Отговори
# 720
Снимките в Асос май приключват днес и всички пускат прощални постове. Дали в Истанбул ще снимат последните дни?

Ирина, във връзка с мениджъра на таланти, ето едно мнение, което съвпада с моето Grinning

# 721
  • София
Абсолютно съм съгласна с това мнение - очевидно тази жена нищо не разбира от ПР за мен.
Положи много усилия да му свали имиджа и май успя. "Господи, пази ме от приятелите ми, от враговете ми аз сам ще се пазя."

# 722
# 723
Момичета Heart

# 724
Хелоу, девойки Kissing Heart

Какъв е този напън за Асос Grinning
Здравейте, дами!
Е, как какъв, Еве! Нали вече споменах за звездния блясък и за желанията да се отъркват в него. Wink
Това отвсякъде ми прилича на поредния PR напън на един мениджър (няма да го употребя в женски род Wink ). Със Селин не сработи, с Мирай пак така и отново се връщаме на старото златно.
Кой кого и защо е последвал по нощите е ясно вече и на малките деца, но фантазиите за АфРам пак живнаха. Чудо!
P.S. Мениджърът е с дълга ръка. Wink

# 725
Афо и Несли Heart

И другия мениджър Grinning

Още Heart Eyes

И още една специално с Неслишах Grinning

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 17:16 от Еванджелин

# 726
Сладурки са Афра и Неслишах, чудя се защо и на кого толкова пречи приятелството им Blush

Heart

# 727
Здравейте, момичета Simple Smile
Цитат
Това отвсякъде ми прилича на поредния PR напън на един мениджър (няма да го употребя в женски род Wink ). Със Селин не сработи, с Мирай пак така и отново се връщаме на старото златно.
FI, на мен не ми е ясна тая PR стратегия. От какъв зор, когато са се появили нови проекти? PR стратегията на един актьор логично би трябвало да се насочи към предстоящото, то има нужда от реклама. Иначе излиза, че мениджърът рекламира личния живот на актьора, който се състои в чапкънство. Non-sens за самата професия. Thinking Или и PR-арът смесва художествена и житейска реалност. Гледам отдавна турското дизи, но ... нямам спомен някой актьор да си прави подобна реклама...

# 728
Кате и аз това се чудя. Останаха 5 дни до премиерата на Метрука, мениджъра скрит в миша дупка, посреднощ последва архитекти в Асос. От какъв зор? Много й е важно сигурно Rolling Eyes

Добре, че бяха тези сладури, да се ориентираме малко за сета на Пера Grinning

# 729
Явно мениджърът ползва новаторски похват Grinning

# 730
Ще повторя тези сладурани Heart

Цял следобед бях на път,влизам и ...
Но комент..

# 731
Кате, не ми е по силите да влизам в съзнанието на такъв велик търсач на таланти като мениджъра, за когото стана дума. Концепцията й на мен също ми убягва, но театър имаме, така че... гледаме, мълчим (или не) и чакаме последно действие. Simple Smile
P.S. Няма да рискувам да повдигам въпроса колко таланта е открил въпросният мениджър, нито други странни за мен практики, като работно време, започващо в малките часове, работни пътувания от по две седмици, но без договор накрая и т.н.

# 732
Ааа, аз още чакам да изскочи нещо от работното посещение в Позитано.

Напомням аз тогава  Heart Eyes

# 733
  • София
Хммм дааа - много странна агентка с най-вероятно вече един единствен талант..., към когото прилага някакви новаторски похвати. За мен най-неприятното в случая е ако този неин едничък клиент е приел цялата тази игра в името на професионалното си бъдеще. Както се каза вече - това бъдеще чапкънство ли е или актьорско майсторство? А човекът е талантлив и с харизма, би било жалко ако ги пропилее. Ще видим, надявам се да не чакаме много.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт