Вадене на трета сливица във Варна

• 166 839
  • 662
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, на дъщеричката ми й предстои вадене на трета сливица. Запазихме дата при д-р Илиев. Дилемата ми е дали да е по стандартния начин или с коблатора. Може ли да ми помогнете да взема правилното решение.

Ние правихме с коблатора,най-големият ми страх беше да не направи кръвоизлив и затова избрах този метод и точно това стана на 10 ден по спешност правиха ревизия.Махахме и трите сливици,при Вас може би рискът е по-малък.Ако става въпрос за д-р Илиев от Варна,не мога да кажа нищо лошо,голям човек в 10 часа вечерта се вдигна и дойде да извърши ревизията,просто такъв ни е бил късмета,не искам да Ви плаша стискам палци при Вас всичко да е наред.

# 646
Здравейте, на дъщеричката ми й предстои вадене на трета сливица. Запазихме дата при д-р Илиев. Дилемата ми е дали да е по стандартния начин или с коблатора. Може ли да ми помогнете да взема правилното решение.

Ние правихме с коблатора,най-големият ми страх беше да не направи кръвоизлив и затова избрах този метод и точно това стана на 10 ден по спешност правиха ревизия.Махахме и трите сливици,при Вас може би рискът е по-малък.Ако става въпрос за д-р Илиев от Варна,не мога да кажа нищо лошо,голям човек в 10 часа вечерта се вдигна и дойде да извърши ревизията,просто такъв ни е бил късмета,не искам да Ви плаша стискам палци при Вас всичко да е наред.

Никрис, доколкото разбирам вие, сте махнали първо при Д-р Чамурлийски третата сливица на дъщеричката ви, след това се е наложило да я махнете втори път с коблатор и е направила къвоизлив след втората процедура. А при д-р Илиев ли я махнахте с коблатора?

# 647

Никрис, доколкото разбирам вие, сте махнали първо при Д-р Чамурлийски третата сливица на дъщеричката ви, след това се е наложило да я махнете втори път с коблатор и е направила къвоизлив след втората процедура. А при д-р Илиев ли я махнахте с коблатора?

Да точно така,но втория път махнахме и трите при д-р Илиев.Не се притеснявайте за избора на специалист,той е невероятен човек.Много съм му благодарна,че реагира на секундата иначе не ми се мисли какво можеше да се случи.

# 648
Здравейте! Някой скоро вадил ли е трета сливица при д-р Войчева или д-р Мутафова? Ако може да споделите как е минало. Д-р Чамурлийски ми препоръча д-р Мутафова, но аз като че ли съм раздвоена между двете.

# 649
Здравейте! Някой скоро вадил ли е трета сливица при д-р Войчева или д-р Мутафова? Ако може да споделите как е минало. Д-р Чамурлийски ми препоръча д-р Мутафова, но аз като че ли съм раздвоена между двете.

Е,браво!Поне е спрял да извършва измислените си операции!Щом той Ви е препоръчал Мутафова,аз лично бих избрала другата!

# 650
Аз пък връщайки лентата назад, съм със смесени чувства към Войчева. И тъй като вероятно ще се наложи да вадим и на третото ми дете сливицата, то не бих я избрала отново. Но тук идва въпроса " Кой да бъде?".

# 651
И аз съм в същата чуденка.... Шиваров или Сапунджиев да избера за махане на трета и смаляване на другите две сливици?

# 652
Д-р Мутафова вече не оперира. Онзи ден бяхме на преглед при нея по друг повод и тя отново го спомена, че вече не вади сливици.

# 653
Ние в крайна сметка извадихме третата сливица при д-р Войчева в окръжна болница. В началото след операцията дъщеря ми хъркаше страшно много и ми казаха че е нормално. Сега- 17 дни след операцията продължава да хърка, макар и по-малко ама искам да ви питам дали е нормално. И има ли такива от вас, на които децата не са спрели да хъркат след премахване на третата сливица?

# 654
Ние в крайна сметка извадихме третата сливица при д-р Войчева в окръжна болница. В началото след операцията дъщеря ми хъркаше страшно много и ми казаха че е нормално. Сега- 17 дни след операцията продължава да хърка, макар и по-малко ама искам да ви питам дали е нормално. И има ли такива от вас, на които децата не са спрели да хъркат след премахване на третата сливица?

На дъщеря ми извадиха третата сливица на 22.02. Около седмица след това спря да хърка.

# 655
DimovaViolina, направете консултация с друг специалист, не би трябвало след ваденето да продължава да хърка. Въпреки, че на дъщеря ми от една хрема, която лепна на градината ноември, едва наскоро носа се отпуши и спря да хърка.

# 656
DimovaViolina, направете консултация с друг специалист, не би трябвало след ваденето да продължава да хърка. Въпреки, че на дъщеря ми от една хрема, която лепна на градината ноември, едва наскоро носа се отпуши и спря да хърка.

Вили, как се справяте със запушения нос при хрема. Сега се връщаме от педиатъра, с хрема. Всичко чисто, но е със запушен нос. Изписа й Кависепт, наистина й помага. Преди 2 седмици пак бяхме по същия начин и със същото лечение.

# 657
Водих я при личната вчера заради обрив и я питах и за хъркането. Според нея също било нормално. Каза, че може да минат месеци преди да спре да хърка.

# 658
Здравейте, предстои ни прием в Окръжна болница във Варна, кажете какво е необходимо да се вземе, освен разбира се необходимите изследвания.

# 659
Здравейте! Не успях да прочета всичко по темата, но със синът ми сме в една сага от боледувания. За 11 месеца има 6 ангини, 1 абцес и 1 отит. В момента пак е на АБ заради ангина. Търсих тема за вадене на сливици във Варна, не само за трета, но не се справих с търсенето, за рова се включвам тук. До момента 4-ма УНГ са преглеждали и лекували детето, като от февруари насам се заговори за вадене на сливиците. Във вторник имам уговорка да заведа детето при Д-р Илиев, за да чуя и неговото мнение. Като цяло  ако ще се вадят, съм се насочила към него. Събирам мнения за и против премахването на сливиците, като цяло противоречиви мнения получавам. Искам да му спестя операция и не дай Боже инфекции на долни дихателни пътища, но и през няма месец да е с 40° Т и постоянно на АБ, да не говорим за отраженията, които имат ангините. Опитвах и по "бабешки", нищо не му помага. С какво ли не е мазан, какви ли не имуно-неща е приемал. Пускам постоянно изследвания и нищо в секретите. Чувствам се безсилна, защото не мога да му спестя всичко това. Искам да взема правилно решение, а не знам какво е то... Има ли в темата деца с премахнати 3 сливици? Имат ли подобрение след операцията?

Общи условия

Активация на акаунт