Отговори
# 15
Благодаря за статията Relaxed

Хазал Кая и Ситроен

# 16
Айде, наздраве в новата тема с едни чайчета да ви кажа и аз, момичета Tropical Drink https://www.instagram.com/reel/DMIoWAjN0fo/

Клюкарите твърдят, че Чаатай е бил на концерта на Дженифър Лопес в Анталия...

# 17
Айде, наздраве в новата тема с едни чайчета да ви кажа и аз, момичета Tropical Drink https://www.instagram.com/reel/DMIoWAjN0fo/

Скрит текст:
Клюкарите твърдят, че Чаатай е бил на концерта на Дженифър Лопес в Анталия...

Благодаря ти, Катя! Не си падам по чая, но рекламата и надписа ме съблазниха.
Дано е истина клюката за Чачо. Ако е бил на концерта, няма начин някой да не го е фотнал.
Ще видим утре заран.

Около 2700 г. пр.н.е. китайският император Шен Нунг седял под чаено дърво, когато няколко листа паднали в горещата му вода. Водата бавно променила цвета си, ароматът ѝ се разпространил, вкусът ѝ завладял… И така започнало хилядолетното пътешествие на чая.

С течение на времето той се превърнал в нещо повече от просто гореща напитка; той станал част от културите. След това се сменяли епохите; чаят се охлаждал, освежавал и смесвал с плодове. Традицията била преосмислена с модерни вкусове. 🍃

Ето я Teakina, плодовата напитка, влята с чай:
🫖 Автентично приготвяне,
🍀 Без добавена захар, без подсладители,
⭐️ Без добавки или консерванти,
🌼 Без глутен, веган,

Каним ви в магазините Macrocenter и Macroonline, за да откриете хиляди години наследство с модерен щрих.
#macrocenter

# 18
В чаят май има канела аз имам алергия пуу айъп бе Чачо!

# 19
Добро утро! Simple Smile SunglassesSunglassesNature Sunny Flowers SunflowerFlowers Palm TreeFlowers Palm TreeNature Sweat Drops

Благодаря за споделеното на всички Flowers Tulip Ако е бил на концерта в Анталия може и да изскочи нещо. Не ми се вярва, щото има работа в момента. Освен, ако не е отлетял с късен полет и върнал след това.

Не мога да повярвам, че си рекламира продукта. Така и трябва. И виното, ако почне ще е чок добре. Иначе и аз не обичам канела в чай , но в сладкиши нямам против. Когато идем в Турция ще потърсим чая.( Скоро не се очертава път натам макар и да желая да посетим сета на сериала. Сама няма как , трябва ми гид ). Може и да ми хареса чая, като го пробвам. Има натурални съставки плодови. Отдавна се заговори и пише за този бизнес и чай от преди 5 години в медиите. Наскоро майка му и стилистката Илкнур също рекламираха марката. Не ми се търси снимката в момента.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 14:23 от femmi2

# 20
Здравейте, дами!

И днес имаме повод за радост - Ден на радостта е!
Хубаво е да не забравяме да се радваме на малките нещата в живота ни. Нека се радваме на нещата, които иначе приемаме като даденост - семейството, децата, внуците, здравето и всичко, което притежаваме.
Да се радваме и на успехите и чудесните проекти, които ни дарява нашият Патрон.
Да даряваме радост и да продължаваме да се усмихваме.

"За щастието няма рецепта. Всеки го приготвя с аромата на собствените си чувства."
Много усмивки и незабравими моменти в днешния ден ви желая!

# 21

Ново от снимачната площадка на филма.

Тематично да сме в тон радостна , нежна и красиво усмихната  рижавелка 🧡🧡🙂🙂

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 14:22 от femmi2

# 22
# 23
# 24
Усмихнатите ни любимци:

# 25
Имаше ли информация кога започва 2-рия сезон?

# 26
Имаше ли информация кога започва 2-рия сезон?
tigasa1, при рускините четох, че сериалът ще започне в края на септември, но колко е вярно - не зная. Официално инфо обаче не съм срещала.

🌀Бюшра 📸

# 27
Няма нищо достоверно засега. Когато има нещо сигурно Бирсен ще пише. Масово се тиражира, че подготовката за новия Сезон 2 е започнала на" Ешрефа" и дори има дата 17 - ти септември, че ще стартира. Много зависи и от Чаатай кога ще завърши снимките на филма ,но по принцип се заснема за кратко време. Ще му трябва време да се настрои за сериала, като образ както и почивка да събере енергия.    

Екипа трябва да се събере да чете сценария ще има и нови афиши и плакати. Също така се пише втори сезон ще е бомбастичен и предстоят доста обрати и изненади.Nature Boom Нов сезон и ново начало за всички .

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 20:11 от femmi2

# 28
Прекрасни образи на Нисан в сериала „Мечтата на Ешреф“
в изпълнение на Демет Йоздемир

# 29

Тук пишат , че този човек от продукцията е потвърдил, че старта ще е на 17 - ти Септември Сряда по Канал D

Всичко може да се промени в движение нищо не е сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт