Вадене на трета сливица във Варна

• 168 365
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
искам да споделя и нашият опит с вадене на трета сливица,за да се види,че има понякога и усложнения:на дъщеря ми,на 3г и 9м извадиха трета сливица в Майчин дом,но за съжаление не мина така,както пишат всички.изкараха я след час и половина от операционната,повръща секрети с кръв и много трудно излезе от упойката.това добре,предупредиха ни,че може да се оплаква от болки във вратлето и да заваля говора,но то няма такава болка просто,пищи,реве,боли я много,от врата,че чак и главата,почти не й се разбира какво говори,а говореше така добре...вече седмица не минава,водим я на прегледи всичко уж ок,но аз не съм спокойна,дори вчера я водихме на невролог.моля ви,споделете,ако някой се е сблъсквал с такива проблеми,ще бъда много благодарна Simple Smile

# 256
  • Варна
Уф, наистина доста сложно е станало при вас.... 
Кой ви оперира в Майчин дом?

СКорошно възстановяване на детенцето!  Hug

# 257
  • Варна
благодаря Simple Smile др Шиваров я оперира,казва,че операцията е минала добре,но дали от упойката,дали от положението на главичката-назад при процедурата така стана...ще видим,ще пиша пак след време. Wink

# 258
  • Варна
Моите впечатления от Чамурлийски пък са много лоши.  Върши си неговите манипулации, всеки път едни и същи. Голямо чистене на ушите пада, както и  стресира детето с това навиране на тръбички чак до гърлото да и вади сополите...Ужас! Прегледа на третата сливица беше доста груб, а детето кървеше после. Естествено категоричен, че трябва да я вадим. Все си изписваше неговите си капки от определената аптека, които не са ни помагали Crazy
Все още сме с проблемна сливица. В момента се лекуваме от бронхит. След това ще посетим УНГ, но така ме е страх от операцията. Като чета пък и за пълната упойка съвсем ще откача.

# 259
Тъкмо щях да ви питам да докторите в Майчин дом и , прочетох няколко поста по- горе, ох...много е страх. Препоръчайте ми лекар, малката ми дъщеря е с вечно запушен нос и спи с отворена уста. Не знам дали е за вадене третата ни сливица, кой от докторите има кабинет, в който я замерват?

Мисля да отидем при Войчева...четох добри неща за нея.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 15:55 от raja_nikol

# 260
  • Bulgaria-Italia

Мисля да отидем при Войчева...четох добри неща за нея.

И аз това щях да те посъветвам   Peace
Преди година и половина вадихме и трите сливици на дъщеря ми при нея .
Огромна рана,с два шева,нормално си излезе от упойка ,и нормален следоперативен период.
Докторката е много внимателна,и мисля,че е добър специалист .

Пожелавам успешна операция.
И да кажеш после как е детенце  Hug

# 261
  • в джунглата
и аз предлагам Войчева Peace

# 262
Вчера бяхме при д-р Войчева, много ми допадна. Само дето малката така се спече, че съцето и щеше да хвръкне, та това малко /всъщност доста/ ме разконцентрира, та си глътнах граматиката. Накратко- предните 2 сливици са супер, никакви проблеми с тях, третата, както и очаквах е увеличена. Изписа ни капки, правени, Цинабсин и Лимфомиосот за намаляване на сливицата. Това от нас засега, направихме капките, капнахме веднъж, изляхме ги  Mr. Green след малко ще дойде второто шишенце и ще капем 5 дни. Дано да има полза  Praynig

# 263
  • Варна
моля някой да ми даде координати на Шиваров, освен в МД другаде има ли кабинет, работно време, цена на преглед
Същото може би за Войчева
Колебая се къде  Rolling Eyes - за преглед заради непрекъсната кашлица и хрема

# 264
Милица, ние ходихме при Войчева точно за същото. Бях много учудена, че тя внимателно я преслуша, нещо, което УНГ обикновено не правят. Аз доволна от нея.

Ходихме в Майчин дом, преглежда и на друго място, но не знам къде.

# 265
  • Варна
О това че преслушва е огромен плюс, иначе тичаме поне при двама лекари винаги
Благодаря ти   bouquet
А в МД кога преглежда, да знаеш случайно, в сайта им не пише, ще звънна ако не намеря инфо де

# 266
Понеделник и сряда от 17 ч, събота от 11 ч. Цена 25лв.

# 267
Момичета,искам да ви попитам за лекар,който провежда някакво лечение преди да реши да вади третата сливица,тъй като моето дете -на 4 години,хърка и спи с отворена уста,но не боледува.Водих го само при Папуров и той каза ,че сливицата е за вадене,но не назначава лечение.Интересно ми кои от лекарите,при които сте ходили назначават първо някакво лечение.
Преди няколко дни водих детето на зъболекар и случайно и споменах за сливицата и тя ми каза,да не се замислям,а да а да я махнем,защото водила до изкривяване на зъбите,до проблечи с костите и бъбреците.Вече се чудя дали не вредим повече на децата си като отлагаме ваденето на сливицата.

# 268
Ние имаме същия проблем, сега ще отговоря от моя личен, не професионален опит.
Войчева се опитва да ни лекува преди ваденето, тя смята, че нашата не е за вадене щом не боледува, и моята само хърка и спи с отворена уста, още сме в началото обаче.

Правилно са ти казали, че третата сливица изкривява зъбите- моите са криви, извадиха ми я чак на 10 г. не знам що, аз съм боледувала много. Голямата ми дъщеря не боледува, още не сме я извадили, но пък вече носим брекети.

Че удря в костите- да, ако прави ангини, аз съм била така, в резултат имам 3 операции на крака, от възпаление на костта.

# 269
Май няма да ни се размине ваденето, с бронхит сме този път. Искам да попитам тези, които са махали при д-р Войчева, прави ли се тест за упойка, аз съм алергична и много ме е страх. Колко трае процедурата по вадене на трета сливица..../май ще трябва мен да упоят през това време/. Въобще, подгответе ме, моля ви..... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт