Отговори
# 600
Един от най-, да не кажа най-силният епизод Heart

# 601
За мен най-силен си остава първи епизод

# 602
За мен, най-силен си остава 48 епизод.Феноменална игра на Афра,показа на всички,че е блестяща актриса.

https://www.instagram.com/reel/DNN0EaKR8v9/?igsh=MWZ5M2Rid2FkbTRieg==

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 17:50 от Милена Тодорова 756835

# 603
Благодаря ви, момичета, че ме върнахте към този епизод. На мен номерата нищо не ми говорят, та си го припомних. Ами тая серия си е на Сейран, която направо ги разбишка мъжете Корхан от трите поколения. Странно, ама и тогава (началото на декември 2023г), и сега виждам едно и също. Wink (Малеее, един мъж няма в тоя конак, бе! На всеки виновен му е друг...). И другото, което ми направи впечатление, и в Турция този епизод е имал много висок рейтинг.
По този повод се сетих за 1-2 интервюта на Мерт, който казваше, че не му харесва Ферит и че той е различен от героя... Ами... може и така да е... Rolling Eyes

# 604
# 605
Мерт...сет от днес

https://www.instagram.com/reel/DNOCI5qMHlY/?igsh=eDRwNm42YnB6anR1

Терзи,едновременно сме публикували Kissing Heart

# 606
# 607
Еее ще пада някоя снимчица от сета на BBSO, супер Heart Eyes

От почиващите на Джунда Grinning

Афито е лайкнала Grinning

# 608
Поне видяхме  Мерт.  Пера май няма да я видим скоро , но поне Афра да се покаже пак.
Скоро трябва да има нова рекламна кампания на DeFacto.
В началото на есенния сезон мисля че платформите обявяват новите си сериали и датите на излъчване.  "Пера" ще е завършен и се надявам и той да е включен.

# 609
Добро утро Coffee

Снимката е качена преди 2 дни в с.Каялар/assos,Чанаккале

Върна очилата,Афи е с 32 карата усмивка...другото не е ясно..

Общо взето...яко правят на шантави феновете си Sunglasses

# 610
Добро утро, не изглежда да се крие Мердо, за разлика от обикновено, даже позира. Каква ли е причината?
Да му имам шортите 😃
Да го повторя, че е много доволен и щастлив.
Да не снима и той в Пера? 😁

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 11:35 от Ninka555

# 611
Нинка,толкова е слаб и ухилен,чак не го познах в първия момент Joy
В Чанаккале се снима Пера,знаеш Grinning
А причината защо е бил там,един господ знае..
Следващата му голяма роля ще бъде в драматичния сериал на Дисни+ „Пера“, насрочен за 2025 г.

Това ми излиза отдавна...

# 612
Хелоу, девочки Kissing Heart

Сабах сабах ме развеселихте Grinning
Чакайте пак да го сложа, щастливо момчето Heart Eyes

# 613
По лъчезарна усмивка от него,не бях виждала..

Не знам защо,какво,но на мен лично ситуацията не ми допада много,ако е това което си мисля..
Разбира се,ние не знаем истината,но това което гледахме преди седмици от Уимбълдън и Акяка...заслужава ли прошка от Афра?
Ние феновете искаме или не,сме в позиция само да им се радваме..но..
Както и да е,важното е,че са мноооогооо усмихнати и двамата Heart

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 08:08 от Милена Тодорова 756835

# 614
Аууу , много усмихнат Мерт. Щастливо е момчето. Заради кого и защо , никой не знае. Въпреки това в Х и  на някои други места , феновете са в еуфория.  Аз се въздържам обаче. След като може да се показва и целува с някаква си там Селин , очаквам същото и с Афра. Той и без това е решил да се показва.
Не знам кой на кого и какво има да прощава или няма , но  очаквам  всеки момент  Рамо да се изкаже : "Няма такова нещо!"
Бих повярвала в АфРам , само ако Афра тръгне за Америка и Мерт я последва след снимките. Всичко друго ми е вятър в платната на славата.

Общи условия

Активация на акаунт