Пъзели 70

• 22 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
От мен една пасторална картина
Момиче с куче 1500 Castorland

# 691
А защо така на сегменти, Весе?

Хайче, доста труден изглежда!
Ето например за този пъзел не знам рисуван ли е, AI ли е?
Не е лесен наистина. Колкото до AI, проведох бързо търсене и не съм много сигурна. Като автор е посочен Whirly Twirly Studios, които виждам са направили още две изображения за пъзели - котето в чашките дето всички сме го редили и винтидж чайнинка. И двата са стари пъзели, смятам от преди ерата на AI. Но за този не знам дали можем да бъдем сигурни. Предполагам е възможно да са използвани някакви AI туулове, но по-скоро залагам, че изображението не е изцяло генерирано от AI.

# 692
Jumbo Original 1000 части - The Big Weigh In!

Нареден в скрит текст:
Скрит текст:

# 693
  • София
Моят адвент пъзел, подарък от дъщеря ми.

# 694
Wicked: Elphaba & Glinda
1000 части
Trefl

Гледахте ли филма? Пъзела го почнахме септември, но си го разделихме, аз редих едната половина, а детето другата, но пак й беше малко трудно и беше в застой дълго време. Преди около месец го наредихме, а сега успявам и да го покажа Smile Тъкмо след като гледахме и втората част на кино.

# 695
  • гр. София
Аз се сдобих с прекрасна красота от Джъмбо по моята любима тема Simple Smile

# 696
  • София
Уф пък в Озон заредиха нови пъзели на Чери пази

# 697
И на Гибсън харесах към 10...

# 698
  • София
Добре че Гибсън не ми харесаха нищо Simple Smile
Само това поръчах Simple Smile

# 699
  • София
Ей само едни котета на Чери, добре че не харесвам картинките на Гибсън, виж за секунди се уплаших, че са Галисън Joy

# 700
  • гр. София
Хепи, мълчи си, че ще заредят Joy
Хубави пъзели има Simple Smile

# 701
  • София
Скъпи ми идват Гибсъните, твърдо съм пас.
Оля, този вълк го държах в ръце в Джъмбо миналата събота, беше  останал един. Въртях се сигурно 10 минути, слушах Приказна шейна, пее над света Grinning  реших, че няма да се поддам на коледни провокации и го оставих.

# 702
  • Варна
Еве, на първите два ( балона и сладоледа) им хвърлих око. Ако след нареждането няма да ги пазиш, ще се радвам да дойдат при мен. Ако не, ще си ги купя от озон Simple Smile

# 703
  • гр. София
Sali, аз го видях в сайта им, но Джъмбо на бул. България ми е далече, а Люлинското е на неудобно място и помолих колежка, която живее наблизо да ми го закупи. Днес ми го донесе. Много ме радва, имам слабост към вълци Simple Smile

# 704
Бухтичка, на сегменти, щото трябваше да го пращам в този вид на един, който ги събира за изложба, бях забравила да го снимам както си беше цял, и вече като го разделих  не ми се занимаваше да го съединявам и пак да си играя да го правя на части, сглобката на Castorland,не е много подходяща.

Finding of Moses 1000 Gold puzzle

Аз избягвам да гледам пъзели да не взема да си купя нещо. Работя усилено да сваля бройката у дома.

Общи условия

Активация на акаунт