Отговори
# 660
Минава, големият кораб минава, Еве 🤣 Титаник направо. Намирам държанието на Мерт за феритски незряло, но искрено.  Всеки допуска грешки и има право на прошка. Да видим какво ще реши Афра.

# 661
От Пера,вчера..

# 662
Благодаря Ева за отговорите.
Ще следя значи и се надявам да е интересно.
Жалко за двойката. Може пък и да ни изненадат със сватба през Септември.

# 663
Ееее, голямо чистене му е ударил Мерт. Нещо е повлияло след посещението при Афра.
Струва ми се, че не е получил това, което е очаквал. Ами, сам си е виновен. В Лондон май само
развлечения и губене на време след казармата е имало. Уж език, пък не видяхме завършване, диплома
и нищо такова, както на Афи от Америка миналата година. Завърна се в Турция, обзаведен с ново
момиче на море в Бодрум.
Само на мен ли ми се струва, че прави същите грешки на Ферит от сериала.
Връщаме се към старото хубаво време.......

# 664
Адашке, ама той посетил ли е Афра? Sunglasses

# 665
40-ти ден за Пера, но Юзюм ханъм днес почивала Heart Eyes

# 666
Адашке, ама той посетил ли е Афра? Sunglasses
Май е относително, но да се надяваме, че клюката е вярна.
Ако, не, може и за това да е започнал триенето SmileSmileSmile

# 667
Еге..

Heart Eyes

Снимки от 38 ден,но не сме ги качвали тук..
Много сладка и добричка козичка Grinning

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 18:38 от Милена Тодорова 756835

# 668
Аз нямам представа, защо трият, Катерина, но мога да предположа, че като му предстои премиера на филм и вече участва в нов сериал, освобождава място за реклама. Нямам обаче наблюдения върху профила му, за какво го използва. Що се отнася  до Афра, ще съм доволна, ако си останат добри колеги и приятели. Мерт е много добър актьор по моите представи, но е добре да разграничи играта от реалния живот и да не го играе на Ферит вече, щото публиката иска да го вижда в различни роли.

# 669
За да се добие представа,показвам профилите и на Мерт и Афра

Профила на Мерт

Триенето на публикации няма нищо общо с освобождаването на място за нови проекти.

Профила на Афра

Афра също участва в проекти и реклами но досега доколкото помня е изтрила една публикация от Америка...

Причините толкова често Мерт да трие са неизвестни,може просто да му харесва Grinning

# 670
Прекалено голямо значение се отдава на това какво трие  Мерт. Почиства си къщичката момчето !  Явно с времето , някои неща вече не му харесват. Утре може пак да ги качи. Вижда , че фандома реагира и си прави гимнастиките.
Дали още не е излязъл от роля , дали играе и в живота , това не мога да кажа , но не може да играе вечно.

Ненапразно казват : Не разваляй приятелството с любов.
Дано си останат само приятели , по-трайно ще е .

# 671
💥💥💥 Актьорското майсторство на Афра Сарачоглу се преподава като учебнo пособие в университетите в Бразилия!

Талантът на Афра Сарачоглу е преминал границите и е достигнал до латиноамериканския филмов свят. Мощната сцена в мазето на Афра Сарачоглу от сериала от 2019 г. „Децата на сестрите“ беше избрана за изпитна задача за студенти от актьорския факултет в Бразилия.
Анализът на сцената беше избран за едно от трите най-добри произведения от преподаващият професор. Всъщност професорът е толкова впечатлен от актьорската игра на Афра Сарачоглу, че постоянно използва нейните сцени като примери, когато обяснява в час израженията на лицето и актьорските техники .

https://www.facebook.com/share/v/1GTNoU8yBV/
https://www.facebook.com/share/v/19L2ym1Y2u/

Афра и Гьозде Heart

Мерт Heart

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 20:38 от Милена Тодорова 756835

# 672
Ауу, правата за Гениалната приятелка на Елена Феранте ли взел Шнура…
Любим!
Гледах първи сезон по НБО преди години и после намерих книгата…Уникален и филма и книгите….Година чаках да преведат втората и още толкова да пуснат втори сезон..
Ще им е трудно да пресъздадат тази тежка неаполитанска драма турските колеги…
Препоръчвам първо да се четат книгите и после да се гледат сезоните…
И турците може да направят нещо много добро,но ще е пак много различно от италианския оригинал..

# 673

https://www.instagram.com/reel/DNWaMsJyK4N/?igsh=dzhxMG01YWtuY3N4

https://www.instagram.com/reel/DNWqP2jNRlV/?igsh=enhkMHdnNmZwN2U5

Мирай булка,Мерт мокър Dizzy Face

Аз съм фен на тази булка Heart

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 04:02 от Милена Тодорова 756835

# 674
Добро утро ☕️☕️☕️
Ще има материал за обсъждане  Simple Smile
Мерт много добре изглежда. Тежко започват първите серии, с мокър и напрегнат Мерт 🫢.
Напрежението се усеща от кадрите, чудно ми е, дали ще започнат с ретроспекция от събитието, което явно няма да се случи, или ще карат по ред?

Общи условия

Активация на акаунт