Любители на кучета - 153

• 22 650
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Имали сме рожденичка! Здрава, обичана, нахранена и винаги с наличен човек за игра да е Мейпълката!
Аз снимки на четирикраки нямам, но си имам нова човешка дъщеря Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 13:09 от иланг - иланг

# 466
Иланг да са живи и здрави младоженците и да имат дъъълъг и щастлив брачен живот! А ти да си е от изключенията, като добра и обичана свекърва ☺️🥂❤️

# 467
Благодаря,че сподели това щастие с нас,мила Иланг!Прекрасни, одухотворени ,влюбени деца!Благословени да са в съвместния път.

# 468
  • София
Иланг, много щастие и здраве желая на прекрасната двойка. Да живеят в разбирателство и любов, а теб те чакам в клуба на бабите.

# 469
Честита да е рожденичката ❤️ Жива, здрава и много черпена да бъде!

Честито и на младоженците! Здраве, щастие и дълъг семеен живот им желая!

# 470
  • София
Иланг, много здраве, щастие, любов и разбирателство желая на младата двойка!

# 471
иланг - иланг, прекрасни млади хора! Да са Честити и винаги влюбени и подкрепящи се, а на вас най-голямата радост да ви донесат Yellow Heart

Yellow Heart

# 472
  • тук-там
Иланг, колко са красиви младите хора! Да са честити и щастливи!

# 473
Честити да са младоженците! Да се обичат, уважават и подкрепят до дълбоки старини. Всеки делник да е празник! Heart

# 474
  • Пловдив
Здравей народе! От известно време, моят косматко започна да се цупи на Nexgard spectra.Трябва вече някакви заклинания и маймунджълъци да му правя, за да го изяде. Можете ли да ми препоръчате алтернатива ? Каишки и пипети НЕ вършат работа. Благодаря предварително Simple Smile
Нарязваш го на достатъчно малки парчета ,че да може да ги гълта без да ги дъвче. Пускаш в основата на езика ,затваряш му устата и държиш затворена докато преглътне - като при останалите хапчета ,които са за "гълтане", а не за дъвчене. Може между отделните "хапки"може  да го караш да изпълнява команди и да го черпиш нещо малко но вкусно.
А ако не е тайна ,защо пипети и каишки не "вършат работа" ?! Как при кучета който  се обезпаразитяват с друго,различно от НексГард Спектра и подобните  ,вършат, а при това "уникално " куче -НЕ ?!

Иланг - честита снаха. Много щастливи и обичливи да са!

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 13:22 от whitefang

# 475
  • Бургас
ЧРД на Мейпъл! Вечно глезена да е!
иланг, прекрасна е дъщерята. Да е честита нова сестра на Саско и Арда и да не я мързи да ги разхожда Simple Smile

# 476
  • тук-там
Иланг, колко са красиви младите хора! Да са честити и щастливи! Дай и теб да те видим Simple Smile

# 477
  • под тепетата
Ехей, казах ли аз , че се вдигат женските бройки у вас, иланг!  Здрави и сбъдващи мечтите си да са младите! Любов и много щастие им пожелавам!
 А на теб, иланг , скоро да се присъединиш към моя отбор на бабите Stuck Out Tongue Winking Eye
 П.С., значи не сме ние само лудите с мъжа ми, които се женят в жегите Grinning На18.08. направихме 35 съвместни години .

# 478
Благодарим хора, за милите пожелания! Да се връщат на вас и вашите любимци Heart Eyes

Иланг, честита радост! Да са здрави, задружни и много обичащи се младоженците! А защо без четирикраки шафери на празника Grinning?

# 479
  • Варна
Здравей народе! От известно време, моят косматко започна да се цупи на Nexgard spectra.Трябва вече някакви заклинания и маймунджълъци да му правя, за да го изяде. Можете ли да ми препоръчате алтернатива ? Каишки и пипети НЕ вършат работа. Благодаря предварително Simple Smile
Нарязваш го на достатъчно малки парчета ,че да може да ги гълта без да ги дъвче. Пускаш в основата на езика ,затваряш му устата и държиш затворена докато преглътне - като при останалите хапчета ,които са за "гълтане", а не за дъвчене. Може между отделните "хапки"може  да го караш да изпълнява команди и да го черпиш нещо малко но вкусно.
А ако не е тайна ,защо пипети и каишки не "вършат работа" ?! Как при кучета който  се обезпаразитяват с друго,различно от НексГард Спектра и подобните  ,вършат, а при това "уникално " куче -НЕ ?!

Иланг - честита снаха. Много щастливи и обичливи да са!

Благодаря ти за съветите! И на малки парченца, и в храната и като награди - просто ги подминава и с 300 зора го карам да гълта. 2 вида пипети пробвах и с тази гъста и голяма козина, единствено му гори космите и после седи с месеци бяло петно. Един път пробвах каишка и след няколко ни имаше забит кърлеж. От хапчета, никога не е имал проблеми или нещо забито. Само като надуши хапа и отказва да си отвори устата

Общи условия

Активация на акаунт