Отговори
# 705
Положението е Обсайд..
Мерт отново смени профилната си снимка.

Тази снимка е правена през 2021 от неговия приятел Сезер,всъщност е общ приятел и на Афра.
Не знам на вас какво ви говори това...но на мен ми казва,че се дистанцира и не иска да бъде свързван с никого..

Което е чудесно..
Мерт го е ударил на забавление .След някой и друг ден може пак да смени профилната снимка или да клъцне пост.Няма смисъл от тълкуване.Гледайте от забавната страна на нещата ,а и има завидна активност,така,че няма основание за недоволство.Афра да не почне, че там има бая за пипане и ще сме като на тенис мач с главите.

# 706
Айде тръгна пр с новата двойка, но Афра от какъв зор е в новината Grinning

Но и те са прави, разбирам ги. Вчера на дизито на самия Кенан Имирзалъоглу направиха пиар с Афра Smirk

МирМер ли ще си имаме сега? Затова ли PR екипът на Мерт отсвири умната и красива Селин? Странно какво дремят от отбора на Афра и не й спретнат и на нея една PR акция. Явно разчитат само на чудовищния й талант, който е напълно достатъчен да я продава и популяризира. Не се нуждае от "гаджета" нашето гардже, за да се говори за нея. Wink Май всички искат да се отъркат в звездния й блясък, но така е с истинските звезди - високо са!
Скрит текст:

Високо, високо, високо,
високо застани,
над завист и обида,
над дребните сплетни.

Високо, високо, високо,
над завист и обида.
Високо, високо, високо,
високо да те видя.

Високо, високо, високо,
над всичко днес бъди
и обич синеока -
звездите са звезди.

Високо, високо, високо,
и обич синеока,
звездите са звезди
защото са високо.

Да те видя - високо застани.
Да те видя - над дребните сплетни.
Да те видя - над всичко днес бъди.
Да те видя.

Високо, високо, високо,
високо застани,
над завист и обида,
над дребните сплетни.

Високо, високо, високо,
над завист и обида.
Високо, високо, високо,
високо да те видя.

Да те видя - високо застани.
Да те видя - над дребните сплетни.
Да те видя - над всичко днес бъди.
Да те видя - звездите са звезди.

Да те видя, да те видя,
да те видя, да те видя.

Да те видя, да те видя,
да те видя, да те видя.

Да те видя, да те видя,
да те видя, да те видя.

Да те видя, да те видя,
да те видя, да те видя.
Звездите са звезди.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 18:46 от Fi79

# 707
Фи,поздравления за този коментар.
Hands Clap

# 708
Фи Kissing Heart

Неслишах още е в Асос

Момичета, проверете си пощите, запълнени са някои и не може да се пращат съобщения Stuck Out Tongue Winking Eye

# 709
Айде тръгна пр с новата двойка, но Афра от какъв зор е в новината Grinning

Но и те са прави, разбирам ги. Вчера на дизито на самия Кенан Имирзалъоглу направиха пиар с Афра Smirk
Мисля, че това е лоша (да не кажа, обидна, подигравателна) реклама за актьора Мерт, в крайна сметка той е на снимките.  Имената на момичетата са станали "съпътстваща жертва".
Фи, придружавам текста с музика. Hug
https://www.youtube.com/watch?v=M-PJp_ChZMM&list=PLRCt3J54uP4w-j … gXSNMt32JVmylrcBx

# 710
Здравейте Благодаря за споделенотоо
Пера

И красивото ни момиче

# 711
  • София
Hands Clap

И от мен поздравления, въпреки че направих и аз подобен в същия дух, но...отново са ме изтрили,
Hands Clap
нищо лошо нямаше...

# 712
Хелоу, девойки Kissing Heart

Какъв е този напън за Асос Grinning

# 713
  • София
Хелоу, девойки Kissing Heart

Какъв е този напън за Асос Grinning

Привет,

Хахаха то стана Истанбул - Асос като градска линия...

# 714
Добро утро Heart

Шнура трябваше да остави писането на сценария на патроните.И без това ги влече и двамата тази материя. Сега щяхме да се готвим за 4 ти сезон.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 715
Добро утро Coffee

Броят на приятелите трябва да е малък,а качеството високо Heartpulse

Пожари стават в Асос,няма на къде,трябва да се потушават...може би трябват доброволци Grinning

# 716
Миленка, темата е сериозна. Вчера видях снимка, баба прегръща изгорялата си козичка, скъса ми се сърцето Disappointed Relieved

Четох, че архитектката е майка на децата от снимките с Рамо. Мирай я последвала в 3 часа през нощта, явно задълбочено са разисквали възможността за инвестиция в Асос. Или планират нова почивка там?

# 717
Щяло да има парти за края на снимките на Пера, дано тогава видим муцунката на Афито Heart Eyes

Гьозде още в Камбоджа, да не остава там Grinning

# 718
Наистина имаше и по-интелигентни начини за пр, но... Явно това е капацитетът на мениджъра на Мерт. Направиха много лоша услуга на Афра, точно когато трябваше да мисли за снимките на Пера. Едва ли не я е засегнало постоянното вкарване на името й в жълти новини.
Нищо де, сега като замине на почивка и не сподели местоположението си, ще бъде по-трудно да се възползват от нея.

# 719
  • София
Хеле пък ако замине за Америка или където и да било в чужбина...

Общи условия

Активация на акаунт