Отговори
# 705

Chocolate Bar От ДИДИ* кафето, от мен бонбоните,
от ЕМИ* тортата и ФЕМИ* еклерите,
 така  днес като начало
да отбележим един от няколкото
 сладки празници на Шоколада*
Yum

# 706
Здравейтеее през уикенда с хубаво слънчево  настроение 🌞😎🌴🌴🌴☀️🌞🌈🌿 🌼 🌻🪻🌷🪻

След като е тематично да се почерпим със сладките изкушения да сме красивииии и неустоими WinkStuck Out TongueYumYum

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 15:32 от femmi2

# 707
След снощи целия шоколад да ми сервират няма ми стигне.
Така не съм се ядосвала за сериал бая време.

# 708
Здравейте, момичета!

„Всичко на този свят е въпрос на гледна точка. За да си щастлив, трябва просто да погледнеш нещата от ъгъла, под който изглеждат красиви."

Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

13 септември - Международен ден на шоколада

„Девет от десет човека обичат шоколад. Десетият лъже.“
Джон Тумус
Историята покрай този ден не е съвсем ясна, но едно знаем със сигурност: през всичките години на съществуването си, шоколадът се е утвърдил като символ на любов, грижа, удоволствие и нежност. Неслучайно на празника на влюбените – Св. Валентин – двойките си подаряват шоколадови изделия.
Много страни имат национални дни на шоколада, например в Европа 7 юли се празнува като Европейски ден на шоколада. 11 юли е Световният ден на шоколада, а 13 септември е най-големият – Международен ден на шоколада. Толкова много дни, посветени на древния и най-обичан деликатес, е чудесен повод да се поглезят и развеселят дори за тези, които са безразлични към тази храна на боговете.

# 709

турски локум с шоколад и ядки,
да ви е сладко!
Coffee

# 710

Да не остана и аз по-назад

# 711
# 712
Въййй, толкова е шоколадово и сладко, че не ми се излиза от темата, а трябва да продължа да се боря с №54.
Благодаря ви, момичета!
Хайде, още малко шоколадчета:

# 713
Поздравявам от снощи само си я слушам много е добре за мен в момента.

# 714
Въййй, толкова е шоколадово и сладко, че не ми се излиза от темата, а трябва да продължа да се боря с №54.
Благодаря ви, момичета!
Хайде, още малко шоколадчета:

С тези красоти освен да сервираме и хапнем по турска шоколадова баклаваааа 😄Wink 😋😋😛

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 17:19 от femmi2

# 715

Custard Охх, нее..след турската шоколадова баклава
да добавим и шоколадовата пица с ягоди,

и още шоколадово ледено изкушение
Yum

Chocolate Bar

# 716
Ако съм депресия щях да ги нагъвам бога ми. Еми ме пита при Мерти какво стана леген искам да споделя.

# 717
Хайде още изкушения и огнени страсти Kiss   Nature Fire  Wine Glass Wine Glass и започваме вечерният купооон People Dancer

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 21:35 от femmi2

# 718
Хубаво е ,че още вярвате в романтиката и страстта на мен направо цял ден конят ми е умрял.

# 719
Пусни си нещо романтично и готино да ти оправи вкуса и зарязвай тия "моралисти".

Общи условия

Активация на акаунт