Бижута и бижутерски къщи – 3

• 21 589
  • 326
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.Пловдив
Аз най- големите си находки съм си купувала от сайтове на заложни къщи,няма да споменавам заглавия,сега за Коледа се зарадвах с един пръстен,почти 9гр за 141лв /гр и като гледам има голямо търсене и интерес.Бижутата си идват полирани и със сертификат.

# 256
  • София
Имате ли впечатления от бижутерия Богориди в Бургас? Харесах бижута онлайн.

# 257
Откакто рязко вдигнаха цената над 200 лв за грам, следя редовно цената на златните бижута в Италия. Предполагам знаете, че там също се правят доста бижута, които се продават в нашите магазини, и цената е под 100 евро за грам, така че като не приемат плащане с карта да не ми “продават” философията, че то е защото ми продават златото по-евтино.
Можеш ли да споделиш линкове с магазини под 100 евро за грам?

# 258
  • София
Откакто рязко вдигнаха цената над 200 лв за грам, следя редовно цената на златните бижута в Италия. Предполагам знаете, че там също се правят доста бижута, които се продават в нашите магазини, и цената е под 100 евро за грам, така че като не приемат плащане с карта да не ми “продават” философията, че то е защото ми продават златото по-евтино.
Можеш ли да споделиш линкове с магазини под 100 евро за грам?

Честита Коледа на всички!

Съжалявам, но линковете, които имам са на компютъра ми, а нямам достъп до него в момента. Отдлено, не знам и колко ще са ви интересни, защото не можете да поръчате онлайн от Италия до България.

# 259
  • BG-DE
Честита Коледа! Ще се радвам ако все пак когато имаш възможност ги споделиш, не всички живеем в България 🙂

# 260
Имам превозвач, така че ще се радвам да споделиш. Весела Коледа на всички!

# 261
Включвам се с отзив за Victoria Gold & Silver.
В крайна сметка си поръчах от там обеците, цените ми се сториха най-добри.
Поръчах си от така наречения модел “капка”, с винтче, розово злато. Най-малкия размер.
След поръчката, на другия ден ми се обадиха, за да потвърдят наличност и да кажат, че ги изпращат. Бяха много мили, всъщност.
Въпреки, че поръчах точно по празниците, дойдоха много бързо.
Към самите обеци, засега нямам забележки. Розово злато са.

# 262
  • София
Може ли линк? Не съм виждала капките в розово злато, звучи супер.

Честити и със здраве да си ги ползваш Flowers Hibiscus

# 263
Заповядай:
https://www.victoria-gold.com/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0% … tni-obeci-bottega

За съжаление, розовото злато ги няма на снимка, но наистина са много красиви. Чак ме е яд, че не поръчах следващия размер.

# 264
Заповядай:
https://www.victoria-gold.com/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0% … tni-obeci-bottega

За съжаление, розовото злато ги няма на снимка, но наистина са много красиви. Чак ме е яд, че не поръчах следващия размер.

А тези от снимката в сайта кой размер са?

# 265
  • София
Благодаря, имам въпросче - 14К масив розово злато ли са, или 14К жълто злато с розова позлата? Защото за тези модели по принцип няма матрица в България, те са кухи и не съм срещала някой да ги изработва.

# 266
За съжаление, не мога са отговоря на въпроса за златото. Знам, че се водят 14 карата и дъс сигурност са кухи..
Относно размерите, мисля, че тези от снимката са най-големия размер.

# 267
  • Някъде там
Включвам се с отзив за Victoria Gold & Silver.
В крайна сметка си поръчах от там обеците, цените ми се сториха най-добри.
Поръчах си от така наречения модел “капка”, с винтче, розово злато. Най-малкия размер.
След поръчката, на другия ден ми се обадиха, за да потвърдят наличност и да кажат, че ги изпращат. Бяха много мили, всъщност.
Въпреки, че поръчах точно по празниците, дойдоха много бързо.
Към самите обеци, засега нямам забележки. Розово злато са.
Честито!

Може ли да покажете снимки колко са малки в размер small.
Благодаря!

# 268
Заповядай:

# 269
  • София
Красота Heart Eyes
И с червения лак е топ. Не че ще имаш лак на ушите, просто розовото злато много си върви с червено. И аз тъкмо се лакирах и накичих розовите пръстени Grinning

Общи условия

Активация на акаунт