Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 48 861
  • 626
  •   2
Отговори
# 615
И аз отскоро имам четката F4 на Mario и много ми допада. Въпреки многото налични четки реших да я поръчам, повлияна от видеа в тикток. Има и доста оплаквания обаче от напукване  и отлепяне на бялата част. За да я предпазя при миене ще покрия с тиксо или стреч фолио, за да не попада вода там. Също има препоръки да се мие първо едната страна, след като изсъхне- другата.
Не знам, при мен е като нова, а я имам поне от преди 3 години и съм я мила безброй пъти, без никакви поражения. Става за ФДТ, руж, контур-стик, пудра, бронзанти, абе наистина е многофункционална. Нанася много равномерно ББ крем и ФДТ, аз я ползвам всеки ден и не мога без нея.

# 616
Честита, палитрата е много, много хубава, няма да съжаляваш.

Мерси, мерси!
Пристигна вече. Тези дни имам повод и ще я тествам за "по- така" грим. Heart Eyes

# 617
2 четки за руж имам от Дъглас, но не съм доволна- едната е със сребриста дръжка, а другата с дървена. Не вземат добре продукт и не го разнасят съответно.

# 618
Момичета, тъй като знам, че някои от вас са фенове на цветните спирали, минавам да споделя за една нова, която открих онзи ден - Essence lash princess Burgundy. При нас я продават в дрогериите, видях, че я има и в Нотино.
Много интересен цвят, като не е супер натрапчиво бордо, в цялостен грим не се забелязва особено, но е интересен продукт за мен.

Ще прощавате неоправените вежди 🤣

# 619
Момичета, ползвате ли си моливите за очи след указания на тях срок? Аз никога не успявам да изхабя молив до край, хвърлям и  купувам нов.

# 620
Да, ако под срок имаш предвид това в бурканчето от типа на 6, 12 месеца и тн. Особено ако моливът се подостря, няма проблем.

# 621
Да,за такива, които се подострят и автоматични основно ми е питането.

# 622
Абсолютно ги ползвам, да.

# 623
Момиче, толкова си красива и все по- красива ставаш, браво!❤

# 624
Мани я тази прекрасница, не е мръднала 10 години, откакто съм я виждала за пръв път. Не знам къде бъркам…

# 625
Ау, момичета, много сте мили, благодаря ви 😍😍😍
Аз си виждам разликата с от преди 10 години 😁.
Ния, сигурна съм, че изглеждаш страхотно, но не се показваш. Ще се радвам да видя пак твоя грим визия, дори и семпла.

# 626
Да и аз я виждам, още по- хубава и секспилна си, с зрееща красота!
Дано имаш мъж, чеее много ще изгорят по теб!
Грим на теб те ти трябва! ❤

Общи условия

Активация на акаунт