КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 910
  • 746
  •   3
Отговори
# 630
С риск да прозвуча безчувствен, но "изповедта" на Божидара беше най-пресиленото, изкуствено и абсурдно нещо, което съм чувал. Явно целта й беше да предизвика съчувствие и симпатия у останалите участници и може би публиката, но за мен беше твърде на всяка цена и откровено не ми изглежда искрена.
Възможно е да има някакви филми и проблеми с емоциите си, но ми е страшно противоречив образ, който дори не мога да разбера, камо ли да успея да му съчувствам.

Стратег ли е, искрен човек ли е, емоционална ли е - зрителя тотално се губи в различните роли, в които влиза и това обърква и дистанцира. За мен тя е по-скоро напрягащ персонаж.

Иначе имаше наистина искрени и трогателни изповеди (то се усеща). Според мен в такива моменти трябва да си искрен, но не и да прекаляващ, защото изглежда изкуствено.
Предпочитам подхода на Йоана отколкото този на Божидара

# 631
Не знам как така им позволяват подобни своеволия. Това е абсурдно.
100% някой ще се изпусне с нещо. Ето сега това с Краси си е половин жокер.
И то това е на база първите 2-3 мин, че повече не гледах. Утре ще го догледам/дослушам.

# 632
Изненадата на сезона, според мен, е Илиян! Интересен участник, който винаги казва точния коментар в точния момент. Дори краткият му конфликт с Влади в по-ранните епизоди беше много по-интересен от всичко, което се излъчи в последните два епизода. В следващия епизод явно ще се опита да поговори с Божидара, но тя, както винаги, ще си помисли, че всички са срещу нея и ще разбере думите му погрешно.

# 633
Не успях да догледам епизода. Стигнах до Алпер и тоя като почна да се чекне на стола и да му се насълзяват очите просто не издържах и натиснах паузата.
Сигурни ли са, че са на наели ново редактори, защото аз виждам същата грешка от миналата година. Пак се дават кадри на едни и същи хора. Даже миналата година имаше повече разнообразие в показаните ни образи. Сега имам чувството, че гледам моноспектакъл на Божидара. Тя участва в любовната историята, в коалиции, дразнителя на къщата е, само дето не е и водеща. А другите - те са статисти, че да не си говори сама.
Бягане по стълбите, надяждане без ръце, въпроси с препятствия... Йоана хубаво го каза - като рожден ден на 5 годишни.
Извинявам се ама къде е креативността от първи сезон? Играта където трябва да търсят кокошката от снимката в кокошарник толкова ме разсмя.

За откровенията. Оф... оф,оф. Задачата като миналата година е да кажете негативна своя страна, а не да си разказвате личните драми. Това супер много ме напряга. Всеки си има някаква лично драми и травми от миналото ама си има подходящо място и време за споделянето им. И миналата година, и тази изменят правилата, за да си разкажат сълзливите истории. За това и спрях епизода където Алпер започна с нещо такова.
От тези, които гледах, единствено Божана ми се видя напълно искрена и достатъчно осъзната, за да знае кои са слабите и страни и лошите черти в характера. И преди някой да е казал - ама тя е голяма, за това - Еми аз съм на 26 и също си ги знам, както и доста хора около мен. Възрастта не е оправдание да живееш в самозаблуда и с фалшива представа за себе си. Но няма пак да навлизам в дълбоки размисли за живота като предния път.

Цялостно ще кажа, че вместо да вървят нагоре, продукцията слиза надолу откъм съдържание независимо колко камери и хора наемат.
На мен почва да ми става досадно и еднообразно и сигурно ще бутна предаването в категория "за когато няма друго за правене".

# 634
Снощи тръгнах най-накрая да гледам епизода от понеделник, а то още един нов. Няма лошо 😄

Нямаше голяма изненада, че Йоана остана. В крайна сметка, Дани не съм сигурна защо е влязла, като не й се стои и тн. Ясно, че нищо не трябва да е на всяка цена, ама като пък съвсем нямаш желание и мотивация за нещо, какъв е смисълът изобщо да го почваш.

Хаха, Виктор все на водолеи му върви. Ако е чувствителна поне към себе си рибка, по-добре да направи един (по Косара 😆 360°) завой от тях обаче.

М/д, Грозденка повдигна интересна тема. Донякъде разбрах и Дени защо се засегна, понеже наистина има хора, които не ги ползват тези номера и не обичат да манипулират. Но то и в живота това се забелязва доста. От мъжете пък вътре според мен Влади например съзнателно или не доста го прави това, което Грозденка загатна за себе си. Това непрекъснато гушкане, успокояване, ходене уж да говориш с някого за подкрепа. И в ОСГ така правеше с жените. Играчи са и двамата.

Иначе ми хареса, че каза на Дарито какво мисли за излиянията й по време на номинациите.

Аз нещо не съм фен на тези сърцераздирателни изповеди в предавания. Но имаше една-две истории, които се усетиха.

Лол, там като ги събираха за яденето на тортите. Този пък Весо... мн странен. Някое от момичетата каза нали, че Лина е в банята и ще се оправя да дойде. И той за какво се качи?! Момичето излиза полуоблечена и той вместо да се махне, се размотава из стаята и вика нещо да ти помогна... Wtf... Например с какво... да й суши косата, докато тя се облича или какво 🤦🏼‍♀️

# 635
Нищо странно няма - на Веско просто му хареса гледката Wink За това и остана.

# 636
Дени я разбирам защо се засегна. Тя и майка ѝ може да са много неща, но цял живот са били двете. Дени пък може да ги сменя мъжете, но не се е хващала, доколкото знам, с някой виден паралия, че да я издържа. Тоест, при нея е много силно това, че се оправя сама и не е разчитала нито на бащинска фигура, нито на мъж в живота си. Затова и така избеснява, поне според мен.

# 637
Нищо странно няма - на Веско просто му хареса гледката Wink За това и остана.
Ами дано този път си е направил автокаско, че на Стефито това едва ли ще й хареса 🤣😈

# 638
Изненадата на сезона, според мен, е Илиян! Интересен участник, който винаги казва точния коментар в точния момент.

За мен също. За първи път го виждам, бях предубедена към него, но към момента ми допада държанието му.
За Йоана също съм приятно изненадана (донякъде), поне на фона на Божидара, Лина и ГроздАнка. Много по- емоционално интелигентна е, а това за днешните 20- годишни младежи никак не е малко и за подценяване; пак сравнено с тези трите мисълта ѝ тече гладко, обосновава се логично, отстоява си позициите.

Божидара... мале, мале. Изключително неприятно същество. А като чуя някой в риалити да казва "ще бъда АЗ, ще покажа самия себе си", изтръпвам.

# 639
Любовната сага на Божидара с Виктор е голям криндж.

# 640
В грозния спор между Грозденка и Дени  съм на страната на Дени, естествено. Не позволявам на никого да ме слага в общ кюп с други, ако това наистина не е така. Слагането под общ знаменател е много грозна черта, от която винаги си проличава колко прости са хората, които го правят.  Абсолютно разбирам Денислава защо се чувства обидена. Не може Грозденчето да раздава епитети наляво и надясно, да приравнява хората, да им пришива качества като на "всички жени" и когато човекът отсреща ти каже "аз със сигурност не съм такава", тя да казва "е това си е мое мнение", ама какво мнение имаш ти, по-добре ли познаваш Денислава от самата нея?
Този пък Весо... мн странен. Някое от момичетата каза нали, че Лина е в банята и ще се оправя да дойде. И той за какво се качи?! Момичето излиза полуоблечена и той вместо да се махне, се размотава из стаята и вика нещо да ти помогна... Wtf... Например с какво... да й суши косата, докато тя се облича или какво 🤦🏼♀
Да, това беше доста странно. Аз не бих стоял така, веднага щях да се върна обратно долу. Ама той знае, че камери снимат и се прави на добър, предлага помощ, да се излъчи после. Във всички риалитита е това. Снимат ли камери, всичко живо се утепва да чисти, готви, предлага помощ и подмазва.
А и какво "гадже на Стефани Tattstoner" е той, тя нали твърдеше, че е лесбийка в първия сезон и не се занимава с мъже? Нещо не се вързва или просто аз не помня вече много от първия сезон.

# 641
Изгледах Краси при Алпер. Беше интересно, нямаше спойлери. Бил е шофьор на Минчев, Драго Чая и малко на Лили Иванова. Разказа, че понякога се хареса с някоя жена, но тя разбира за кариерата му +18 и се отдръпва. За фалшивата бременност във Фермата, за другите риалитата. Още е приятел с Паулина от Фермата. До 30 години се е подминавал с баща си, сега са станали близки. Нито майка му, нито баща му са го  търсили. Майка му и досега не го търси. Баба му е починала миналата година. Доста приятен човек.
Получи карикатура от Алпер във връзка с онази професия, където Алпер е в ролята на оскар, излизащ от специално място.

Алпер каза, че няма да говори нищо за Къщата, така че спокойно може да гледате гостите.

# 642
  • София
Dizi, Анджела е с жените, въпреки че снима и с мъже. Стефани си е хетеро.

# 643
Любовната сага на Божидара с Виктор е голям криндж.

Многоо, но не по вина на Виктор

Алпер защо се прави на някакъв “сватовник”, поставя момчето в конфузна ситуация, той се опитва да отбие с чувство за хумор, но сам си каза че като стане по-сериозна работата трябва да ги резнее

За битката, сега ми е интересно дали и на другите загубили ще им предложат дали да останат по желание в тъмницата, или са усетили че Даниела няма да им прави контент и за това са подходили така.

Ако помните миналия сезон на Моника направо и биха шута на горката лол, това нямаше логика, при положение че абсл всички други ги вкарваха в тъмницата

За епизода вчера, на откровенията или как да кажа, ми направи впечатление че доста хора споменаха липсата на увереност/вяра в себе си, как  никой не каза че си вярва твърде много лооол

Това по-скоро в кръга на шегата, реално може би това е отражение на обществото в днешно време, заради социалните мрежи ли нз заради какво, но знаете сравнението е убиеца на щастието, в фб/инста тик ток доста хора “флексват” максимално и се получава някаква фалшива представа за стандарт, има нещо като просташка поговорка която е: Тя е малко по-грозна от най-грозната и снимка в инстаграм лол, това може да се отнесе и за други неща

# 644
  • София
Игрите за сега са безобрано тъпи , а си имат и екип който ги мисли и тества.. Да вземат пример от Мискър Кеш , където Йоан - Петър и екип измислят доста иновативни и интересни игри.

Общи условия

Активация на акаунт