The Floor - ново куиз предаване по Nova

• 2 089
  • 24
  •   1
Отговори
Предаването е сравнително ново, по чуждестранен лиценз, вече е излъчвано 3 сезона, очевидно с някакъв успех, водещият е Роб Лоу. Сега видях, че в България ще се излъчва по Нова тв, не знам кой е водещият при нас. Със сигурност се знае, че при нас наградата ще е доста по-малка, отколкото "по света".
https://gameshows.fandom.com/wiki/The_Floor
Накратко, 100 участници в началото застават на поле, разделено на 100 квадрата за всеки участник. Компютърът избира кой от всички участници може да играе на определени теми, като предизвика на дуел някой от съседите си от съседните нему квадрати. И двамата отговарят за определено време на един и същи въпрос или трябва да познаят мелодия, изображение, и победителят печели квадратчето на победения, а победения отпада май. После победителят може да предизвика друг участник на дуел за неговото квадратче или да пасува. Накрая този с най-много квадрати печели голямата награда, но и там има някакви врътки. Трябва да предизвика някого, има допълнителни парични суми, при нас не знам как ще е
В момента от Нова набират кандидати за участници.
https://nova.bg/accents/view/2025/07/16/504376/%D0%B8%D0%B7%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/
Ето линкът за регистрация:
https://nova.bg/shows/register/1777

Ето въпросите от анкетата за участие.
Скрит текст:

# 1
Благодаря за темата.
Мисля, че ще е от 17.00 или 18.00 ч

# 2
Чета в една група, че ще се излъчва един път седмично и при дуели предизвикващият трябвало да отговаря на темата на предизвикания, така че било добре човек да си избере гадна (трудна) тема, че да не го предизвикват много, за да може да си запази квадратчето до края.

Като цяло, ще е въпрос не само на сухи знания, но и на стратегия, да може да подбереш кого да предизвикаш, каква да ти е първоначалната тема и пр. А въпросите май ще са доста тип "картинка".

# 3
  • София
Всеки път по 100 различни човека? Ще има ли толкова кандидати или ще ги повтарят просто.😃

# 4
Всеки път по 100 различни човека? Ще има ли толкова кандидати или ще ги повтарят просто.😃

На сезон са 100 участниците. И накрая май трябва да остане само един, като шотландския боец, който грабва парите. Които в българския случай не са чак толкова много. 30 хиляди евро ми се стори, че е наградата, а в американското предаване са 250 хиляди долара.

# 5
  • София
Ааа, ясно, мерси. Така има много повече логика. 😃

# 6
  • София
Благодаря за темата.

Ще го гледам и това шоу. Уф, много станаха, но пък тук освен знания, ще има и стратегия, двете ми любими неща, така че няма как да пропусна.

# 7
Ще се включа да гледам и аз. Дано да успеят по някакъв начин да го наместят в програмната схем, за да бъде добра конкуренция за останалите от този тип.

# 8
Не очаквам нищо интересно от Иван и Ан:blush:дрей,но мисля да дам шанс на това предаване

# 9
Не очаквам нищо интересно от Иван и Ан:blush:дрей,но мисля да дам шанс на това предаване

Ох, те ли са продуцентите?

# 10
Така мисля аз,но може да съм с грешка

# 11
За това предаване не знам, но онова за обзавеждане (до ключ) Иван и Андрей са продуценти, те са и на авторекламата

# 12
Може и да греша Astonished

# 13
Друго се сетих. Тя наградата вярно, че не е много голяма, ама да не сложат някаква връзка, че на теория този, който остане накрая, може да спечели пълната сума, ама ако направи едно, друго, трето, и да няма голяма вероятност да се спечели - като при гривните примерно. Макар че не съм го гледала задълбочено, тъй като физкултурни предавания, където една сюрия хора седят мръсни и гладни, много не ме влекат. И като в "Стани богат" всъщност, "Голямото преследване" и пр. Хубаво ще е за разнообразие наистина някой със сигурност да печели обещаната сума, без уловка.

# 14
https://fakti.bg/life/988822-kakvo-znaem-za-hitovoto-shou-the-fl … v-balgarskia-efir

Кастингът е до 10 август. Някой кандидатствал ли е? Аз се чудя, в интерес на истината, дали да кандидатствам. Основно заради детето, че никога не е оставало без мен с дни. Не че ще ме изберат, ама за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт