Бижута и бижутерски къщи – 3

• 8 856
  • 140
  •   2
Отговори
# 75
Имала съм такова и изобщо не препоръчвам покупка. Крайно претенциозно, буквално да не мръднеш и се огънало.
Относно перлите в Yuno - на живо нещо не ме впечатлиха изобщо, крайно обикновени, с просто око нищо по-различно от тея за по 20-30лв имитации..

# 76
  • гр.Пловдив
Към линковете на началната страница добавете и Сара Трейд ,богат каталог с брутални модели пръстени и обеци,мечта за всяка жена,само където грамчето е от 193 до 230лв ...

# 77
  • Deutschland
От там са ни брачните халки. На мъжа ми неговата вече е надраскана яко.

# 78
  • гр.Пловдив
Ох, това колие herringbone от Виктория Голд... Миналата година си купих такова, 1100 лева струваше. Тази година гледам уж същото, 652 лв. (преди няколко месеца) и решавам да поръчам поръчам едно и за майка ми. Като дойде и ги наложих едно до друго, лошо ми стана. Моето беше широко 6 мм, на мама - 4 мм. Голямо писане и обясняване беше с тях, казах им, ако имат същото, ще доплатя, но го искам, ако не, да им връщам това тънкото и да ми върнат парите. 2 седмици  всеки ден ме лъгаха как утре го пращат, е, пратиха го накрая де, ама пак голяма досада и нулево клиентско обслужване. Да знаете, и то е много тънко, леко и като "кухо", изобщо не стои хубава, тежка плетка, както по принцип се очаква от такъв модел.

Това с цена 1100лв колко грама е,ако не е тайна?

# 79
Моето е 6.50 г, 38 см, 1090 лв.
На майка ми е 45 см, трябва да му намеря сертификата да видя грамажа.

# 80
  • Стара Загора
Включвам се в новата тема с придобивка от Викториа голд.
Много е нежно и изпипано, но е толкова тъничко, че се притеснявам за здравината му. Имам го от 1месец и не го свалям( попринцип не свалям колие, обеци). Бях почти месец на море и също не съм го сваляла, но се чудя дали е добре. До сега никога не съм имала проблем със златото, нося само жълто. Има ли нещо, което да ме притеснява според вас ?

# 81
  • гр.Пловдив
Ами единствено крехкия му грамаж може да ви притеснява,независимо какъв метал е.При едно по-силно движение като да кажем бързо преобличане може да се скъса без дори да усетите

# 82
  • Някъде там
Включвам се в новата тема с придобивка от Викториа голд.
Много е нежно и изпипано, но е толкова тъничко, че се притеснявам за здравината му. Имам го от 1месец и не го свалям( попринцип не свалям колие, обеци). Бях почти месец на море и също не съм го сваляла, но се чудя дали е добре. До сега никога не съм имала проблем със златото, нося само жълто. Има ли нещо, което да ме притеснява според вас ?
Имах такова, закупенот от Виктолия Голд, не знам как се е откопчало, но кръстчето се изниза и падна, остана ми само верижката.
Така имам проблем и с една гривна, която ми е закупена от тях, постоянно се откопчава, а няколко пъти се скъса и носих на бижутер, за да я оправи. За съжаление са много фини и трябва да се пазят.

# 83
  • Стара Загора
Благодаря ви. Надявам се да не се откопчава, няма какво да го направя ако е така. Самото кръстче не е на кука е верижката влиза в него и е по-стабилно, но явно пак може да се изниже. Аз се чудех ако съм в солена вода много часове, дали би го увредило?

# 84
Всяка вода било то сладка или солена уврежда бижутата. Особено камъните.
Аз имам толкова тънко колие с буквичка и не го свалям също, замърси се. Иначе не ми се е случвало да пада при все че няколко пъти детето опита да ми го дръпне.

# 85
Извинявам се за снимката, но го видях в социалните мрежи и не разполагам с друга. Някой знае ли от къде е колието със синьото око?

# 86
  • Пловдив
Извинявам се за снимката, но го видях в социалните мрежи и не разполагам с друга. Някой знае ли от къде е колието със синьото око?
Скрит текст:
Tърсачката по снимка

# 87
Тази е от американски магазин etsy, може да видиш и в amazon. Името е evil eye sapphire

# 88
  • Варна

От Виктория голд, но е много тънко и не става за всеки ден, както на мен ми се искаше да го нося.

# 89
  • BG-DE
Много е красиво, със здраве да си го носите 😍

Общи условия

Активация на акаунт