Пъзели 70

• 21 475
  • 739
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Тези китайчета са много добре, пусни един линк да ги разгледам.

# 151
  • София
Фарът в Лист, Германия, Trefl Premium Plus, 1000 части

# 152
  • Варна
Още три дървени китайчета, много са забавни Simple Smile

Еве, от Тему са. Напиши дървен пъзел в търсачката им и ще ти се напълнят очите. Има и различни размери. Ако искаш, мога да ти засиля моите в едно кашонче, да ги наредиш и пробваш Simple Smile

# 153
Busy beach jigsaw, 1000 части🌊
Страхотно качество, много ми хареса за редене! Донесен от Шотландия, не откривам конкретна марка.

# 154
  • София

Еве, от Тему са. Напиши дървен пъзел в търсачката им и ще ти се напълнят очите. Има и различни размери. Ако искаш, мога да ти засиля моите в едно кашонче, да ги наредиш и пробваш Simple Smile
Ако ги даваш назаем приемам. Ще ти драсна едно лс

# 155
След дъъълга пауза, най-после и аз да наредя един пъзел. Ето го:

Може да изглежда лесен, но всъщност вървеше много бавно. Купих го, защото ми трябваше вертикален пъзел с храна на него, за да отива на Лудото кексче, което съм закачила в хола. Да споделя също, че Фейсбук много ме дразни напоследък. Фейсбук групите отчитат нещо във формата на снимките ми като спам явно, защото дори в групи, където постовете не минават одобрение, моите отиват автоматично на изчакване. Но няма в повечето случаи кой да ги одобри, защото админите не се занимават да одобряват, те си знаят, че групата е настроена така, че постовете не изискват одобрение от тях.

Забелязах обаче, че когато кача пост с повече от една снимка, вече някак минавам ограниченията на алгоритъма и публикацията ми става публична веднага.

То вече не знам защо поствам в тези групи де, но пък поне мога да продавам там, след като намерих заобиколния път за публикуване. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 156
    Днес ми подариха Cobble Hill,500 части.Променили са размер кутия       ,
     много ми допада да е по-малка.[/list]        
    Плакатът вътре си е голям.Уви,тази седмица няма да имам време за редене,но после ще му се насладя точно всред такава красива природа/ надявам се без мецанките.Любими са ми илюстрациите на Mark Keathley.Въпреки,че са ми трудни .Ще го споделя,като е готов! 

Скрит текст:
И нов вид изрязване😀

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 19:28 от Roo Roo

# 157
Stitch
1000 части
Ravensburger

Този ще го пускат и в размер 3000 части между другото.

# 158
За пръв път пътуващ пъзел не идва при мен, а ходя аз при него Joy Така се получи, че се озовах на гости на приятелка, която се е писала за пъзелите на Флорика и е преди мен, не знам какъв е шансът, но не си губихме времето Joy И добре че го редихме заедно, защото се оказа доста по-труден от очакваното.

Като качество мога да кажа, че е с много здрава сглобка, но имаше няколко наранени части, а тя беше първа по списък. Почнахме и другия пътуващ "Разцъфнали мечти", но той се оказа още по-труден и от папагалите. Доникъде не стигнахме с него и го развалихме Joy

# 159
  • София
Колкото и шантаво да звучи, тази красота я редих по-бавно от загадката , ама с изключителен кеф. Много ми харесва и как миришат частите на горено дърво.
Unidragon, 700 части, Tree of life

# 160
Бела, този утре ще бъде при мен от приятелката ти явно😄 Колко е малък светът!
Хепи, важното е да доставя удоволствие реденето:)
Аз преполових днес един нов на Schmidt.

# 161
The Puzzlers Arms!
1000 части
Jumbo

Скрит текст:

# 162
Schmidt, 1000 части
Перфектно качество.

# 163
Schmidt, 1000 части 🏡
Извинявам се за поредния пост.