🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 37 706
  • 563
  •   1
Отговори
# 15
Лабуан е важен остров в поредицата „Сандокан“, където пиратът преживява приключения и намира любов, докато неговият кораб, праху Мариана, играе важна роля в неговите приключения.

Той винаги беше обзет от силно вълнение. Започна да крачи от носа до кърмата, със скръстени ръце, потънал в свирепо мълчание. (Тигрите от Момпрацем)

Чували ли сте за момиче, наречено „Перлата на Лабуан“? Кой на този остров не познава това красиво създание? Тя е добрият гений на Лабуан, която всички обичат и обожават. Красива ли е?, попита Сандокан с дълбоко вълнение.

В началото се опитваше да се пребори с този пулс, който беше нов за нея, както беше нов и за Сандокан, но напразно. Винаги чувстваше неустоима сила, която я тласкаше да види този мъж отново... (Тигрите от Момпрацем)

# 16
Добро утро!

Джаки Hug,явно следят какво пишем в темата. Grinning
Цвети Hug,благодаря за инфото! Flowers Hibiscus

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_531161
🆕🆕🆕📽🇮🇹
IG история и публикация от Лора Барт (телевизионен водещ на Rai2 на фестивала Italian Global Series)

✒ Ето ни! Очакваме ви тази вечер на фестивала "Italian Global Series" 🎬 епизод, посветен на света на италианските и международни сериали с участието на страхотни водещи актьори.

Програма, която много обичам, съставена от истории, истории и магията, която се създава на снимачната площадка ✨

#CanYaman#ДжанЯман
#canyamanfanclub

Желая ви спокоен ден и се пазете от жегите!

# 17
Здравейте! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Даже знам кои са обидените, ама аз нищо не съм казала, хората го казват.... истината боли!
За какво го правят като то вече е прочетено...само се излагат!

От Инстаграма на Джан:

https://www.instagram.com/p/DMaocNENbTQ/

# 18
OGGI за теб... всички автори на списания като Il Giornale, OGGI, Vanity Fair и т.н., след 5 години наблюдение на психопатите, вече са разбрали OPUS OPERANDIS на тези вулгарни, срамни фанатици... поздравления

Превода е автоматичен

След като се разкри с Джан Яман, Сара Блума беше остро атакувана в социалните мрежи от най-фанатичните фенове на турския актьор. Те я обвиниха, че е изневерявала на партньора си Стефано Папа, предприемач в нощния живот, в продължение на месеци и че е изоставила детето им, за да се занимава с турския актьор. Нейното оскъдно облекло, уверените ѝ маниери и непринуденото ѝ отношение бяха посрещнати с обиди и вулгарност. Същият начин на действие беше приложен към Дилета Леота и Франческа Чилеми, които преди това бяха свързани с актьора. Те също получиха безкрайни обиди под всяка публикация в социалните мрежи, въпреки опитите на актьора да ги защити. Само че на Сара ѝ писна и каза истината си.

Коментарите за одобрение към пресата, която застана плътно зад изказването на Джан Яман по повод тормоза от определена група "фантазьори" са стотици.
Малко мнения към статиите в пресата:

# 19
Момичета, благодаря ви за споделеното! HugKissing Heart

Датата 1 декември отразена и от Джан!
Броя дните...Heart Eyes
Снощи по Rai 2 - интервю с Джан и Алесандро и отразяване на представянето на Сандокан.

-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1947888901911166976

Снощи знаех за предаването по Рай 2, но заспах половин час преди това, бях адски изморена..

Джандемките са много обидени от думите на Джан!
Жалват се в ИГ/ТТ, направо живи да ги ожалиш Grinning Много, много смях има!!

Джан е започнал пак да ги блокира (в стария си профил почти ги беше изчистил) Grinning

Но феновете на Деметра ги приканват да се присъединят към техния фендом*, "изгонени" от Джан,
да заповядат при тях Grinning

П.П. Джан е казал, че испанския сериал ще е екшън. По-късно ще донеса това, което е казал (само да намеря къде го прочетох) Simple Smile

# 20
MEET and GREET Рим - някои въпроси и отговори

Въпрос 1: ЕЖЕДНЕВНА РУТИНА на Can Yaman ... Какво е то?

Отговор 1: „Събуждам се спокойно, закусвам, чета книги, гледам филми. Всеки ден гледам филм и ако има студиен проект... през това време учих испански, 5/6 дни в седмицата с учител, не минава ден, в който да не тренирам и да не гледам филми, а след час по испански гледам сериали на езика, за да практикувам. Когато не работя, се посвещавам на забавленията, забавлявам се много, понякога преувеличавам, но знам, че когато снимачната площадка започне отново, това нещо приключва, защото не мога да имам никакви разсейвания. G: „Толкова години живееш тук, в моята къща.“ C: „Ти си ми била голяма подкрепа.“ G: „Радвам се, одобрявам, момчето ми, не се тревожи.“

Въпрос 2 - Ще се радваме да ни разкажете малко за това как се е родила тази ваша звезда

Отговор 2: Каква звезда? …..ТИ!!… О, не се смятам за звезда, тя все още не се е родила, надявам се един ден да се роди и мисля, че съм много по-скоро в началото, въпреки че съм обзета от тази любов и ви благодаря много за тази любов към мен. Честно казано, не се смятам за звезда... все още имаме много да правим...

Въпрос 3 - Във филмите си винаги си силен, смел и неудържим. Можеш ли, ако беше на 12 години като мен, какъв герой щеше да бъдеш?? Такъв, който спасява света, или такъв, който би взел бележка, само за да донесе усмивка на любимия си съученик? G: той нямаше да вземе бележката, той е зубър C: така че, донесе усмивка или спаси света?

Отговор 3 - Предпочитам второто, което каза... донесе усмивка

Въпрос 4 - Учил ли си или си самоук? Наистина ли можеш да свириш?

Отговор 4 - Не, исках да се науча, но се оказа, че съм малко безнадежден. Все още не мога да свиря, може би един ден ще се науча и може би ще направим парти заедно и ще посвиря!

ПП. Всички въпроси и отговори са автоматичен превод.

# 21
Момичета, благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Всяка стъпка от кариерата му отразява усилия, всеотдайност и талант.
Скоро Сандокан ще оживее на екрана, отбелязвайки още един незабравим етап,
епично произведение, което със сигурност ще бъде подсилено
от неговата драматична сила и уникално присъствие.
РЕСПЕКТ!

# 22
Джаки и ти ли не спиш - мечтаеш си за Сандокан, а? Grinning
Аз пък за Каплан Grinning

Джан говори за испанския проект на срещата с фенове:
"Преди година казах, че искам да направя нещо ново там, построихме го,
проучихме го, работихме по него и накрая сключихме договорите, сценарият пристигна
и мисля, че през октомври ще отида в Испания, за да снимам сериала.
Цял (изцяло) екшън, нещо специално, което никога не съм правил."

https://x.com/Mariagenn59/status/1946712166381367771

Засега знаем, че ще е екшън, героя на Джан се казва Кaplan, има героиня Greta, също и Nieto. Да видим кога ще разберем повече подробности.. продуцентска компания, сюжет, партньорка и т.н.

Превод на малкото, което се вижда от сценария от публикацията на Джан:
(по подразбиране изрязаните думи са с неправилен превод)

Скрит текст:
Ще има много лесни за изиграване сцени - съблазнителна усмивка от Каплан, също и ледена жена разтапяща се в прегръдките му Sweat Smile
"Каплан слиза след Грета със съблазнителна усмивка"
"Братко, Ромео, жената от лед се разтопи в твоите прегръдки"

Да припомня и какво написа в публикацията си:
Скрит текст:
"Изненада! Работя от година по този вълнуващ проект, който ще снимам в Испания. За да се подготвя, прекарах месеци в усъвършенстване на испанския си и съм решен да дам всичко от себе си. През есента ще се преместя в Испания, за да започна снимките на този сериал. Това ще бъде незабравимо преживяване и голямо лично предизвикателство.
Утре, на моето събитие „Среща и поздрав“, ще имам възможността да се сбогувам с Вечния град, където всичко започна. Това не е окончателно сбогуване, а по-скоро „до скоро“, тъй като планирам да се върна в Рим за втория сезон на „Сандокан“ и за друг комедиен проект, който обсъждаме.
Но първо трябва да отида в Испания, за да се изправя пред това ново предизвикателство и да се отворя за един нов свят.
Искам да изразя искрената си благодарност към моя учител, който беше ключов в изучаването на испански, учейки ме с голямо търпение и радост."  
За кой ли път ще се повторя - много ни е умно и работно момчето, не съм се съмнявала в него и за минута.. мине-замине и затваря устите на всички (критици и недоброжелатели)! Wink

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 03:00 от grozdence*

# 23
Сандокан в интервюто за RAI2 за италианската Global Series:

Завръщането на Сандокан на големия екран след толкова години е голямо решение.
Как се чувствате да играете легенда като Малайзийския тигър?

Джан: Сандокан е Италия за мен, защото Лука Бернабей, продуцентът на Лукс Виде, ме доведе тук.
Преди пет години, когато пътуванията по света бяха забранени поради COVID-19, дойдох тук. За мен този филм представлява Италия и носталгията, така че Сандокан има много страдание, подготовка, очакване и отговорност зад гърба си, защото всички чакат тази роля. Най-накрая, след пет години, Сандокан излиза на сцената и се среща с публиката.

Какво научихте от Сандокан?

Джан: Сандокан мечтае за деца, за семейството си, за майка си. В този смисъл много си приличаме, защото и аз мечтая за други, много е безкористно и ще видим още в първия сезон, че той ще разкрие миналото си и ще има еволюция на Сандокан.
Той ще започне като обикновен пират, а след това постепенно ще видим как Сандокан се развива, расте и трансформира.
Сериалът има осем епизода, но на всеки два епизода виждаме нов Сандокан.
За мен всеки два епизода бяха като филм. Осем епизода се усещаха като четири филма, защото всеки Сандокан е напълно различен. Така че за мен като актьор беше много трудно, много вълнуващо и много дълбоко.
Това е красотата на Сандокан.

ПП. И аз не спя, чакам Сандокан да ме приспи.

# 24
Добро утроо!

Благодаря ви за всичко споделено! HugTwo Hearts
Скрит текст:
И аз не можех да заспя снощи. Grinning Гледам да не пиша или чета за да мога по-бързо да заспя.Иначе на сутринта не се чувствам добре.А на плажа още от рано сутринта няма мяста! Grinning

Приятен ден,макар и горещ!

# 25
Днес било Денят на атомобилистите!

Скрит текст:
Злати, трябваше и ти да се включиш в среднощната среща!

# 26
Добро утро,момичета!

Джаки Hug

Желая ви приятен ден!

# 27
Oт Can Yaman News International:

ИЗВЕСТИЕ ДО ФЕНОВЕТЕ НА ДЖАН ЯМАН относно „новини“ за актьора, които са се появявали, появяват и ще се появяват в дигитални и печатни медии.

СЪОБЩЕНИЕ ДО ФЕНОВЕТЕ НА АКТЬОРА ДЖАН ЯМАН
За да увеличат продажбите си, списанията често публикуват не само непроверена информация, но дори и изявления на актьора, които самият той никога не е правил.
През многото години на преглеждане и публикуване на преса, свързана с актьора, съм виждал това да се случва много често, като се разпространява всякаква фалшива информация, която допълнително се приема от всички останали медии, цитирайки първия медиен източник и действайки така, сякаш представената новина е истина.
Известно е, че #CanYaman дава интервюта само по повод на конкретни работни проекти и чрез надеждни канали, така че, моля, бъдете внимателни и не се хващайте на всичко, което се съобщава в дигиталните и печатните медии.
Лично аз, освен ако #Can Yaman не публикува информацията сам в социалните си медии или не я чуя да излиза от устата му по време на видео интервю, не ѝ вярвам, особено на нещо, което се отнася до личния му живот и дела.
Достатъчно дълго съм тук, занимавайки се с публикуване и проверяване на пресата, за да знам колко фалшиви новини създават от нищото.

♦️За онези „фенове“, които пишат тук за това как тяхната IG страница е била наскоро неволно блокирана от актьора #CanYaman и как никога не са правили нищо друго, освен да имат акаунти с подкрепящо съдържание. Когато блокирате акаунт в IG, това автоматично блокира всички останали. (с една дума, всичките им фалшиви профили)

# 28
Най-наглото в случая е, че пресата поставя фрази в кавички (уж казани от интервюирания Джан), които са измислили.. това може да им създаде правен проблем. Едно е да клюкарстват за някого, друго е да публикуват думи, които никога не е казвал..

А с помощта на сторито си, адресирано до джандемите, Джан най-накрая успя да ги изгони, отърва се от тях..
Както писах по-рано - едни си тръгнаха сами, обидени, други бяха блокирани Grinning
Grinning
Скрит текст:

# 29
Ей голяма напаст са!
Ама и Демет много ги подкокоросваше, непрекъснато им лайкваше постове и те само това чакаха.
На нея това й носи дивиденти, ама за Джан само главоболия. Не спряха да обиждат всяка негова партньорка.
Аз от Джанови фенки, не съм чула да обиждат нито един нейн партньор.
Ама Джан най-накрая направи това, което трябваше да направи още след края на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт