Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 21

• 52 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
На мен пък много ми харесват Мурат и Джемре😁И си чакам техния сериал .

# 661
Доста добър подбор тази година на престижното изложение. Сравнение с миналата година , сега има повече бройки от към представяне. Но то и количеството дизита не е малко въпреки дизи кризата се борят.  Нормално е това си е престижно изложение и се печели много от продажби.   Но се чудя ДГ защо го няма, като е Хитов. Снимат в Мардин доста натоварено и може и заради това да не могат да са там , но то си зависи от продуцента и разпространителната фирма .

Появата на звезди от турски телевизионни сериали в Кан

Birsen Altuntaş

🔴MIPCOM, глобалният пазар за съдържание, който се провежда ежегодно в Кан, Франция, където се срещат водещите световни телевизионни оператори, ще се проведе от 13 до 16 октомври. Тази година много от нашите звездни актьори ще присъстват на събития, провеждани на международния панаир за медии и съдържание, за да промотират своите проекти.

РЕДИЦА ОТ НАШИТЕ ИЗВЕСТНИ АКТЬОРИ ОТИВАТ ТАЗИ ГОДИНА
🔴 Стана известно, че Акън Акъньозю и Сера Аритюрк, двамата главни актьори в сериала #Veliaht, ще присъстват на парти, организирано от Global Agency.
🔴Сред актьорите, участващи в събитията на панаира, са Халит Ергенч, Мерве Диздар и Аслъхан Гюрбюз от „The King Loses“, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир от „Eşref Rüya“, Баръш Ардуч и Ханде Ерчел от „Aşk ve Gözyaşı“, Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел от "Рози и грехове", Керем Бюрсин и Лизге Кьомерт от сериала "Çatırıntı" и Хазал Субашъ и Бурак Беркай Акгюл от "Sahibsizler".
🔴 Енгин Акюрек и Гюлсим Али от "Bereketli Topraklar" (Плодородни земи) няма да могат да присъстват на MIPCOM поради натоварения им снимачен график в Адана.

# 662
Доста добър подбор тази година на престижното изложение. Сравнение с миналата година , сега има повече бройки от към представяне. Но то и количеството дизита не е малко въпреки дизи кризата се борят.  Нормално е това си е престижно изложение и се печели много от продажби.   Но се чудя ДГ защо го няма, като е Хитов. Снимат в Мардин доста натоварено и може и заради това да не могат да са там , но то си зависи от продуцента и разпространителната фирма .

Появата на звезди от турски телевизионни сериали в Кан

Birsen Altuntaş

🔴MIPCOM, глобалният пазар за съдържание, който се провежда ежегодно в Кан, Франция, където се срещат водещите световни телевизионни оператори, ще се проведе от 13 до 16 октомври. Тази година много от нашите звездни актьори ще присъстват на събития, провеждани на международния панаир за медии и съдържание, за да промотират своите проекти.

РЕДИЦА ОТ НАШИТЕ ИЗВЕСТНИ АКТЬОРИ ОТИВАТ ТАЗИ ГОДИНА
🔴 Стана известно, че Акън Акъньозю и Сера Аритюрк, двамата главни актьори в сериала #Veliaht, ще присъстват на парти, организирано от Global Agency.
🔴Сред актьорите, участващи в събитията на панаира, са Халит Ергенч, Мерве Диздар и Аслъхан Гюрбюз от „The King Loses“, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир от „Eşref Rüya“, Баръш Ардуч и Ханде Ерчел от „Aşk ve Gözyaşı“, Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел от "Рози и грехове", Керем Бюрсин и Лизге Кьомерт от сериала "Çatırıntı" и Хазал Субашъ и Бурак Беркай Акгюл от "Sahibsizler".
🔴 Енгин Акюрек и Гюлсим Али от "Bereketli Topraklar" (Плодородни земи) няма да могат да присъстват на MIPCOM поради натоварения им снимачен график в Адана.
Може би  са преценили ,че нямат нужда от тази реклама.И с тях и без тях успеха  им е виден и в Турция и като цяло глобално.Друго обяснение нямам .

# 663
Аз имам алергия към Мурат който да застане до него нямаше да съм доволна. Лични въпроси какво да кажа феновете на истинския Тешко знаят причините.

# 664
Синем беше поканена от dyson за Кан. Нямаше нищо общо със сериала.

# 665
  • Кърджали
Че те 99% от турските актьори и актриси отиват в Кан по покана на спонсори. Не е новина.

# 666
Гледам че положението със сериала на Ханде е доста зле .Рейтинга е доста нисък, и все повече пада. Както и очаквах с тази комбинация няма да я бъде.Тотално втръснала на публиката, пък и химия никога не съм виждала кой знае каква между двамата . Жалко исках да я гледам с друг актьор и друга роля. Мисля че сгреши с този си избор.От новите сериали този май е най-зле.🙂

# 667
Ако не беше като оригинала можеше да има шанс, но от това което чета направо си е като оригинала. Не мисля че ще издържат до 16 епизода. При положение че взимат и двамата общо 7 или 8 милиона на епизод продукцията ще предприемат мерки.

# 668
Ако не беше като оригинала можеше да има шанс, но от това което чета направо си е като оригинала. Не мисля че ще издържат до 16 епизода. При положение че взимат и двамата общо 7 или 8 милиона на епизод продукцията ще предприемат мерки.

ATV преди кълцаше на четвърти епизод но тук ще са гарант е мисля поне десет.

# 669

ATV преди кълцаше на четвърти епизод но тук ще са гарант е мисля поне десет.
Ее все пак е Ханде Ерчел😁Колкото и да недолюбвана от много мисля че се вижда каква популярност дава на Турците ,и каква известност има извън пределите на страната.Предполагам че до 10 макс 15 епизода ще избутат без значение какъв е рейтинга.

# 670
абе ако не дай се боже стигне под 1 това ще е срам за Ханде която много я хвалят че добра актриса, но реалност не е и Баръш и все едно ще е е като дневен сериал Grinning Grinning при положение че идват още два сериала.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:23 от itshristina

# 671
Моляяя!!! Сериозно ли вземат по толкова пари?!?! Това нещо обичайно ли е за турските актьори - да вземат милиони. 😱😱😱

# 672
Връщането на Али в Аркато беше страшен ход

# 673
Няма как да сме напълно сигурни в цифрите, щото не сме им чели договорите и били там и тези, които пишат това едва ли и те са им ги чели но може би имат източници или просто е за шум. Има логика от по известните им доказани актьори да печелят повече и да си позволяват и да изискват. Нормално е разчита се на тях да има възвръщаемост , макар вече в нищо да няма гаранция.

В момента най скъпоплатените се водят Кенан Им. Чаатай Улусой Демет Йоздемир ,  Ханде Ерчел  и Баръш Ардуч.  Може и други да има но за тях съм чела.

За Бурак Йозчевит писаха ,че е поискал още по висок хонорар за Османа да продължи но продуцента отказал и сега са други по млади актьори.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 06:15 от femmi2

# 674
Снощи изгледах 1-вия епизод на "Ревность"/Зависть, руснаците го пишат различно, но има превод с БГ в сайта на Нерон /при него името е Завист/. Малко е 1 епизод за съставяне на мнение, хареса ми, но май се очертава драма, психотрилър може би. Вече го има и 2-ри епизод преведен. Май се излъчва в ден Вторник, в момента при толкова нови сериали не мога да се справя кой в кой ден е.

Общи условия

Активация на акаунт