🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 37 761
  • 563
  •   1
Отговори
# 60
Даре, спри да спамиш темата с Деметра! Никой не я харесва тук! Ние не сме отишли да пишем за Джан в Деметината тема. Спри наистина.... досадно е!
Ние ще си пишем за турските дизита излъчвани в Италия и за италианския рейтинг, когато и каквото си искаме..

# 61
Защо пък да спамя - наредила съм си постовете като вашите - ред възхвала за Джан Яман, ред анализ на италиански рейтинг, ред анализ на предходни сериали на Джан.
Стига да не се изписва името на онази, която не споменаваме, защото ни е безразлична, не виждам проблем. Темата не е частна собственост, предполагам.
Харесва ми напр. снимката на Джан днес от фитнеса. Вижда се, че поддържа форма и през лятото. Сара Блума е някъде на ваканция с детето си.

# 62
Какво не харесвам в Димитрина ли? Ами нищо не харесвам. Нито оперираната й физиономия, нито лигавото й държание, нито натегачеството й, нито нахъсването на феновете й срещу Джан, нито купуването на наградите й, нито купуването на блогъри да я изкарват най-великата, нито платените ПР акаунти, пишещи за нея, нито показността й, нито навирането й навсякъде....има и още, ако искаш мога да продължа да пиша.

А колкото до сравнението на Пълнолуние и Птичката е несравнимо. В Пълнолуние нямаше нужда от либидо, защото имаше добър сценарий и добра игра, докато в Птичката либидото поддържаше интереса. Никой нямаше да я гледа тая Птичка, ако не беше Джан и либидото

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 02:03 от jackie.

# 63
Джаки Hands Plus1

Джан в момента е в топ форма!
Много добре оформена коса и брада.. може би това е Каплан Simple Smile

Нашия много, много красив Сандокан Nature Fire

Момичета, преди да видим Сандокан, снимките на новия сериал на Джан ще започнат в Испания. Самият той каза, че е нещо различно от това, което е правил преди и ще има много екшън. Нямам търпение да науча подробностите и се надявам, че скоро ще ни дадат повече информация, както за историята, така и за останалите актьори. Дотогава трябва да почакаме.. Не се съмнявам, че ще даде всичко от себе си.. това е доста трудно предизвикателство, защото ще играе на език, който все още учи. Но познавайки неговата отдаденост и желание да учи, съм сигурна, че  ще бъде невероятен.Nature Sparkles

# 64
Добро утро,момичета!

Честит ни нов месец!Нека ни е на късмет и с първата
 чашка кафе да си пожелаем здраве и щастливи дни!

Хайде и от мен! Wink

Приятен ден и щастлив нов месец!

# 65
Специално за Дарето и за тези, които са отсъствали от час по математика.

След удължаване на времето на Фарато, има напредък, вече не са последни, а предпоследни

По Canale5,  
„Beautiful“( Красива) достигна 1 907 000 зрители,
„Forbidden Fruit“(Забраненият плод) събра 1 969 000 зрители,
„Io Sono Farah“(Аз съм Фарах) събра 1 789 000 зрители
„La Forza di una Donna“(Силата на една жена)  събра 1 750 000 зрители

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 17:54 от jackie.

# 66
Страхотна нова Сандоканска снимка, споделена от Джан!
Нямам търпение за бойните сцени Nature Fire

# 67
  • Козлодуй

Стори на Джан с текст, който ме кефи Grinning Heart
"В деня, в който получиш моето изпълнение, ако го получиш, можеш да ми казваш какво трябва и какво не трябва да правя."
От половин час се мъча да пиша, ама ми забива компа ли, нета ли, мамата ли...скъсаха ми нервите Imp
Грозде, Джаки, плажувате ли още? Чакам да ми звъннете по-късно Heart

# 68
Джан Яман и неговата нова публикация:

Стар съм, грозен съм, наркоман съм, алкохолик съм, здравето ми е съсипано от пури. Не съм човек, на когото да се уподобяваш. Промених се, не съм професионалистът, който бях. Съсипах кариерата си. Влюбих се в грешната жена. Всичко е за публичност. Поведението ми е ужасно. Вече не съм надежден. Всичко, което правя, е лъжа. Никой не ме харесва. Хората просто ме използват. Трябва да сменя приятелите си. Егоцентричен съм и груб. Измамвам, крада. Какво друго?

Не съм сигурен дали са разказали достатъчно за мен.

Очаквам хейтъри по-долу в коментарите, продължавайте..

# 69
Добро утро!

Не оставяйте нищо за по-късно, бъдете щастливи днес...Heart

Благодаря ви за новото,което сте пуснали вчера! HugTwo Hearts

Повтарям снимката с малко по-отдалечен кадър...

Приятна лятна почивка,където и да сте!

# 70
  • Козлодуй
Това нещо ново ли е, или аз досега съм бяла?

# 71
Сънчо, от няколко седмици е 2 или 3, не помня точно.

Ново

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 23:42 от cvetansk

# 72
Добро утро,момичета!

Скрит текст:

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugTwo Hearts

А...Джан се занимава със сина на Сара-Тристан(името му го разбрах от рускините).

Скрит текст:

Снощи е имал гости...
🆕IG история от Сара Блум, Сузана Паризи и Балдо Рицо

Скрит текст:
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456271881%2F46b … l_wall_-199343470

🆕🆕🆕🇮🇹
от luxvide.it
Синопсис
Приключение, страст, революция и любов към природата: това са темите на „Сандокан“, екшън сериал, който съживява безсмъртния герой, създаден от Емилио Салгари.
Сериалът се връща към корените на мита, изследвайки произхода на Малайския тигър и разказвайки неговия път от обикновен авантюрист до пиратски принц.
Скрит текст:
В Борнео, тропически рай, обитаван от местните племена даяк, но управляван от безмилостните закони на британските колонизатори, Сандокан е пират, който живее за деня: той се бори само за себе си и екипажа си, включително доверениците си Янес. Но животът му се променя, когато по време на нападение среща Мариана, красивата дъщеря на британския консул в Лабуан. Това е началото на невероятна любовна афера между две подобни души: Мариан, с благородна европейска кръв, но с дивия темперамент на човек, израснал в тропически рай, и Сандокан, пират и авантюрист, който несъзнателно носи кръвта на древни крале воини. По следите им е легендарният ловец на пирати лорд Джеймс Брук, който няма да се спре пред нищо, за да спечели сърцето на Сандокан и Мариана.
Главните герои ще се борят за себе си и любовта си, но скоро ще осъзнаят, че са част от една много по-голяма история: историята на народ, борещ се за свобода и спасението на девствената си природа. Така Сандокан ще трябва да стане нещо повече от просто пират: той ще трябва да се превърне в легендарния малайски тигър.

Базиран по идея на Лука Бернабей, „Сандокан“ е грандиозно, епично екшън приключение със силна връзка с околната среда, разработено за телевизия от Алесандро Сермонета („Дяволите“), Скот Розенбаум („Щитът“), Давиде Лантиери („Монтероси“) и режисирано от Иън Мария Микелини („Дяволите“) и Никола Абатанджело („Доктор“).

Желая ви приятен релакс!

# 73
Ново от Джан

# 74
Привет, момичета!

Благодаря за споделените постове и новини за Джанчик!
Ооо, много готин Джан, Цвети !

Много поздрави от морето!

Общи условия

Активация на акаунт