Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 52 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Повечето сериозни страници в туитър писаха че наистина печелят толкова пари Ханде и Баръш. За да ги взимат тези пари им трябва да имат голям рейтинг за да оцелее сериала. Те затова толкова много спонсори и се молят на супер много продажби в чужбина за да има успех , иначе в момента снимат на загуба. Това не е евтина продукция. То се вижда в облекла , къщи  и т.н

Има го и друго те да спрат да следват оригинала и да го почват по турски Grinning тогава може да има и нещо. За мен лично Ханде не е такава звезда че да получава такива пари, с риск да съм крайна не виждам с какво е заслужила тези пари. Актьорски не се справя добре. Тя просто е едно красиво лице и да се снима и с най-известните аз не виждам развитие при нея.

# 676
Не съм погледнала проекта но още в началото казах ,че денят е грешен.
Говори се ,че сериалчето Онур, Симай и Джанер ще е четвъртък от 09.10

# 677
  • Кърджали
Снощи изгледах 1-вия епизод на "Ревность"/Зависть, руснаците го пишат различно, но има превод с БГ в сайта на Нерон /при него името е Завист/. Малко е 1 епизод за съставяне на мнение, хареса ми, но май се очертава драма, психотрилър може би. Вече го има и 2-ри епизод преведен. Май се излъчва в ден Вторник, в момента при толкова нови сериали не мога да се справя кой в кой ден е.
Думата kısmanmak  на турски се използва и за ревност и за завист, макар че понякога за завист /но с по-лош оттенък/ използват и друга дума, но основно и в двата случая думата е това. От това се получава и момента, че името на сериала се превежда и като Ревност и като Завист /не знам книгата по която е правен сериала дали е превеждана и с какво заглавие/. На мен първосигнално ми идва Ревност и може би аз така ще го пиша, ама...  
Гледах няколко сцени от първия епизод и ми допадна. Все се каня да го изгледам, ама все не ми остава време.

# 678
Погледнах само танца на Мемо и Хафса и няколко клипа на Юзгю и Селяхатин ,че ги искат като двойка ,но като гледам той ще е като пчеличката Мая навсякъде ще е.. ;д

# 679
Не съм погледнала проекта но още в началото казах ,че денят е грешен.
Говори се ,че сериалчето Онур, Симай и Джанер ще е четвъртък от 09.10
Еее не.И трите сериала които исках да следя са тогава.Ужас просто 😄

# 680
Хич не я долюбвам по ред причини ама
Ахсен Ероулу и Емре Бей

# 681
  • Дубай
Хич не я долюбвам по ред причини ама
Ахсен Ероулу и Емре Бей

Тц, що така бе, Дид. Мен не кефи момичето от Менажерими Ара с Дениз.
Харесвам я и като личност, харесва ми, че не се страхува да изказва мнението си на глас.

# 682
Иве и аз така бях до Деха знаеш ,че дори с Озан е играла и до Деха я харесвах и нямах против нея ама много яко се опита да пекне на гърба на Арас лично за мен което беше пирон в земята просто опитите и бяха жалки.

# 683
Сериала Житейски дълг приключва с 28 епизод.Не знам защо въобще му дадоха зелена светлина за втори сезон  при положение че и тогава нямаше висок рейтинг.

# 684
  • Дубай
Сериала Житейски дълг приключва с 28 епизод.Не знам защо въобще му дадоха зелена светлина за втори сезон  при положение че и тогава нямаше висок рейтинг.

Този ли е първият под ножа за сезона?Започва се!

# 685
И тогава го казах ако не бяха дали поле за изява на дървото Чубук и бяха продължили с Качел щях да си кретат поне до НГ. Хак им е!

# 686
Следващия е Бахар. Почти съм сигурна че и той е към края си.

# 687
Следващия е Бахар. Почти съм сигурна че и той е към края си.
Цт преди него друп ще замине от новите които ще започнат мисля аз не виждам Леман в петък

# 688
Ново 20 , аз съм леман пак сменят деня сега щял да бъде в събота. 😁😁

# 689
Ново 20 , аз съм леман пак сменят деня сега щял да бъде в събота. 😁😁
След спирането на Житейски дълг .ATV смятат да преместят  AynadakiYabancı тогава.😁Това ще е много добър ход ако го направят .Сериала има голям потенциал за висок рейтинг,а аз го чакам с нетърпение 😃

Общи условия

Активация на акаунт