Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 9 469
  • 147
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Мерси, Диа.
Най-вероятно ще го поръчам, макар че обичам да го хващам на промоция 😹
Поръчах мини опаковка на Clarins silk illusion, да го пробвам, тук ми го препоръчахте преди време. Щеше ми се и нещо новичко да пробвам.

# 107
Надявам се да ти хареса Clarins silk illusion, на мен ми е любим.

# 108
  • плевен
Мерси, Диа.
Най-вероятно ще го поръчам, макар че обичам да го хващам на промоция 😹
Поръчах мини опаковка на Clarins silk illusion, да го пробвам, тук ми го препоръчахте преди време. Щеше ми се и нещо новичко да пробвам.
Откъде взехте мини опаковка?

# 109
Здравейте, от доста години ползвам фдт на Mac Studio fix и EL DW като през годините съм пробвала почти всички други марка на пазара, но най-добре се разбирам с тези. Но тъй като кожата ми е доста чиста и нямам какво да прикривам ми се искаше да пробвам нещо по-леко и незабележимо , но и в същото време дълготрайно. Повечето леки фдт , които съм пробвала през годините кожата ми ги изпива и след няколко часа все едно нямам фдт. Отворена съм за всякакви предложения. Благодаря !

# 110
Защо не пробвате да сложите няколко капки серум в ДУ? По този начин ще имате по-леко покритие и същата дълготрайност.
За ФДТ, с който смених ДУ последната година бих препоръчала стикът на Диор. За мен е страхотен продукт. Може да се сложи много леко или да се надгради за пълно покритие.

# 111
Аз никога не нося DW самостоятелно. Оттук научих този трик със серума.
Смествам го със Skin1004 Centella. Слагам поне 3-4 капки серум и покритието става уникално..
Иначе вижте Диор Бекстейдж или Армани Силк

# 112
Armani Silk изчезва на моето лице за 3-4 часа.

В момента ползвам ДУ смесен с ДУ Sheer (сам по себе си Sheer е с изключително леко покритие). Със серум или друг по сочен ФДТ съм смесвала многократно.

Погледнете ако не ви се занимава със смесване и матовия ФДТ на Фенти, много приличен... Нека да си погледна продуктите и ще добавя.

# 113
С какъв финиш желаете да е продуктът? Армани силк и при мен трае не повече от 3-4 часа, ако съм на затворено и с постоянна температура, иначе и по-бързо изчезва.

# 114
С какъв финиш желаете да е продуктът? Армани силк и при мен трае не повече от 3-4 часа, ако съм на затворено и с постоянна температура, иначе и по-бързо изчезва.
По-матов. И аз съм ползвала Армани силк, много ми допада , но и при мен изчезва за 3-4 часа, а на мен ми трябва поне едни 10-12ч. Не мога да подновявам през деня…

# 115
Естествено матови със ниско към средно покритие (разбира се, винаги нанасяни със влажен блендър, за да дадат максимално тънко и естесвено нанасяне) в момента имам тези:

Ето този много, МНОГО го хвалят също, но не е матов:

Този също:

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 18:34 от Agent Provocateur

# 116
Боже, аз си мислех, че Армани Силк е топа на топа, а той държал по 3-4 часа, а толкова време си избирах цвят и гледах суочове....

# 117
Да бе.. и то за тези пари! 😀😀😀
Аз съм се навила нещо на Нарс да пробвам, че четох, че имат цветове за топли маслини като мене.

# 118
Боже, аз си мислех, че Армани Силк е топа на топа, а той държал по 3-4 часа
На някои кожи, не на всички, нека да сме справедливи все пак!

# 119
  • В морето
Сега за първи път видях, че Valentino има гримове, и много ми харесаха, нещата които прочетох. Слагам в списъка за бъдеща покупка.
Agent Provocateur - благодаря за споделянето!
Иначе днес правих един разбор на гримовете, есенно зареждане на огледалото тъй да се каже. От ФДТ точно един Sheer на EL вадя и един Guerlain за преходното време, за по-студеното ще търся нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт