Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 24

• 43 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Моля за код за букинг. Благодаря и хубав уикенд!

# 661
Здравейте, и аз все още търся код за букинг. Ще съм благодарна някой, ако ми изпрати, защото времето ми за резервация изтича. Благодаря предварително! 🌻

P. S: Имам код за вино крал на стойност 80лв., подарявам на лично на първия изявил желание.

# 662
Здравейте!
Аз също ще помоля, ако някой има свободен код за Букинг!

Ако някой има нужда, споделям:
https://douglas.us4.list-manage.com/track/click?u=8cac95b959a479 … c2c3&e=3446ee5e05

# 663
Един въпрос за Букинг кодовете - от години резервирам през Букинг, но никога не съм получавала код. Имам някаква ниво на Genius отстъпка, но код - никога, та въпросът ми е - от къде всъщност за "падат" кодовете?

# 664
  • София
Таня67, мисля, че трябва карта. Благодаря ти! 🌸

# 665
  • София
Един въпрос за Букинг кодовете - от години резервирам през Букинг, но никога не съм получавала код. Имам някаква ниво на Genius отстъпка, но код - никога, та въпросът ми е - от къде всъщност за "падат" кодовете?
Не сме разгадали.
В някаква степен, на база споделяно в темата, може да се направи някакво предположение, че профилите, които резервират по-малко, е по-вероятно да получат.
Мога да споделя нещо, което при мен преди работеше, но подчертавам вече не : Разглеждам конкретен град за конкретни дати, но не резервирам. След ден-два-три разглеждам същия задължително същия град за същите дати, не резервирам. Отново същата процедура след ден-два-три и тогава пристигаше код. Поне 4-5 пъти стана при мен.
Споделял съм това в темата за booking. Потребители съобщават, че не работи. Но нищо не пречи да се опита.
А иначе се изпращат с мейл.

# 666
  • София
Аз пък съм забелязала следното нещо в booking. Като получа код и няма да го използвам, веднага го пускам в глупата във фейса, някой друг да го използва.След 2, 3 пак ми изпращат и аз пак го пускам в групата. След.2,3 дни пак ми пускат ... и така.

# 667
  • София
Здравейте! Ако имате код за Rezerved, може ли да го изпратите на лични, за нова колекция?

# 668
  • при моите любими
Най-търсения код за Booking търся и аз. Благодаря, ако някой ми изпрати на лично съобщение.

# 669
Код за fashion day за ненамалени търся

# 670
# 671
Някой дали има код за Notino, без summer, че не важи за исканите продукти.

# 672
  • Димитровград
Здравейте, бих била благодарна за Booking код. Моля на лично съобщение!Благодаря!

# 673
Търся код за Obuvki -

# 674
Търся код за Озон,за книга.

Общи условия

Активация на акаунт