Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 48 856
  • 626
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък трябва да се ремонтирам отдолу - имам вдлъбнатини под очите, които издават възрастта ми. А реално не съм почнала ботокс още ....
Agent Provocator - чудесна идея за  mauve монохром-а. За съжаление не виждам точно кои са продуктите, червилото ми изглежда на Шарлот Т., може ли някой да каже кое е?

Също да допълня, че вчера попаднах на тази сива сенка, доста претенциозен грим, но по някаква причина ми харесва: https://www.instagram.com/p/DWrNB78ER78/ и сега се оглеждам за течна сива на Армани или Марио. Някой гримира ли се със сиво да даде отзив?

Последна редакция: пт, 14 авг 2026, 10:46 от mamaLina

# 586
Като говорим за палитри, имам тези двете, които не съм ползвала отдавна и надали ще използвам. Ако някоя от вас ги иска, с удоволствие ще й ги подаря. Jeffree Star и BH Cosmetics, купувани около 2022-2023 г.

# 587
Esmeralda23, ако няма кандидатки, бих ги приютила. Голям фен съм на палитрите ( това не е за похвала).
На Наташа новата палитра не ми харесва. Не е за мен. Твърде студена ми изглежда.

# 588
Есмаралда, бих взела втората, ако дамата преди мен се откаже! Gift Heart

# 589
Вече са обещани, момичета, благодаря за интереса.

# 590
Аз имам всички палитри на Urban Decayи съм ползвала Heat веднъж Grin. Вие успяхте ли да си използвате всички палитри? При мен стоят кутии с купени почти чисто нови палитри, някои са неизползвани. Трябва да видя и до кога им е срокът на годност в този ред на мисли...

Новата на Денона ме блазни /нали съм колекционерка Rolling Eyes/- част от цветовете ми приличат на тези от студената Master Mattes на Марио. Като цяло, Наташа е един от най-добрите избори за палитри и сенки, според мен.
Други такива са  Pat McGrath, Nars, Hourglass, Mario..

и аз имам вкъщи... на Morphe колаборациите, разни други, които съм купувала, на Lancome... имаше период, в който много си слагах сенки, всеки път като излизам, вече някак си ... и да сложа е нещо много леко, много семпло, само събират прах. По поводи слагам по малко, но за един път в годината не си и заслужава да паза 10 палитри. Скоро ще прешракам и ще ги раздам

# 591
Heat в мъчих много ама много дълго време и накрая осъзнах, че тези цветове ме правят ужасно уморена и болна и затова не ми харесваше ефекта, а не защото техниката/цветовете/бленда….

Аз сенки от много време не съм купувала! Карам мързеливото - стик сенки по клепача и в сгъвката - руж! 🫶🏼 За падналите ми 28-годишни клепачи друго не ми се слага. Опушвам края на окото с кафяв молив и толкова..

Вие използвате ли стик сенки?
Имате ли любими?

# 592
И аз съм като теб, Tulip🌷. Откакто преоткрих сенките на стил, много рядко посягам към палитрите си. Последни си взех стика на Nars-Orgasm, стои невероятно, също и стиковете на NL не отстъпват по нищо на тези на Fenty.

# 593
И аз съм така, ама с Боби Браун и Диор.

# 594
Heat в мъчих много ама много дълго време и накрая осъзнах, че тези цветове ме правят ужасно уморена и болна и затова не ми харесваше ефекта, а не защото техниката/цветовете/бленда….

Аз сенки от много време не съм купувала! Карам мързеливото - стик сенки по клепача и в сгъвката - руж! 🫶🏼 За падналите ми 28-годишни клепачи друго не ми се слага. Опушвам края на окото с кафяв молив и толкова..

Вие използвате ли стик сенки?
Имате ли любими?

Ползвам, да, и много ги харесвам за бърза и лесна визия. Имах едни джъмбо моливи на Есенс, но ги спряха, сега ползвам на Катрис няколко вида сенки в стик, хубави са, защото може да се нанесат и като по-дебела очна линия, и като сенки. Имам почти всички цветове.

# 595
  • София
Аз ползвам напоследък сенки в бурканче - на Tom Ford и Chanel. Имам и две единички на Bobbi Brown и MAC и палитрите така си събират прах Grinning Стиковете на Laura Mercier, Chanel и BB за мен са супер добри. На NL нищо не купувам - имам си принципи..

# 596
Течните с апликатор на Армани са много яки, с такава пътувам и една забравена единичка на ърбан, midnight cowboy мисля се казваше.
Дениша, забранила си лс и не мога да ти пратя снимки и отговоря.

# 597
  • София
NiaV, не съм.
Ще проверя.

# 598
  • Варна
Denisha, препълнена ти е папката със съобщения и затова не получаваш нови. Изтрий няколко.

Иначе от миналогодишния календар на Дъглас има една страхотна сянка молив.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 15:22 от scalestone

# 599
Аз пък най- накрая дочаках намалението в европейския сайт на Наташа Денона и си поръчах TAN палитрата. С отстъпката и събраните до момента точки ми излезе почти без пари.
Нямам търпение да пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт