Отговори
# 735
Много сладко Афито Heart

Тази вечер ли е партито Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 20:22 от Еванджелин

# 736
Супер, дано излязат кадри от купона Confused

Берил и Ерсин

# 737
Кате и аз това се чудя. Останаха 5 дни до премиерата на Метрука, мениджъра скрит в миша дупка, посреднощ последва архитекти в Асос. От какъв зор? Много й е важно сигурно Rolling Eyes
Ако Афра не беше в Асос, мениджъртът не архитекти, ами строителни инженери заедно с цели строителни бригади да последва, на никого нямаше да му пука. Светене с отразена светлина му се казва на това, но когато не притежаваш своя...
 Афра мисля, че ясно показа, с кого прекарва свободното си време (снимковият материал се брои за доказателство, нали?). А да плюеш и то със злъч най- близката приятелката на един човек, означава да подцениш качествата на самия него. Да, погледнато отстрани, не е ок тази близост между Принтера и Неслишах, на която често ставаме свидетели. И аз съм се питала как би пазила гърба на Афра по този начин? Не я ли предава всеки път, общувайки с него? Въобще, знаейки какво й е причинил, как допуска тази близост? Реших обаче да се доверя на преценката на Афра. Тя не би търпяла предателство откъдето и да идва то, така че, ако тя не вижда каквото и да било нередно в приятелството между бившия и най- добрата й приятелка, значи наистина няма нищо нередно.
Афра не е глупава и знае как да се пази. Ние можем да гледаме отстрани и да си правим разкази по картинки, но само участниците вътре знаят как стоят нещата. Не е ли невъзможно Афито да получава нещо от тази приятелка, което никой друг не може да й даде. Усещането, което ти дава една връзка, го проумяват само страните в нея. Има приятелски прегръдки, от които не бихме се лишили за нищо на света. Такива, които отново ни карат да се чувстваме малки, защитени и много обичани. Само хора, които не познават това чувство, могат да измерват с някакви материални мерки едни отношения.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 20:41 от Fi79

# 738
# 739
# 740

Общи условия

Активация на акаунт