Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 9 461
  • 147
  •   1
Отговори
# 75
О, да, със сигурност понякога техниката или съпътстващите продукти играят по-голяма роля.

# 76
А аз съм с 01 на Clarins BB Skin Detox Fluid, много е хубав! Сега имам достатъчно тен за него. Представяте ли си - тен за 01?! Понякога си мисля, че не съм много бяла, ама 00 ми е светло, а 01 ми беше леко тъмно, сега ми е таман. Е, съвсем малко тен имам предвид, пазя си лицето и е доста по-светло от тялото, но по-добре така. Кожата свети с леко сатенен отблясък, много красив. И се потих, и не е мръднал.

# 77
  • В морето
Льоня - много благодаря за препоръката, точно такава взех, чудесна е за тези пари.

# 78
  • Нидерландия
CC на Erborian, средно покривен, но добър.
+1 от поне 3 години го ползвам, има само два цвята, по-светлия(Claire)  за зимните месеци и Dore за лятото. Има лека слънцезащита, слива се перфектно със цвета на кожата ми, много съм доволна.  А когато сложа базата на Chanel става филър ефект 🙂

# 79
Момичета, какво ще кажете за фдт на Haus Labs? Пробвах го в Сефора (немската), на моята смесена кожа стои много сочно и свежо, точно каквото търся, но като че ли не издържа цял ден. Благодаря предварително Simple Smile

# 80
Аз го пробвах само в Сефора на ръката ми и не ми се видя никак покривен, затова се отказах. Кожата ми е нормална към комбо (само през лятото). Хидратиращият флуид на Clarins (този с пипетката) също е много лек, но покривен, траен и неоксидиращ.

# 81
Haus определено е покривен и много красив и след нанасяне, обаче и при мен не стои така цял ден, не е най-заглаждащият след 3-4 часа.

# 82

Здравейте, момичета! Исках да питам дали някоя от вас има впечатления от този ФДТ. Звучи много добре по описание, но обикновено се разочаровам, когато имам високи очаквания към който и да е продукт. Благодаря предварително Flowers Bouquet

# 83
Здравейте, бих искала да помоля за препоръка на ББ крем или фон дьо тен, който има лек glow ефект, не търся да има голяма покривнист, а леко за равняване на тена 🤗

# 84
За лек блясък използвам метеоритите на Гарлен, вече дълги години.

# 85
И от мен глас за метеоритите.
Много харесвам сс крема на ербориан , но лицето ми буквално става червено от нея. Дали ако сложа крема на Еробриан против зачервяване ще има ефект?

Може ли линк към базата на Шанел?

# 86
Здравейте момичета, Ния,
Да имате впечатления за новия ФДТ на Вики Бекъм?
Появи ми се съобщение, че се пуска на 3 септември.
При мен е около 150 канадски долара.

The Foundation Drops with TFC8®

# 87
Нямам, но ей сега ще се поправя рязко. Нещо това лято въртях едни и същи 5 неща и съм изостанала.
mimeto, погледнете Bionike hydra glow, този ми е един от 5те в ротацията, имам го в 3 цвята и все още ми харесва безумно много. Също така, за леко изравняване озаряване вижте Mac mineralize skin finish пудрите.

# 88
Извинявам се, но не мога да Едит-на последното си съобщение, така че добавям тук бързо ревю в ден 1 на ползване. Подривност- би трябвало да е билдабъл, обаче с 2 слоя си е your skin but better. Което не е лошо- доста естествено изглежда, но не покрива мелазма. Леко блърва, не е глоу-и, но не е сух. Доста лека формула. Напомня ми на нещо, даже на няколко неща, но на първо четене като ефект наподобява Шанел (забравих как се казва, този с пигментните сферички, но може би с мааааалко по-плътно покритие. Плътно тук е използвано доста либерално. Засега е на лицето ми от 5 часа и още си е там. Ако някой търси леко изравняване и доста яка презентация- спокойно може да дерзае, но може и да пропусне и да спи спокоен.

# 89
Да спомена, че тази четка си струва всяка стотинка!

Общи условия

Активация на акаунт