Отговори
# 690
Афито и Несли Heart

# 691
Пера..
Разбира се ,Афра и Фуркан никакви ги няма на снимките които излизат зад кадър,но мен лично това не ми пречи.Напротив,поддържа ми интереса тази тайнственост и желанието ми да видя сериала по-скоро.
Защото гледайки кадрите от сета на "Нищо няма да ни се случи",не останах очарована,нито от намусената и надменно озъртаща се булка Мирай,нито от развоя на събитията които ще се случват.
С две думи,тръпката от неизвестното,изчезна.
Предпочитам да гледам козички,трактори,статуи и пейзажи,но като започне сериала,да съм залепена на екрана и да гледам със затаен дъх..

Прочетох и че веднага след приключване на снимките,Афра заминава на почивка.Дестинация неизвестна и за какъв период от време,за сега не се казвало..

# 692
Излязла е новина, че Афра ще партнира на Кенан в новото дизи

Ще му партнира като дъщеря ли? Wink
Шегата настрана, но турците да нямат някакъв фетиш към партньори с огромна възрастова разлика?
Да си призная невежестното (отново), но за Кенан сега чувам, обаче си написах домашното и видях огромната му филмография, така че явно е титан, НО... Когато е провъзгласен за най- добър модел на Турция (3 години по- късно стартира актьорската му кариерата), Афра още не е била родена.
Поразрових се и из сърдечните му дела, така че установих 13-годишната възрастова ръзлика със съпругата му, обаче с Афра имат 24 години разлика!!! Как точно ще ме накарат да повярвам в любовта им?! И не е невъзможна една такава любов, разбира се, обаче романтичката в мен иска друго. Simple Smile
С Енгин химията им се получи (според мен) и макар там също да имаме разлика, измерваща се с двуцифрено число, то не започва с 2! Stuck Out Tongue Winking Eye
Вярвам на Бирсен! Това е само слух.
P.S. Да се застраховам, ако се окаже истина все пак. Не е задължително да имаме любов в един сериал, нали?! Мисля, че на Педро Паскал добре му се получи партньорството с Бела Рамзи. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 02:25 от Fi79

# 693
Аман бе, всеки вече иска Афра за партньор. Стари, млади, грозни, всичко се наредило на опашката.
Едва изтърпяхме Синан/не му запомних името/, дойде Енгин, сега пък Кенан. Все с влияние в дизито
и смятат, че много им приляга млада колежка.
Афра е време вече да има мнение по въпроса с партньорствата, тъй като не е случайна артистка.
Мое мнение разбира се, но всичко си има граници.

# 694
Добро утро Coffee

„Във всеки момент от живота ни, ние всички имаме един крак в приказка, а другия в бездната.“
Паулу Коелю

Ново видео от прочутия сет на Мерт...
голяма атракция е било в Истанбул Blush

https://www.instagram.com/reel/DNZLMt2M4BQ/?igsh=MW93anYzNGYyOG96aQ==

# 695
Хелоу Kissing Heart

Миленка, много ми стана интересно, какво аджеба се случва на крайбрежната? Вероятно Актан и Лал са завъртели забранена любов, но неангажиращо и момичето е тръгнало да се омъжва за годеника си. В този момент Актан осъзнава чувствата си и се опитва да си върне любовта.
Нали така ще стане? Не е нещо оригинално, но много искам да гледам сериала. Чакам с нетърпение Heart Eyes

Още една седмица и край на Пера. Дали ще отидат заедно на почивка тези сладурани Heart Eyes

Приятелите трябва да се подкрепят винаги Heart Eyes

Липсват ми дъмповете на света Мирай Grinning

# 696
Хелоу Kissing Heart

Миленка, много ми стана интересно, какво аджеба се случва на крайбрежната? Вероятно Актан и Лал са завъртели забранена любов, но неангажиращо и момичето е тръгнало да се омъжва за годеника си. В този момент Актан осъзнава чувствата си и се опитва да си върне любовта.
Нали така ще стане? Не е нещо оригинално, но много искам да гледам сериала. Чакам с нетърпение Heart Eyes

Добро утро, дами!
Еве, аз държа да е нещо по- драматично! Хич, не ми се гледа тривиалното зарязване на годеник/годеница пред олтара, заради нова (обиквовено истинската) любов. Такива "Холмарк филми" грам не ми се гледат.
И как Актан ще си върне любовта, ако си права в предположенията си? Като й покаже какъв плувец е? Joy Тц! Има нещо друго. Simple Smile Държа да имаме фатално привличане, а и липсата на хепи енд е задължително. Резюмето не ми даде усещането за нещо захаросано, затова си чакама продължението след заживели щастливо.

# 697
Да споделя и моя сценарий Stuck Out Tongue Winking Eye

Такаааа,булка Мирай се е омъжила за годеника си.Да,ама наш Актан,след изживяна страстна нощ с невярната годеница(съпруга вече),се е появил след подписването и е разкрил на рогоносеца съпруг,как аджеба е преспал с новоизлюпената му жена Joy След стабилен бурен скандал и ръкопашен бой,наща булка,хукнала през глава по крайбрежната да бяга...естествено Актан и съпруга с неизвестно име все още, са хукнали да я гонят.Съпруга е бутнал Актан в морето и после побеснял е тръгнал да си ходи,като си е мислел,че жена му ще дойде след негоооо...
Наш Актан обаче след като излиза подгизнал от морето,вижда мадамата,че тръгва и газ с бясна скорост,както видяхме след нея Stuck Out Tongue Winking Eye разбира се,той е атлетичен тенисист и успява да я хване и замъкне до колата си(а и тя не се напъва много да бяга,де Joy ).
Второ действие..
Айде на блато ли,езеро ли...малка къща сред гората Stuck Out Tongue Winking Eye
Та един,два епизода дива любов и обичам те,не те обичам и....идва нашия съпруг след търсене,питане на приятелки,тормоз на приятеля на Актан,от който изкопчва мястото на греха.
Там вече кой умрял,кой жив ще е загадка,ще разследват,ще има реване,спомени...а за хепи енда,емиии...
Зависи кой ще е предал богу дух Sunglasses

С когото и да отиде от приятелите си на почивка Афи,все ще е супер Heart

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 13:01 от Милена Тодорова 756835

# 698
Много сте кръвожадни, значи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 699
Здравейте, момичета! Simple Smile
Цитат
Много сте кръвожадни, значи Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами, Еве, заглавието звучи бодряшки оптимистично, ама в резюмето обещаваха жестока драма. Wink

# 700
Здравейте! Къде ще може да се гледа новият филм на Мерт :” Самотникът”, на 22 Август освен в Нетфликс?
Искам да го гледам , а абонаментът ми за  Нетфликс изтече и не искам да го подновявам, защото не го ползвам.

# 701
Даниела,  рускините сигурно ще го качат някъде и ще сложим линк.

Кате, романтичната ми душа се бунтува Grinning

Еге се е подстригал, много лъчезарно момче Heart Eyes

# 702
С каква 24-каратова усмивка ни озарява Еге!!! Значи, има снимки, на които лиги могат да му потекат на човек и други, на които се питаш кой е този. Joy

# 703
Айде тръгна пр с новата двойка, но Афра от какъв зор е в новината Grinning

Но и те са прави, разбирам ги. Вчера на дизито на самия Кенан Имирзалъоглу направиха пиар с Афра Smirk

Пера 41 Heart Eyes

# 704
Положението е Обсайд..
Мерт отново смени профилната си снимка.

Тази снимка е правена през 2021 от неговия приятел Сезер,всъщност е общ приятел и на Афра.
Не знам на вас какво ви говори това...но на мен ми казва,че се дистанцира и не иска да бъде свързван с никого..

Което е чудесно..

Общи условия

Активация на акаунт