Отговори
# 645
Терзи, това сигурно е Улви, нали?

Мердо Wear Crown

Още сет Пера, тук пишат пък за 38/48, ама един ден няма да го правим проблем Grinning

А това ще е нирвана за мен Heart Eyes

Двете ми най-любими момичета в това дизи Heart

# 646
Еве, Афра ли ще играе в новото дизи? Нищо не знам за "Моята брилянтна приятелка ", но много добре - звучи две главни героини. Без мъжки акцент, и впрягане в клишета на любовна двойка. Женска енергия и сила

# 647
Добро утро, момичета! Hug
Нинка, и аз нищо не знаех за Елена Феранте (това не е истинското име на писателката се оказва) и тетралогията й - "Гениалната приятелка" в Бг превод. Но от това, което прочетох, съм силно заинтригувана. А се зачудих най-вече от поста на Ева:
Цитат
Двете ми най-любими момичета в това дизи Heart
.
Та... правилно ли разбирам, Еве? Не става дума за Афра ИЛИ Неслихан, а за два периода от живота на една от главните героини. Значи Афра И Неслихан.
Скрит текст:
Цитат
След като се срещат като деца в Неапол през 50-те години на миналия век, тяхната история продължава повече от 60 години, изследвайки мистерията около Лила – гениалната приятелка на Елена и в известен смисъл нейният най-лош враг. Четвъртата част от сагата, озаглавена „Историята на изгубеното дете“, се впуска в живота на Елена и Лила като възрастни. Те се оказват въвлечени в сътресенията на Италия в края на 80-те години, към края на десетилетия на политическо насилие и социални вълнения. Елена и Лила отново живеят в един квартал сред очаквания за майчинство и кариера, сред предателства, заплахи, изчезвания и природни бедствия.
Каквото и да сме писали за продуцента Онур, не може да му се отрече умението да подбира интересни теми и сюжети. Simple Smile

# 648
Добро утро, момичета Kissing Heart
Не, много е рано да се говори за актрисите в сериала, едва вчера се разбра, че OGM е взел правата. Просто имаше такъв въпрос в Х, кои актриси биха искали и ми излезе като вероятна комбинация Афра и Неслихан.

# 649
И книгите и сериала (на италиански) са супер, книгите на един дъх ги прочетох.  Много добре е направен сериала по книгата.
Не искам да подценявам никой, но ще ми интересно да видя дали ще се справят с играта и пресъздаването .

# 650
Дами, Stay cheeky London замина в историята, Мерт изтри дъмпа, що така Grinning
Язък за много образованата Sunglasses

# 651
Дами, Stay cheeky London замина в историята, Мерт изтри дъмпа, що така Grinning
Язък за много образованата Sunglasses

Добро утро  Heart
Не само този,всички дъмпове от Лондон изтри и си смени профилната снимка, с тази от рождения му ден 2023.

# 652
Ааа, Сикорски, защо така? Какво стана с качествения живот в Лондон?

# 653
Рамо е с гумата в почивния си ден.Доста поста изтри,да видим ще продължи ли.

# 654
Цитат
Ааа, Сикорски, защо така? Какво стана с качествения живот в Лондон?
E, излязоха новите класации, нЕма нужда повече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Този мини сериал “Истанбул,моя любов” с участието на Афра е толкова странен. Серии с по 2-3 минути.
Главния актьор, който е в ролята на Тан, нещо не ми се понрави, не стои добре до Афра. 😳
Явно толкова съм свикнала да гледам заедно Афра и Мерт от Рибарчето, че сега чак не мога да я възприема с друг актьор до нея.

Този сериал Пера, с участието на Афра ли е и кога му е премиерата?

Не са ли заедно вече Афра и Мерт?

# 656
Рамо е с гумата в почивния си ден.Доста поста изтри,да видим ще продължи ли.
Де да можехме така лесно да изтриваме грешките си. Щом го няма в социалните мрежи, значи не е съществувало. Wink
 Дами, нямате ли усещането, че започваме да живеем като в епизод от "Black Mirrоr"? Виртуалната реалност е реалност.

# 657
Добро утро Coffee
Мерт здраво е работил с гумата,но защо е изтрил и Лиз и поста от миналото лято,"видях какъв съм" и май още един дъмп,публикуван едновременно с пост на Афра Sad
Другите лондонски си седят..
Явно ни казва,че е сам,поне аз така го разбирам..

# 658
Добро утро ☕️☕️☕️
Фи, напълно съгласна, мисленето ни даже се променя, вече всичко минава не през сърцето, а през екрана...
Всички прожектори са обърнати към Афра, ще запази ли мълчание, или ще прости на Мерт, нали така се интерпретира ситуацията? 😃 Успех му желая на Мерт в тези опити  🫢 само да не му излезе през носа.
Има ли корабче да плува?

# 659
Този мини сериал “Истанбул,моя любов” с участието на Афра е толкова странен. Серии с по 2-3 минути.
Главния актьор, който е в ролята на Тан, нещо не ми се понрави, не стои добре до Афра. 😳
Явно толкова съм свикнала да гледам заедно Афра и Мерт от Рибарчето, че сега чак не мога да я възприема с друг актьор до нея.

Този сериал Пера, с участието на Афра ли е и кога му е премиерата?

Не са ли заедно вече Афра и Мерт?

Пера е с участието на Афра и се очаква да излезе в началото на 2026 година, а аз се надявам да е в края на 2025 Grinning
Мерт също започна снимки на сериал наскоро, също за Дисни плюс, вероятно ще излезе след сериала на Афра.

Не са заедно Афра и Мерт, или не бяха до скоро. В момента всички прожектори са насочени към тях, както каза Нинка Grinning

Минава ли корабче, Нинка Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт