Отговори
# 690

Joy..преди грозника и децата

# 691
# 692
# 693
Здравейте, момичета!

Петък е онова вълшебно време между работните задачи и мечтите за уикенда. Денят, в който усмивките стават по-широки, часовникът тиктака по-бързо, а плановете за вечерта се пишат сами.

С пожелание всичко да ви се отдава с лекота и да ви се усмихне късмета там, където ви е най-важно!

# 694
Здравейте , прекрасен петъчен ден на всички ☀️Sunglasses🙂🙂🍀

# 695
Клипа на Еми в топ ❣

# 696

Blush Скука,какво да се прави..
пак стари кадри петък вечер,поне са хубави..

Two Hearts

петъчен коктейл *Учтивост* -
пиеш и не питаш к,во..
Joy

# 697
петъчен коктейл *Учтивост* -
пиеш и не питаш к,во..
Joy

Софи, много навреме ми дойде този коктейл! Тъкмо се бях приготвила да нахокам любимците, че нищо ново не намирам. А сега от "учтивост" Stuck Out Tongue Winking Eye тактично ще си замълча и ще продължавам да се потя над новата тема, с която закъсах тотално.

# 698

Flowers BouquetЕМИ*
 предлагам ти да "обърнеш палачинката"
Joy
пусни новата тема с 3 фотки и 5 реда,
дано се появи тогава с много нови фотки и истории..
дойде ли време за бръснаря
Sunglasses

# 699
И аз от вчера се нагледах на пейзажи и картини и това в бонус

# 700
И аз от вчера се нагледах на пейзажи и картини и това в бонус

Sunglasses Уауу, това кой е,сладурката Моли не се ли страхува от локала* Joy

# 701
Софи, в Албания няма фотки и с бръснаря.
Алмеда беше постнала Ефехан как се подстригва, но Толга изглежда чака да се прибере в Турция, че Адем единствен му прави "красивия" гелосан перчем. Stuck Out Tongue Winking Eye
А как ли ще изглежда маминият ако се задържи по-дълго във втората Родина?!
Аз си го харесвам и с дългата коса!

Диди, ти не се оплаквай, защото Мерт се труди усилено и често му се радваш. Направи интересна фотосесия, пусна филм, снима сериал. А ние вече не зная откога чакаме Толга да се накани да снима нещо.

# 702
Да ти кажа не съм и показвала скоро Мерт хеле с тоз локал. ;д

Това го пускам за Еми специално излезна пред мен докато си чакам новия епизод на Шербо

Еми , добре че са хората да го снимат иначе се нагледахме на цялата му почивка в картини и музеи.

# 703

Това го пускам за Еми специално излезна пред мен докато си чакам новия епизод на Шербо

Благодаря ти, Диди!   Няма да посмея да гледам този сериал, докато не видя финала.
Енгин винаги съм го харесвала! Страхотен актьор е!
А в "Казвам се Фара" заедно с Демет направо ме отвяха. Много добър сериал и невероятно партньорство. Енгин и Демет създадоха вълнуваща двойка и направо ме залепиха за екрана. Харизма, страст, излъчване, синхрон - бяха върхът.

# 704
Сабахладисвам та да сервирам аз кафето.

Общи условия

Активация на акаунт