Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 52 591
  • 739
  •   2
Отговори
# 735
Аз съм скептична за Алина Боз. Не я харесвам особено. Не си ги представям с Ибо да взривят екрана. На него му подхождат по темпераментни и огнени. Може и да греша разбира се. То ще си проличи. Историята също е важна дали ще допадне на публиката.

Рейта от снощния епизод. В зелено е което е добре. Но трябва още да дръпнат за да са всички доволни и на печалба. Засега от новите никой не е окапал още голяма битка е в тая криза.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:50 от femmi2

# 736
От новите засега до днешна дата , на Хандето е най-зле, но засега продажбите ги спасяват. Днес почват чисто нови два сериала. Да видим как ще тръгнат. Аз на Симай очаквам той да почне най-добре днес.
За първи път от две години насам Шербета не е на първо място в Total.
Ясно беше че сезона е бил написан за Доа и Фираз, но намесата на фенове и институции стигна до там че драми да няма 😁😁. Но държи добри цифри за 4ти сезон , дано стане пак нещо че да се върнем към стария Шербет който си знаем. 😁😁 С Улаш ще е интересно другата седмица как те ще тръгнат, много са накъсани да детронират Шербета

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:59 от itshristina

# 737
На Ханде сериала  вдига рейтинга ,но пак са на последно място в сравнение с другите сериали от деня ,но пък може да е достатъчно да закрепят за един пълен сезон,и особено ако има международни продажби както казват.Още помниме Див с  какъв рейтинг креташе толкова време😁
И аз чакам сериала на Симай.Дано не ме разочарова.

# 738
Грешката беше че Див трябваше да е само един сезон. До 20ти епизод държаха стабилни числа от там нататък беше пълна боза.

# 739
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт