Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 9 381
  • 147
  •   1
Отговори
# 90
На it cosmetics ли е ?

# 91
^^^ Четките на IT Cosmetics са много хубави, потвърждавам! Нямам от тях само защото съм пълна с четки.

На същия бранд аз се разбирам добре с някои ФДТ, а имам и техни 2-3 продукта за устни и си ги харесвам!

Pillow Lips Solid Serum Lip Gloss

Je Ne Sais Quoi Hydrating Lip Balm Treatment

От този съм купувала 3 пъти, за хладните месеци ми е идеален!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:53 от Agent Provocateur

# 92
# 93
Ух, не е по темата, но новите гласове на Мак са много добри. И Agent, lovejoy ружът им много ще ти заспи.

# 94
Невероятни са новите глосове на Мас. Не мога да спра да купувам.

# 95
И аз ги събрах.

# 96
В Нотино нали има функцията ‘изпробвай лично’, като се гледаш на камерата и пробваш уж разни продукти. Дали има нещо доближаващо се до истината?
Много искам по-натам да си взема по-хубав фон дьо тен, но дори на живо ми е трудно да си избера.

Излиза, че на Есте Лаудер съм този цвят.
Пробвах и на Мак кремообразния и ми дава, че съм NW20.
Ама пак не ми се рискува, че не са малко пари. В София в Нотино къде мога да попадна на добри консултанти?

# 97
За тест по-скоро аз бих отишла в Дъглас.
Нотино май магазин само в парадайз имат и не съм сигурна колко е зареден и дали има тестери.

# 98
А от нотино направо тестери не може ли да се поръчат? Излезе ми бокс на Ланком - два типа покритие и не знам си колко нюанса.

# 99
Кажете какви ФДТ като цвят/марка ползвате и тук може би ще се проектирате по-добре..
Кой ви предлага Нотино за Ести?

# 100
2c2 pale almond. Досега съм ползвала самп бюджетни фдт, последно 020 на катрис матиращия.

# 101
Ако искаш пробвай тук

# 102
Извинявам се, но не мога да Едит-на последното си съобщение, така че добавям тук бързо ревю в ден 1 на ползване. Подривност- би трябвало да е билдабъл, обаче с 2 слоя си е your skin but better. Което не е лошо- доста естествено изглежда, но не покрива мелазма. Леко блърва, не е глоу-и, но не е сух. Доста лека формула. Напомня ми на нещо, даже на няколко неща, но на първо четене като ефект наподобява Шанел (забравих как се казва, този с пигментните сферички, но може би с мааааалко по-плътно покритие. Плътно тук е използвано доста либерално. Засега е на лицето ми от 5 часа и още си е там. Ако някой търси леко изравняване и доста яка презентация- спокойно може да дерзае, но може и да пропусне и да спи спокоен.
Благодаря Ния!
Много се изкушавам, но засега гледам го им само в сайта на Бекъм, не виждам в нашата сефора, а би било добре първо да се пробва.

# 103
Тук със сигурност няма да излезе в Сефора, италианската е доста спряла в сравнение с френската и щатската.

# 104
Момичета, много съм тъжна. Моя цвят от Doube wear Sheer 1C1 не успявам да го намеря😒
Иначе какво нещо подобно на неговия ефект бихте ми препоръчали да пробвам?
Skin illusion май беше доста харесван

Общи условия

Активация на акаунт