Новата версия на „1001 нощ“

• 26 885
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
Фираз и Тима от #1001нощ
Те са съпрузи в реалният живот.

# 61
Привет, къде може да се гледа безплатно 1001 нощ ливански сериал, защото пропуснах няколко епизода по бтв?

Кой е Басел Хаят – харизматичният актьор от хитовия сериал „1001 нощ" в ролята на Зейн ! 💫

Ливанската адаптация на турската телевизионна поредица „1001 нощ“ за кратко се превърна в абсолютен хит и спечели сърцата на българските зрители. Всеки делничен ден ефирът на Btv ни потапя в драматичната историята на талантливата архитектка Сара, която се бори за живота на болния си син и суровия и влиятелен бизнесмен Зейн.
Кой е Басел Хаят
Роден е на 29 август, 1977 г. в Дамаск, Сирия. Привлечен е от актьорството още от ранна детска възраст. За това допринасят и семейната среда - баща му е запален киноман, а майка му произхожда от музикално семейство. По-късно описва смъртта на баща си, когото губи в младежките си години, като едно от най-трудните неща, които е трябвало да преживее.
Завършва образованието си във Висшия институт за драматични изкуства през 1999 г. След това кариерата му се развива стремглаво. Има множество участия както в местни, така и в международни продукции. И все пак, най-много роли има в арабските телевизионни сериали сред които „На ръба“и „Женска любов“.
През 2004 г. получава признание от критиката за ролята си в сериала „Големи мечти“.
Малко по-късно участва в игралния филм „Портата на слънцето“, който влиза в програмата на филмовия фестивал в Кан.
През 2018 г. е отличен за приноса си в киното и телевизията на фестивала Distinctive International Arab Festivals Award, ежегодно провеждан в Дубай, ОАЕ.Участва и в редица телевизионни предавания като Arab Casting, шоу за избор на таланти на възраст между 16 и 60 години. Бил е и съдия на Международния филмов фестивал за деца в Шарджа.През 2023 г. е обявен за първия мъж посланик за Близкия изток на италианската модна къща Bulgari. Често блести на кориците на престижни модни списания.Актьорът, който го вдъхновява е Даниел Дей-Луис.Женен е за журналистката Нахад Зейдан, с която има син Шамс и дъщеря Изабел. Актьорът често публикува снимки на семейството си в социалните мрежи, което е най-важното нещо в живота му и дори описва като „своето царство“.
Радва се на многобройни последователи, които прави съпричастни с най-важните моменти от ежедневието и работата си – рождени дни, лични празници.

На мен сериала ми хареса...и то много и според мен ,място за сравнение нямааа...м/у двата 1001 нощи,а и сегашния се казва "Цената". Joy
Единият беше преди близо 20 години ,другият е от две години... Срещата ми с Онур и Шехи беше уникална... и те и сериала бяха първия ми досег до турската теле и кино индустрия... Бях луднала ...и не само аз.... то фейс,то БГ мама ,то Скайп.... и най вече много приятели,отначало виртуални ,а после и реални...
Сега...ха ...същото се случи...вече два пъти изгледах сериите с руски субт.,нямам нерви да чакам нашите телевизия...на час по лъжичка...Очарована съм от Басел и Разане...опс,от Зейн и Сара .Прекрасни...чаровни и красиви ...и най вече с невероятна химия по между си.

И един съвет от мен...Не обиждайте артистите...като не ви харесва, не гледайте и не пишете.
Лека вечер! Grinning

# 62
renysimeonМога да ви пусна линк само на руски,със субт.или с озвучка.

# 63
Всеки един епизод ми харесва.

# 64

Зейн от #1001Нощ със съпругата си! ♥️

# 65
Здравейте, време е и аз да се разпиша по темата за сериала😁
Аз започнах да го гледам от трети епизод, като по телевизията не го хващах, в тик ток един профил качва епизода след това. Докато не намерих темата тук и разбрах, че в дейлимоушън някой ги качва по - напред епизодите. Лично на мен много ми харесват актьорите, сюжета на филма и общо взето всичко.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 17:06 от PaolaIvanova

# 66
А като намери темата не разбра ли също, че спойлерите се слагат в скрит текст, а не се изпляскват видно за всички?

# 67
Това важи за всички сериали, да. Все има някой, който не го е гледал и не иска да знае края. Това важи и за книгите, и за филмите, и за риалити програмите.. Не разваляйте кефа на тези, които не искат да знаят какво се случва. Който е любопитен и иска, може да кликне на скрития текст. Елементарна форумна култура.

И в темата за сериала "Вражда" (премиерен за България) влезе една жена, която го е гледала по гръцката телевизия и реши да разкаже, без никой да е искал това от нея, кой за кого се жени, кой кого убива и какво става в последния епизод. Разбира се, не в скрит текст. Влезе, пусна бомбата и излезе. Повече не писа нищо! Тези хора са ми любимци.

# 68
А като намери темата не разбра ли също, че спойлерите се слагат в скрит текст, а не се изпляскват видно за всички?

Не, не съм разбрала. Трябва ли веднага да се започне с грубия тон?
И аз не казвам, че съм го изгледала сериала, за да ме сравнявате с някоя си жена. Извинявам се, че съм оставила коментар затова какво съм чела, че ще се случи

# 69
Изабел дъщерята на актьора Басел Хаят/
Зейн от поредицата #1001нощ”
Малка красавица!

Прилича изцяло на баща си ...

PaolaIvanova .. Hug
Скрит текст:
Краят е супер...особено танца... Heart Eyes

# 70
Малко кадри от сериала

# 71
Прекрасни снимки на Сара и Зейн. Най-много ми харесват тези ,когато обявяват брака си в компанията .Зейн е толкова влюбен в нея -даже повече от началото.Преследваше безмилостно сърцето й и накрая го получи .Пътят беше дълъг ,но той беше постоянен и търпелив.

# 72

Карам и Тима

# 73
# 74
Сара и Зейн са страхотна двойка- двама силни характери ,упорити и борбени .Сара за него е най - големият му проект.Той вече имаше тялото й ,но иска да има сърцето й .Напомнят ми на Анастейша и Крисчън Грей от 50 нюанса сиво.

Общи условия

Активация на акаунт