее! Гвоздейков! Бррр.

Само Шишков харесвам, но и Трайчо Трайков е добър избор. Той нали е кмет?

# 22 758
  • София
За мен Надежда Нейнски е доста точен и добър избор. Определено няма да е като недоразумението целуващо ръце.

# 22 759
Делян Добрев напуска Герб и политиката  след скандал с Вожда си.
Разгеле, започват да се люспят.

# 22 760
За мен Надежда Нейнски е доста точен и добър избор. Определено няма да е като недоразумението целуващо ръце.
Добре, че хората са късопаменти.

# 22 761
Аз съм в потрес от Калимански.
Аз пък от Сербезова.
Защо? За н-ти път.

# 22 762
  • София
Дано не е Везиева министър на икономиката. Подкрепяше референдума на Радев за влизането ни в еврозоната.

# 22 763
  • София
Везиева и Каримански са си като жест към Радев.

# 22 764
Какво общо има Каримански с РР? Аз го свързвам с ИТН и Инвестбанк. И двете връзки - тотал щета. Но с Радев не мога да го свържа.
За следващото редовно правителство проф. Вучков би бил чудесен избор за вътрешен министър. Да напомня, че можеше и искаше, но Бойко Борисов го спря и той напусна. За тези с късата памет.

# 22 765
  • София
Каримански не напусна ли ИТН заедно с Ива Митева? Не бяха също така заедно на следващите избори? Просто си мисля, че след като Митева се ориентира към Радев, то и Каримански ще е с нея.

# 22 766
  • София
Ето един интересен клип. И, като оставим настрана, че идва от МЕЧ, коити са доста недолюбвяни тук, като цяло е доста циничен и грозен

https://www.facebook.com/share/v/1HZgiLscZC/

Всъщност най-грозното е празната зала. Иначе, Руди има дар слово, бърза мисъл и още по-бърз език.

Залата е грозно празна, но изказването на министъра, че щял да изиска информация за цената на хляба, сиренето и кашкавала беше толкова цинично, че Радостин Василев направо беше обран в изказването си. Аз на негово място така щях да го насоля, че със сигурност щяха да ме изгонят от залата след това. А хората стоят и чакат на такива нагли..........( ще си спестя епитета, за да не отнеса бан).

Някой случайно да има впечатления от министърката на образованието?

# 22 767
  • София
Хм, има страхотна биография. Завършила в САЩ (Колумбия), а после в Англия има специализация и в Оксфорд, директор Америка за България, работи в МОН от години и е един от заместниците на министъра. Надявам се да е свежа глъдка въздух след вълчевата деградация.

# 22 768
  • София
Хм, има страхотна биография. Завършила в САЩ (Колумбия), а после в Англия има специализация и в Оксфорд, директор Америка за България, работи в МОН от години и е един от заместниците на министъра. Надявам се да е свежа глъдка въздух след вълчевата деградация.

От твоята клавиатура, в Божиите уши. Че аман от експериментатори. Макар че, като се замисля, след Вълчев всеки би бил свеж въздух.

# 22 769
Абе, не е добър знак, че досега е била заместник, ама ха дано.

Общи условия

Активация на акаунт