Гинеколог в болница Токуда

• 278
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Препоръчайте ми гинеколог в болница Токуда ( не става въпрос за проследяване на бременност).
Благодаря предварително !

# 1
  • София
Мога да препоръчам д-р Апостолова. Не следи само бременност. Доволна съм - изслушва, назначава изследвания и лечение. И най-вече за нея не се чака по 5 часа в чакалнята Simple Smile Успех!

# 2
Здравейте, преди няколко дни разбрах, че съм бременна и имам колебания при кой гинеколог да започна проследяването. Бях се спряла на д-р Анна Богданова, но разбрах, че тя преглежда само платено. Ако започна да се следя при нея, това означава ли, че всички нужни изследвания, дори тези, които биха могли да се поемат от НЗОК, трябва да се заплащат? Ако е възможно, споделете ми как протича следене на бременност в Токуда.

# 3
  • София
Аз се следях на частно и по НЗОК в Токуда. Двете лекарки се съобразяваха кога трябваше да се пускат изследвания и така съм доплащала много малко за всичко извън НЗОК.

# 4
I.R., до колкото ви разбирам и двете докторки са в Токуда. Как стигнахте до това решение, от болницата ли ви го предложиха или е собствен избор? При две лекарки, които са ви следили, това означава ли два прегледа месечно или и това са синхронизирали помежду си?

# 5
  • София
Винаги са се синхронозирали и за прегледи и за изследвания. Така лекарката, при която бях на частно като знаеше, че тази по НЗОК ще пуска изследвания - тя съответно не пускаше, а само следеше резултати. Никой нищо не ми е препоръчвал. И двете лекарки си страхотни. При тази на частно попаднах случайно при задържане и реших да си остана при нея до края.

Общи условия

Активация на акаунт