Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 53 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Яко в Матрицата...
Мошениците дават заявка за добър сюжет. Този сезон Япъма има отлични попадения.
Ако можеше и мъжът на сценаристката да не е във всеки неин сериал, щеше да е супер.

Бурак и Хилал са очаквано добра комбинация Sunglasses

# 631
Мошениците дават заявка за добър сюжет. Този сезон Япъма има отлични попадения.
Ако можеше и мъжът на сценаристката да не е във всеки неин сериал, щеше да е супер.

Бурак и Хилал са очаквано добра комбинация Sunglasses

Поне го бива с играта не като някои други 😆
Това че е в неделя не ми харесва друг ден нямаше ли?😎
Бурак е добър актьор всеки има изцепки в реала 🤣 а Хилял е просто ❤🔥 на това ще му метна око има и записи все пак чакам и Леман.
Хриси Каан може би ще чака нещо друго и различно много надгради с два проекта направи двете противоположности тъй че не мисля че ще скача да плува на веднъж.😉

# 632
  • Яко в Матрицата...
Да, Диди, може да играе, ама чак да е незаменим... Joy

# 633
Да, Диди, може да играе, ама чак да е незаменим... Joy
Сигурно ще има сериал който да се е отдалечил от химикалката на каръджъма виж Севдата не я писа тя 🤣🤣🤣

# 634
  • Кърджали
Мен Уур Аслан си ме радва, та наличието му в сериала е бонус за мен. Да компенсира наличието на Бурак Дениз за мен.

# 635
Блеки знам , но имам симпатии към Каан, дори един Мурат И и Хилал да бяха пак партньори щях да съм доволна повече от Бурак.

Нов трейлър на Плодородни земи. Според Бирсен смята да се пусне в Сряда.

https://youtu.be/1-RyX7BCGRo?si=IUmqNKjYjmKAtEha

# 636
Енгин ще го самоубиват ли срещу Бездомните и Ешреф ?😒
Аз нямам проблем с Уур може и някоя песничка да запее.😏
Велиахта качи ли утре го почвам не мога да издържа на чара на Хазал ❤🔥

# 637
То пък имат шанс срещу ДГ. Поне ПЗ имат шанс да изместят бездомните, но нищо не се знае, всичко е възможно.

# 638
То пък имат шанс срещу ДГ. Поне ПЗ имат шанс да изместят бездомните, но нищо не се знае, всичко е възможно.
Що бе Исмаил виж качиха ;д този сериал само аз не го разбирам и само мен не ме вълнува чак съм шокирана.

Деха номиниран за Еми ще успее ли Япъма да грабне трети приз?

# 639
  • Кърджали
Деха чак за ЕМИ не е, да ме извиняват...

# 640
Това ще има ли шанс ,че бая подигравки отнесе?
За мен Ахсен и героинята и бяха излишък в цялото темпо и рейтинга не се срути заради това ,че тя си тръгна.

# 641
Енгин ще го самоубиват ли срещу Бездомните и Ешреф ?😒
Аз нямам проблем с Уур може и някоя песничка да запее.😏
Велиахта качи ли утре го почвам не мога да издържа на чара на Хазал ❤🔥

Джанъм разсмя ме ама си права но може да бори "Бездомните" ако не окапе изведнъж. Срещу "Ешрефа" е чок трудна работа. Нищо не се знае може и да успее и ще признаем успеха. Погледнах фрагмана не е лош но не е нещо невиждано и чувано. Конфликти , оръжия , стрелби , невъзможна любов.  Гадничко постъпват от канала, щото Енгин е бивш партньор на Демет но е разбираемо искат да борят конкуренцията или нямат друг свободен ден.  Сериала е Лидер в Сряда вечер дори и важни мачове пребори снощи.Hands Clap Това доста се коментира по мрежите и от журналисти и фенове. Има защо да се гордеят от продукцията и да благодарят и от канала за интереса и подкрепата. Сериала и качеството и нивото си заслужват  и втори сезон се усеща по - голяма дълбочина в изграждането на главните герои и историята. Всичко бомбастично и интересно предстои. Новите колеги и герои също са важна част от това. Екипът зад камера е отличен и си личи.

Иначе  и аз гледам "Велихат". Много добър каст и история и екип. Особено съм впечатлена от Бора Аккаш. Страхотна игра показва и изгражда образ. Хазал Тюресан също е страхотна. Кюстендилов  си го знаем няма какво да говорим... Сцената в която се сблъска с баща си и той и каза като искаш върви си там е вратата беше много емоционална и от двамата. Не му знам името на възрастния актьор но мисля че съм го гледала в Чукур. Главните също са добри и си партнират и се усеща че ще имат химия.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:13 от femmi2

# 642
Хазал си я харесвам още от КПА за мен всичко може да играе в Фазилет беше мръсница ама аз си харесвам к***та Ясемин в Д-р Чудо много ги харесах с Онур Туна. В Татлъто беше много ссладка героинята и комедийна и приятна бъбривка. Бора го знам от един много стар сериал като още се учех къде са турските сериали и съм го гледала и на други места талантлив е ,но се радвам , че Акън е започнал да се развива и най- сетне е пуснал Миран от себе си.

# 643
Акън и Сандра до къде стигнаха?

# 644
И двете двойки са чок хубави 😭 сериала уцели страхотни актьори.

Огън са Яхя и Дерия. Огън са. ❤🔥🔥Напрежението около тях с нож се реже.

За ПЗ за мен той с престонаследник са със силна заявка от канала. Не казвам че няма да се бори с Ешреф за първото място ,всичко е възможно , какво никой не очакваше ДГ така да избухне при положение че почна по-късно от останалите. Енгин ако помня не е снимал тв сериал от 2023 , така че хората са нетърпеливи да го видят отново. Отделно се снима в Адана което е плюс също , да не е като Ешреф като заснемане, но това не пречи да бъде хит. Да видим какво ще стане. Отделно трейлъра има много екшън , пистолети , ножове и т.н като Ешреф, докато в ДГ няма толкова набляга се повече на драмата спрямо екшъна.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:54 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт