Отговори
# 45
Добро утро, момичета! Simple Smile
Цитат
Не „скандалното“ видео е ПР, а фактът, че  планирано сега е показано  Всички знаят, че изявленията и отрицанията не  спираха вярващите да фантазират.Само  тази радикална мярка можеше да разсее заблудата.
 Актьорите в Турция са популярни, защото играят образи, харесвани особено от женската аудитория.
За мен, ако героят му на изоставен човек няма любовна нишка в живота си, сериалът няма да се гледа масово , защото публиката  винаги иска да види влюбване и надежда за лично щастие на главния герой.
1. По повод времето на показването на скандалното видео, което следва причината - неспиращите вярвания в Афрам. В логиката има едно желязно правило от Римско време: "Post et non propter" - "След това не значи поради това", т.е. причината предшества своето следствие, но онова, което предшества следствието не винаги е причина за него. (Петелът пропя и съмна - следването във времето на двете събития не означава, че без петел няма да съмне, нали!) Показването на това видео сега може да има много причини и не винаги очевидното за масовия поглед е най-вероятната причина. Иначе изпадаме в нови заблуди - ние зрителите творим творческия и житейския път на актьора.
2. "Изоставеният човек" е филм, а не сериал. Гледането му вероятно няма да е масово като сериалите. Но филмите си имат своя аудитория, показват се на фестивали и конкурси и се печелят награди. Така че участието на Мерт в такъв филм едва ли е с цел вкарване на Афрам аудиторията в киносалоните. Аудиторията на филмите е разнообразна, разнообразен е и опитът на актьорите от различните участия.
Накрая
Скрит текст:
Аз нямам нищо против провокациите, те си вървят в темата отдавна, сигурно има причини това да става точно в тая тема. Имам против доносничеството. Какво да се прави не го понасям където и да е. Smirk

# 46
Този път разбрах какво означава да те докладват
Какво се печели с доносничество е доста дъвкана тема,като се смяташе,че това е рецидив от соца.За жалост,не е така.И действията в тази тема го доказват

# 47
Добро утро, момичета Kissing Heart Да имате хубав и спокоен ден, надявам се и хубави новини Grinning

Снимката на Лютфиш била от този период, началото на втори сезон Heart

Мерт с любимата по парижките сокаци

https://x.com/t0talmadness8/status/1947462983782961458?t=vV7OdYn … sqr-HQVR9d5g&s=19

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 08:37 от Еванджелин

# 48
Привет !

Отново съм заметена.

"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните"- Джордж Бърнард Шоу

# 49
Ками, то не остана непострадал в редиците ни Grinning Интересно е да ни четат, затова Stuck Out Tongue Winking Eye

Икона Heart Eyes

И една приятна за мен новина, надявам се и за вас. Започнали са снимките на Дяволът носи Прада 2. Премиерата е планирана за 1 май 2026 Sunglasses

# 50
При мен  не е инцидентно , а стана система, но .... такива са правилата. Явно ги нарушавам Stuck Out Tongue Winking Eye
Това , че обсъждам актьорите , физиката им и действията им са все неща точно по темата.
Когато нещо не ми харесва или ме дразни , пак ще си го пиша.И аз като Ферит , да не чакат , че ще ахкам и охкам.
Но да се върнем към патроните на темата.

ПП : Еве , пренебрегнах видеото с Мерт , което си качила , но........имам няколко чуденки.
Това видео кога е снимано - с дълги ръкави и двамата , с ботуши.
Пускат видеа едно по едно , когато интереса към предходното е спаднал.
Е , сега вече ще го напиша  - чист ПР. Дори и да е истинска връзката , така умело се използва , че ми навява не много ласкави мисли.
Чакам трета серия ! Казах аз , че ще е интересно !

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 11:55 от Kami_J

# 51
# 52
Терзи, благодаря за поредната доза джумбиши Grinning

Снимките на Пера са преместени в Чанаккале, момичета. Дано излезе някоя фотка оттам,  нямам търпение вече Heart Eyes

# 53
Ками +1, и на мен ми направи впечатление, ботуши и зимни дрехи, рокля с поло яка, в Париж е 20-24 градуса, не е зима. Както и да е, няма да се правя на инспектор Дюдю, това е запазена марка за друга група. Всеки си прави изводите сам.
Имам абонамент в Нетфликс, по-точно плащам такъв за децата  😁 Веднъж и аз да съм едни гърди напред. Чакам 22 август!
Хубав ден, с ведро настроение на всички!

# 54
И аз да попитам, от къде се взе сега това видео. Фенско ли е или идва от героите?

# 55
Ками, не знам от кога е видеото. Вариации различни. От ново /облачно било, затова са с гумени ботуши/, до снимано в края на май - началото на юни, около Ролан Гарос. Мерт имаше тогава снимка с фен в същото облекло. Все тая Sunglasses

Кате, благодаря за въпроса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
И аз да попитам, от къде се взе сега това видео. Фенско ли е или идва от героите?
Кате,то няма значение вече.Явно ще има още серии,пуканките трябва да са налични. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 57
Момичето което пусна видеото е уточнило, че е снимано в началото на юни. Момичето било туркиня, според нея.

Сикорски, изпразнихме магазините вече Grinning

# 58
Здравейте, дами!
Днес пак ще бъдем жълти май, но каквото ни се пуска, това коментираме. Wink От толкова нескопосан PR ще ни се завие свят, но аз още не мога да схвана смисъла. Очевидно, че последното клипче не е ново, така че защо ни го пускат сега? Какво трябва да постигнат? Искат да ни кажат, че отдавна няма АфРам? От времето, когато още носехме ботуши, дълги ръкави и поло яки? Ако правилно разчитам езика на тялото, момичето стои заключено срещу Мерт. Не виждам влюбени, дори не виждам някаква близост като между приятели. Тц, не се получава и тук! Защо Мерт позволява да бъде така употребен? Ако в последствие нещата са преминали в нещо друго, пак е излишно да се пуска сега. Личният живот да бъде изнесен на показ не е приоритет за Мерт, когото познаваме от интервютата. По какъв начин личният му живот би повлиял на професионалния?
Иначе, аз още искам Пера! Когато чуя Чанаккале, винаги правя асоциация с Троя, Троянската война и "Илиада" като основен източник. Ще имаме ли битка за Хубавата Пера? Wink Пекарят ли ще е Парис, с когото ще забегне, изоставяйки Менелай (героят на Еге)? Или ще гледаме по- малко разпространената версия на легендата за Хубавата Елена? Ох, размечтах се! Накрая "Пера" няма да има нищо общо с фантазиите ми. Joy

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 13:42 от Fi79

# 59
Момичето което пусна видеото е уточнило, че е снимано в началото на юни. Момичето било туркиня, според нея.

Сикорски, изпразнихме магазините вече Grinning
Магазините ги изпразнихме , ще си ги поръчаме от нета. Там няма дъно.

То това момиче  само дето българка не е била. Joy

Общи условия

Активация на акаунт