Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 51 140
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
Ново 20 , аз съм леман пак сменят деня сега щял да бъде в събота. 😁😁
След спирането на Житейски дълг .ATV смятат да преместят  AynadakiYabancı тогава.😁Това ще е много добър ход ако го направят .Сериала има голям потенциал за висок рейтинг,а аз го чакам с нетърпение 😃

АМИН! Ако сериала падне фенките на Рабиа ще спукат Джаньо от подигравки.

# 691
Ново 20 , аз съм леман пак сменят деня сега щял да бъде в събота. 😁😁
След спирането на Житейски дълг .ATV смятат да преместят  AynadakiYabancı тогава.😁Това ще е много добър ход ако го направят .Сериала има голям потенциал за висок рейтинг,а аз го чакам с нетърпение 😃

АМИН! Ако сериала падне фенките на Рабиа ще спукат Джаньо от подигравки.
Аз ще го гледам главно заради този красавец със сини очи 😍
И донякъде заради Симай.😁Отделно историята ми допадна на първо чететне ,и това което показаха до сега.

Пфф Рози и грехове и той е преместен  от вторник в събота на 11 октомври

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 17:36 от *Ани*

# 692
Официално аз съм леман 4 октомври now tv събота
Този и грехове 11 октомври kanal d събота

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 18:22 от itshristina

# 693
  • Дубай
Онур Туна и аз не мога да го изтърва, а самото резюме много ми хареса. Напомня ми на някой сериал корейски ли  или американски, но много ми напомня. Очертава се тежка драма, да, обаче с послание за майките и тяхните деца ... И какво не трябва да търпят.

# 694
Въх Мурчо и Бурчин конкуренция - живот.

# 695
Цитат
Напомня ми на някой сериал корейски ли  или американски, но много ми напомня.
Някои го оприличиха на "Завръщане в Рая".

# 696
Ясните и сигурни за сега дни на сериалите

Има бая още къде да се запълва като дни .

# 697
те showtv имат два сериала за два дни, събота не могат да сложат защото си имат тв програма в праймтайма. ПЗ и Кадифени белезници ще спорят кой къде ще бъде. Ако  AynadakiYabancı наистина ще го слагат в събота , то за АБИ на Кенан остава понеделник и четвъртък, защото OGM продукциите са във вторник,сряда и неделя. ИЛИ остава петък и да има тотален крах на Ханде и Баръш и те да са там.
Тези които ги е страх да слагат нещо в понеделник да взимат пример от Trt1 те взеха риска и засега им се отплаща.
Знае се че на Сема новия сериал е в неделя, там промени едва ли ще има.
Толкова много нови сериали идват, не ги виждам догодина какво ще е.

# 698
# 699
Енгин е много секси 🔥🔥 Въпроса е дали ПЗ ще е в Понеделник или Сряда? Озан или Чаатай. 😁👀

# 700
  • Дубай
Енгин е много секси 🔥🔥 Въпроса е дали ПЗ ще е в Понеделник или Сряда? Озан или Чаатай. 😁👀
Да ти кажа, и Енгин си има своята маса фенове и то голяма. Майтап настрана, но може и да успеят да поделят рейтинг с титаните,в което няма нищо странно.
Изглежда добре постера, даже доста добре. Успех им желая!

# 701
Да ти кажа, и Енгин си има своята маса фенове и то голяма. Майтап настрана, но може и да успеят да поделят рейтинг с титаните,в което няма нищо странно.
Изглежда добре постера, даже доста добре. Успех им желая!

Така е , даже постера ми дава малко тексас vibe.

# 702
Да си помрънкам малко,че тези от новите,които загледах доста скучновати.Едно мудно,бавно яваш,яваш я карат и само в края на епизода нещо се случва.
Явно трудно се пише сценарий който да държи интереса на зрителя през цялото време

# 703
Аз от новите само наследника го гледам до последно защото Яхя и Дерия ми хванаха окото и вече се вижда потенциала да са ми следващата любима двойка, иначе гледах първи епизод на Сърцебиене беше страхотен, но след това спрях да го гледам.

# 704
Ох и аз да помрънкам. Joy Гледам "Ревност"! Гади ми се! Не любовен триъгълник, а четириъгълник! Изобщо не мога да мисля кой крив. кой прав, просто е отвратително. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт