Отговори
# 675
Добро утро и от мен! Simple Smile
FI май разгада основната линия в сценария. Hands Plus1 Blush
Що се отнася до статистката Мистик в "Пера" в контекста на всички снимки от сета вчера, тя явно се опитва да разгадае мистерията на кино производството. Бяла и добра, какво ли ще "разкаже" на стадото си?
 "В преносен смисъл, мистиката  означава и тайнственост, загадъчност." (Все повече започвам да уважавам AI, въобще не се занимава с описателни и многословни определения. Simple Smile)

# 676
Добро утро, дами! Nature Sunny
Честит празник на празнуващите!
 Виждам, че от новия проект на Мерт са по- благосклонни към нас, за разлика от "Пера". Там снимките вече приключват, а ние Пера така и не я видяхме.
 Мерт много бързо се е привел във форма и тук имаме един мокър Мерт за мокри сънища. Stuck Out Tongue Winking Eye Похвална е работата, която е свършил със себе си. Тенисът си казва думата, а и боскетболът също. Wink
 Защо е мокър обаче Актан? Скочил е да се самоубива или е блъснат? Плува ли героят? А булката ме изненада. Кой е младоженецът? Имам още въпроси, въпреки кратките кадри, но отговори нямам.

# 677
Добро утро Heart

Честит празник на всички празнуващи!

С проекта на Мерт изглежда ще имаме късмет с повече кадри от снимките. Хареса ми да видя Актан нямащ нищо общо с Ферит,поне по това,което излезе.И походката е различна,Рамо изглежда много добре ,да продължава в същия дух.Може да сме видели запознанството на главните герои.Кой знае.

# 678
Добър ден Heart

Аз мисля,че не това е запознанството на главните герои.Доколкото помня,Бирса беше писала,че ще се запознаят на събитие,организирано в заведението на Актан/Мерт.
Лично на мен,това което видях,не ми допадна.Изключително тривиална история,показвана N-та пъти сигурно в турските дизита.Надявам се да не е поредното сериалче с "Обичам те,не те обичам.."

# 679
Може да сме видели запознанството на главните герои.Кой знае.
Сикорски, на мен това по- скоро ми прилича на края на връзката на главните герои. Лал зарязва годеника заради Актан, но едва ли го прави на сватбата им. А и Милена вече е отбелязала, че запознанството ще е на събитие, организирано в заведението на Актан.
 От краткото клипче, което изгледах, съдя, че всъщност това е извън сценария, т.е. не можем да анализираме героите, включително походката, защото гледаме Мерт и Мирай.

# 680
Може да сме видели запознанството на главните герои.Кой знае.
Сикорски, на мен това по- скоро ми прилича на края на връзката на главните герои. Лал зарязва годеника заради Актан, но едва ли го прави на сватбата им. А и Милена вече е отбелязала, че запознанството ще е на събитие, организирано в заведението на Актан.
 От краткото клипче, което изгледах, съдя, че всъщност това е извън сценария, т.е. не можем да анализираме героите, включително походката, защото гледаме Мерт и Мирай.
Фи,има по-дълъг клип ,на който Рамо снима сцената,там се вижда походката.

# 681
https://www.instagram.com/reel/DNWqP2jNRlV/?igsh=enhkMHdnNmZwN2U5
Фи,отново виж клипчето.
Да,в началото гледаме Мерт,но после го снимат и това е Актан.
За Мирай съм съгласна.

# 682
Видях го! Не ми беше попадало точно това. Благодаря!
Сикорски, походката е на Ферит от трети сезон, която е различна от Ферит от първи сезон. Wink
С това не искам да омаловажавам актьорските качества на Мерт, разбира се. Даже сега съм още по- настървена да го видя като Актан. Като Баран ще му е много по- лесно да избяга от Ферит, понеже сюжетът го предполага, но като Актан ще има голямо предизвикателство.

# 683
Значи... доколко един актьор може да избяга от собствените си устойчиви реакции в различни роли, ами ... трудна работа. За мен критерий в това отношение е Ал Пачино - просто различен в: "Кръстникът", "Усещане за жена" и "Адвокат на дявола". Blush

# 684
Момичета, много ме кефите Grinning Имам мнение по въпроса, но пътувам. Ще се включа по-късно с адекватен коментар хихихих

Още едно видео Heart Eyes

https://x.com/nazarageldik/status/1956283571334734311?t=AkfmLbQ3 … PhoVk-Xb0Upg&s=19

Мерт с режисьорката

Сейро днес има рожден ден Heart

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:43 от Еванджелин

# 685
Честит Рожден Ден на Сейран Heart
Лично аз,никога няма да я забравя..
Плаках с нея,ядосвах се с нея,тревожих се с нея,радвах се с нея....живях с нея....Weary липсва ми..

Heart

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:13 от Милена Тодорова 756835

# 686
Излязла е новина, че Афра ще партнира на Кенан в новото дизи

Бирсен отрича засега

# 687
Еве, това не ще мога да го гледам, ако е истина.  Blush
Че то четвърт век разлика във възрастта им, че и за семейство май ставаше дума.

# 688
Кате, аз Афито при всички случаи ще я гледам, но се надявам да почине този сезон. Чакам я най-рано на полусезона.
За Кенан нищо лошо, но наистина е прекалено, валла.

Улви от йогата

Ей затова искат Афра навсякъде. Нищо не прави, не се показва хич, пак в най-обсъжданите теми вчера

# 689
По дълъг клип и Мирай в началото..

https://www.instagram.com/reel/DNWcdkCsPAO/?igsh=MXUwa2p5d255cjJkcA==

А тя как се оглежда,хах..
Ами съжалявам,не ми харесва тази актриса.

Общи условия

Активация на акаунт