Новата версия на „1001 нощ“

• 27 007
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Прекрасна двойка Зейн и Сара.Любов от пръв поглед и за двамата.Толкова силно физическо привличане.Сара е трудна и с характер .Зейн не е срещал такава като нея ,която не се интересува и не го търси ,заради парите му.

# 46
# 47
Не ми харесват актьорите . Зейн в лицето е като плъх, изобщо не е хубав.

# 48
Две приятелки Тима и Сара

Карам и Тима

# 49
Тима и Сара са страхотни приятелки дано запазят приятелството си до края .

# 50
Здравейте, знаете ли къде може да се гледа сериалът освен на voyo? В dailymotion има серии само напред и не откривам първите епизоди.

# 51
Два профила ги качват в dailymotion,  "БГ Канал 4" ги качва с 5 серии напред, а "За хората в чужбина" ги качва веднага след излъчване по БТВ, пазят се и първите епизоди.

Кои точно епизоди търсите?

# 52
Два профила ги качват в dailymotion,  "БГ Канал 4" ги качва с 5 серии напред, а "За хората в чужбина" ги качва веднага след излъчване по БТВ, пазят се и първите епизоди.

Кои точно епизоди търсите?

Благодаря за бързия отговор. Търся от епизод 1, днес изгледах епизод 11 по тв, но искам да го гледам отначало.

# 53
Ето епизод 1
https://www.dailymotion.com/playlist/x9zi42

Намерих го за 2 секунди.  Вие в търсачката на dailymotion не пишете ли "1001 нощ епизод 1"? Веднага излиза.
По същия начин ще си намерите епизод 2, епизод 3 и т.н. Аз ги гледах от дейли моушън в началото. Сега ги гледам по телевизията с връщане назад.

# 54
Не ми харесват актьорите . Зейн в лицето е като плъх, изобщо не е хубав.

# 55
Много добре са подбрани актьорите. Зейн не е красавец, но е много мъжествен и харизматичен. Сара е много красива. И двамата са "тежък характер", но си отиват.

# 56
Двама силни характери са и неотстъпчиви.Сара е смела,борбена и дръзка.Привлече вниманието  му с първия поглед и още повече ,когато прояви дързост по време на интервюто ,с което запали интереса му.В очите на майка му е неподходяща ,защото е вдовица .Само ,че тази жена превъзхожда всички и е повече от тях дори от Сомая.Харесвам държанието на Хала към Сара .Дано да продължи така .Като цяло Сара е по - подходяща за Карам ,а не за Зейн .

# 57
Само на мен ли ми е неприятно как уж се наливат в дискотеката и после се мятат да шофират?

# 58
Ето епизод 1
https://www.dailymotion.com/playlist/x9zi42

Намерих го за 2 секунди.  Вие в търсачката на dailymotion не пишете ли "1001 нощ епизод 1"? Веднага излиза.
По същия начин ще си намерите епизод 2, епизод 3 и т.н. Аз ги гледах от дейли моушън в началото. Сега ги гледам по телевизията с връщане назад.

Не мога да го намеря. На посоченият линк излиза епизод 14. Пиша на търсачката "1001 нощ епизод 1" и директно излиза епизод 14 и след него, които са. По-старите не излизат.

# 59
Привет... Hug

Кой е Басел Хаят – харизматичният актьор от хитовия сериал „1001 нощ" в ролята на Зейн ! 💫

Ливанската адаптация на турската телевизионна поредица „1001 нощ“ за кратко се превърна в абсолютен хит и спечели сърцата на българските зрители. Всеки делничен ден ефирът на Btv ни потапя в драматичната историята на талантливата архитектка Сара, която се бори за живота на болния си син и суровия и влиятелен бизнесмен Зейн.
Кой е Басел Хаят
Роден е на 29 август, 1977 г. в Дамаск, Сирия. Привлечен е от актьорството още от ранна детска възраст. За това допринасят и семейната среда - баща му е запален киноман, а майка му произхожда от музикално семейство. По-късно описва смъртта на баща си, когото губи в младежките си години, като едно от най-трудните неща, които е трябвало да преживее.
Завършва образованието си във Висшия институт за драматични изкуства през 1999 г. След това кариерата му се развива стремглаво. Има множество участия както в местни, така и в международни продукции. И все пак, най-много роли има в арабските телевизионни сериали сред които „На ръба“и „Женска любов“.
През 2004 г. получава признание от критиката за ролята си в сериала „Големи мечти“.
Малко по-късно участва в игралния филм „Портата на слънцето“, който влиза в програмата на филмовия фестивал в Кан.
През 2018 г. е отличен за приноса си в киното и телевизията на фестивала Distinctive International Arab Festivals Award, ежегодно провеждан в Дубай, ОАЕ.Участва и в редица телевизионни предавания като Arab Casting, шоу за избор на таланти на възраст между 16 и 60 години. Бил е и съдия на Международния филмов фестивал за деца в Шарджа.През 2023 г. е обявен за първия мъж посланик за Близкия изток на италианската модна къща Bulgari. Често блести на кориците на престижни модни списания.Актьорът, който го вдъхновява е Даниел Дей-Луис.Женен е за журналистката Нахад Зейдан, с която има син Шамс и дъщеря Изабел. Актьорът често публикува снимки на семейството си в социалните мрежи, което е най-важното нещо в живота му и дори описва като „своето царство“.
Радва се на многобройни последователи, които прави съпричастни с най-важните моменти от ежедневието и работата си – рождени дни, лични празници.

На мен сериала ми хареса...и то много и според мен ,място за сравнение нямааа...м/у двата 1001 нощи,а и сегашния се казва "Цената". Joy
Единият беше преди близо 20 години ,другият е от две години... Срещата ми с Онур и Шехи беше уникална... и те и сериала бяха първия ми досег до турската теле и кино индустрия... Бях луднала ...и не само аз.... то фейс,то БГ мама ,то Скайп.... и най вече много приятели,отначало виртуални ,а после и реални...
Сега...ха ...същото се случи...вече два пъти изгледах сериите с руски субт.,нямам нерви да чакам нашите телевизия...на час по лъжичка...Очарована съм от Басел и Разане...опс,от Зейн и Сара .Прекрасни...чаровни и красиви ...и най вече с невероятна химия по между си.

И един съвет от мен...Не обиждайте артистите...като не ви харесва, не гледайте и не пишете.
Лека вечер! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт