Бижута и бижутерски къщи – 3

• 8 290
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз Тейлор няма да ги препоръчам. Много са трудни ако нещо се случи с бижуто Ви.

# 106
  • София
И са много надценени. Изработката е като всичко друго мейнстрийм на пазара.

# 107
  • София
Не знам дали надценени или подценени. Красиви са (поне за мен) ама до там. Не стига, че ще изсипя една торба пари ами после ако нещо се случи ще ми се правят на интересни и ше се обеждаваме да ми поправят я обеци я нещо друго.

# 108
  • гр.Пловдив
Не видях, освен 0.1 карат да има още информация, сертификат и.н.

Какво е змийска плетка, като на Пандора ли?
Ако да, те имат златна (14К)

Тук в Бг обаче няма

# 109
Благодаря Ви за мненията за Тейлор. Направо бях на ръба да поръчам, но след като реално не се различават по нищо техните бижута, а и правят проблеми, отказвам се.
За втори път ми е много полезна тази тема във форума.

По въпроса за обеците с т.нар. английско закопчаване. В живота ми съм губила два пъти златна обеца и двата пъти беше точно такова закопчаване. И то много хубави обеци, без възможност да си набавя резервна от същ модел. Още ме е яд. За това избягвам с такова закопчаване дори за подарък да търся, дори да са много красиви, не купувам.

На мен лично гривните на Пандора не ми харесват. Имам, но ми е тежка, неудобна и не я нося.

Има различни видове змийска плетка. Препоръчват ги, защото е здрава плетка и уж са по-издържливи.
Аз лично си харесах и търся такъв тип, но не откривам по-къса гривна примелно 16 см. Може и комплект да е с колие. В момента няма.

Скрит текст:

# 110
Аз съм много доволна от birse.bg от обеци с английско закопчаване. Много стабилно закопчаване и не са мръднали. Имат хубави модели и смятам да си взема още едни.

# 111
  • Melmak
Аз мисля, че е и до ухо. Имам английско закопчаване обеци от перли. Добре седят, подарък са ми. Ако не бяха подарък, сигурно нямаше да ги купя заради закопчаването. Просто ухото ми е месесто и почти всички такива са ми неудобни.

# 112
  • Down south
Цитат
Какво е змийска плетка, като на Пандора ли?
Ако да, те имат златна (14К)
Цитат
Тук в Бг обаче няма
Не е проблем, може да се поръча от друга страна.

# 113
Момичета, къде си продавате бижутата? Има ли групи втора употреба за злато? И там продават ли се по-хубави неща - примерно от Бирсе, Тейлър, Асто?

# 114
  • София
Във фейсбук продадох 2 бижута точно от Бирсе и Асто, но бяха модерни.
В групите за дрехи, аксесоари тип In and Out, Mix and Match, мацките нещо си и т.н. В другите, специализирани за злато, е бъкано със заложни къщи и не можеш да се вредиш.

# 115
Търся си едни обици и колие от Асто, но цените в момента са достигнали космически размери и ще се радвам ако намеря някъде втора употреба, хем за продавачката по-добре от колкото ако и го изкупят в магазин, хем и за мен добре. Така се казват групите ли ? Нищо не ми излиза като напиша In and Out и Mix and Match.

# 116
# 117
  • на последния етаж
Искам да купя златно синджирче за възрастна госпожа. Да не е много тънко, за да не се скъса. Според вас каква сума приблизително да си приготвя?

# 118
  • София
600 за около 3гр. Зависи и от габаритите на самата жена, разбира се.

# 119
  • гр.Пловдив
Цените са убийствени,аз не мога да си обясня бижутерските магазини как плащат наеми и заплати,специално в Пловдив,по Отец Паисий /бижутерската / улица магазините са празни,магазинерките само дремят и пушат цигари отвън..Гледахме с ММ за обичка на малката,харесахме 2,3 модела ,но за 2,5гр и близо 400лв се отказахме Confused.
Есента ще ходим в Турция,оттам ще взимаме ....

Общи условия

Активация на акаунт