Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 836
  • 661
  •   1
Отговори
# 360
Основна грешка- да се опитваш да се харесваш на когото и да било.😜

# 361
Крайно мнение. А и неискрено.

Всеки, освен ако не е някакъв абсолютен темерут, малко или много се опитва да се хареса на другите.

# 362
  • sofia
Аз, понеже по натура съм такава, която се напасва сравнително лесно и мога да кажа, че е кофти да се свържеш, с някого, който все на неговото иска да се случват нещата.
С бившия ми мъж по почти всички житейски въпроси сме били със сходни виждания (разбирай как да се гледат и възпитават децата, отношения с родители, граници, разпределение на средствата в семейството, как да действаме в критични ситуации) и предполагам, че за това изкарахме толкова години заедно.
Но се насъбраха разни обстоятелства, при които неговите действия(или бездействия) доведоха до значителен дискомфорт за мен и децата. Той по никакъв начин не пожела да промени нещо в действията си и когато аз предприех крайни мерки, беше едва ли не изненада. До такава степен беше свикнал да съм съгласна с него, че все едно не чуваше какво му говоря от сума ти време.
Та, лично за мен, съобразяване на границата на личния ми дискомфорт....като усетя, че не ми комфортно, до там се съобразявам. И за това и нямам намерение да живея с друг мъж...

# 363
Така ли?
Виж ти, виж ти.
Говорехме за любимия.
Ако там не те харесват, какъвто си, след розовия период къщичката от илюзии бързо рухва.
Колко време можеш да се правиш на интересен, ако не си. 😄

Всеки, освен ако не е някакъв абсолютен темерут, малко или много се опитва да се хареса на другите.

# 364
Ще каже човек, като ви слуша, че интересните жени все неомъжени ходят

И ако на някой не му е интересен другия, ма вземе че се омъжи за него, да не мислите, че се получава брак-бетон?

Тия теории до 30-тата си година човек може и да им се връзва, после е престъпно да си самопричинява safe choice брак

# 365
Сходството в характера -100%

# 366
Така ли?
Виж ти, виж ти.
Говорехме за любимия.
Ако там не те харесват, какъвто си, след розовия период къщичката от илюзии бързо рухва.
Скрит текст:

В този форум особено можеш да се правиш на интересен до безкрай Smiling Imp

Вече толкова съм видяла и нагледала Joy

# 367
В този форум особено можеш да се правиш на интересен до безкрай Smiling Imp
Чак до брезкрай...дали ще се правиш на интересен или ще излъжеш колко си висок, рано или късно ще се издадеш ако си някой тапишон в едното или двете.

# 368
Телесила, концентрирай се. Joy
Говорим за интереса на любимия човек.
Във форума, сред непознати или публичното всеки може да циркаджийства колкото си иска. Там никой не го интересува какво си като се прибере у тях.
Обаче, да се правиш на маймун пред любимия, за да те харесва на всяка цена или даже без цена, но да те харесва, не е на тамън работата.
Той, ако не е влюбен в теб такъв, какъвто си без маски и натурален – като жена, човек, външност, характер, каквито и номера да въртиш, в един момент това омръзва, изморяваш се или другия просто те разкрива.
С другият човек трябва да можеш да се чувстваш като да си сам вкъщи – да ти е спокойно и уютно, а не да си интересен. Не ли?

# 369
Ама аз даже съм твърде концентрирана за подобна тема.

От мненията ти дотук разбрах, че ако не си интересен, не се прави на такъв:
...
което всъщност е и добре, защото ако си интересен, няма как да ти е спокойно и уютно:
С другият човек трябва да можеш да се чувстваш като да си сам вкъщи – да ти е спокойно и уютно, а не да си интересен. Не ли?

Не. Не и не. Ама никаква логика не виждам в написаното. И не се хващай, че съм изтрила останалите чаршафи. Те не допринасят с нищо да се натъкми картинката.

# 370
  • sofia
Интересното е до време, после идва нуждата от спокойствие. След известно време ще е добре пак да има нещо интересно и обикновено това е появяването на децата....и там вече никой не може да предвиди колко интересно ще стане 🤣

# 371
  • Out of the Mix
Всеки натюрел е различен, било относно "харесването на другите", модерната дума е "валидиране"; било в междуличностните отношения.

Зависи и на какъв етап си, и какво искаш от една връзка.

Вчера бях отново на бар с близък човек, с който отдавна не се бяхме виждали.

В момента се "лъжат" с две - едната на 28, другата на 43 с две деца.
Сямият той е с две, гледа си ги сам, с майката не се разбират, накратко.

Познайте по коя е хлътнал?
Не е по първата.

Аз отдавна съм минал периода на това да мисля харесван ли съм.
Факт, съм и то много, не го мисля изобщо.

След едни години си изградил личността си, характера, визията си, и реално привличаш себеподобни.

Той, примерно сега с тази се наиграва, дори не може да повярва, защото го върти здраво, ама тръпката му е там, не търси обвързване, и динамиката на отношенията е съвсем различна, не търси "връзка", а просто компания, секс и т.н.

Аз съм друг типаж, обичам да съм си във връзка, и ако сега "хойкам", след това си хойкаме с жената в затворен кръг и компания.

Удоволствието, експириънсът, като цяло от "пълния пакет" на едно запознанство, флиртът, и просто приятелчета, "бъдита", е съвсем различно.

Телесила, идеята не е да се променяме, а да си пасваме с човека още в началото.
Тръгне ли добре, то би си останало така.
Ясно е, че щом сте заедно, се харесвате, това е по презумпция.
А вече "финосването" идва и се случва с времето в процеса на изграждането на връзката. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 10:43 от Revoker

# 372
  • sofia
Ревоукър, живял ли си заедно с жена поне няколко години, 3-4 да речем? Щото там е разковничето на пасваме си, не си пасваме и колко се харесваме.
"Връзка" тип гадже и всеки да си знае къщата се поддържа супер лесно и без никакво напрежение... поне от моята камбанария.

# 373
  • Out of the Mix
Съм.

Жените в 30-те най - много бързат и "тиктакат", като цяло.

Тези в 20-те заникъде не бързат, живее им се на макс - дай им обикаляне, пътувания и т.н.

40+ пък наваксват, и грабят яко с шепи.

Най - много и всякакъв секс правят 40-50+ годишните, най - много им се иска.

В 20-те има и доста, които не са сексуални, сексът не им е приоритет.

# 374
  • sofia
Наблюденията ти съвпадат с моите 😂😂
Само доуточнявам, че на която не й се е правело секс в ранните 20, е така е по-натам 😅
Просто няма как да попаднеш на 40-50+ , на която не й се прави секс, щото те не го търсят и реално няма как да се срещнеш с такава. Другите си го търсим и си го намираме.

Общи условия

Активация на акаунт