Бижута и бижутерски къщи – 3

• 8 767
  • 140
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте момичета! Да ви похваля едно колие, което видях от Александра Богданска и тя ми каза, че и е подарък от марката Blush. Холандска, продават я в моловете. От няколко години го имам, много е фино, но става да се носи без да се сваля. Има го вариант бяло с жълто злато, само жълто, с камъчета или без. Също елементът е на самото синджирче, но най- странното е, че не пада никога закопчалката напред, как е изчислено не знам, но това много ме впечатлява. Все едно не се мърда. Ето това е:

https://blush-jewels.com/en/products/necklace-3081ygo-14k-yellow-gold
Снимката е от инстаграм.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 00:08 от mariposa333

# 91
  • Някъде там

От Виктория голд, но е много тънко и не става за всеки ден, както на мен ми се искаше да го нося.
Имам същото. Потвърждавам, че е изключително тънко, както ме бъзикат близки приятели, че съм си увила косъм около шията. Лесно може да се скъса, да падне и дори няма да се усетиш кога се е случило. Така ми стои в кутията, не го нося.

# 92
  • Където е сърцето
За Виктория голд, потвърждавам, че освен че са скъпи са и некачествени. Тънки като косъм, веднъж го свалих сложих го, закопчаването му е ужасно и го изгубих. Сега съм в търсене на нов вид, някой да даде предложение от къде?

# 93
Моето от Assos, тънко е като на снимката, имам го от повече от година и нещо и никога не е падало. Сваляно броени пъти само от мен.

Аз пък съм с друга питанка. Имам обици тип халка, едната падна без да разбера, слава богу у дома. Но сега се притеснявам, че може да падне навън и да ги загубя. Какво може да се направи? Видимо няма нищо повредено, просто някак лесно се е откачила. 😔

# 94
  • София
Силиконова тапичка, ако има място и закопчалката не е кука.

# 95
Сега видях, че се води такъв тип закопчаване. Много малко място има за тапичка, иначе и аз си го помислих. 😕

# 96
Точно този тип закопчаване ме е довело до неусетна загуба на няколко обеци.

# 97
Аз предпочитам този тип закопчаване, но често се налага да си намествам "лосчето". Обикновено има лека чупка там, където влиза в дупката, всъщност така се държи, но като се размести нагоре дори и една идея, вече не изпълнява функцията си. Затова винаги проверявам. Станало си ми е навик, даже и през деня докато ги нося си играя.

# 98
Днес ще отида до Асос да видим и от там какво ще ми кажат. ☹

# 99
  • София
Аз пък имам друг проблем с обици на винт. От както нося такива обеци имам рана там където се допира винта като си легна. Има ки нещо, което да сложа, за да не се допира винта до кожата?
Не ми е опция да ги махам и слагам постоянно. Обикновено като сложа нещо не го махам

# 100
  • София
Пак силиконово ми е предложението. Има и плоски, за да стигне дължината на лостчето и за двете тапички

# 101
  • София
Благодаря, а тези силиконови неща от къде ги купувате? АлиЕкспрес и Тему?

# 102
# 103
След като се отказах от твърда златна гривна по съвети тук в тази тема, започнах да търся дамска гривна със змийска плетка, обаче все на камък удрям. Или няма или са много дълги, а на мен ми трябва 16,5 см плюс минс 5мм.

Докато си разглеждам си харесах колие с диамантче :
https://www.teilor.bg/product/kolie-ot-zhulto-zlato-s-diamant-01kt-243569-ye

Харесват ми, има с различна хорма и цвят.
Обаче как да разбера как изглежда, няма нито една снимка, по която да стане ясно колко е тънко, колко е малко и т.н.
Ако някой ги е виждал или има такова, може ли да сподели. Търся за себе си и за подарък.

# 104
  • Down south
Не видях, освен 0.1 карат да има още информация, сертификат и.н.

Какво е змийска плетка, като на Пандора ли?
Ако да, те имат златна (14К)

Общи условия

Активация на акаунт