А за кръщене не е ли рано още? Или аз нещо пак не съм в час? Щото съм чувала, че се правят на годинката?! И поради тази причина не сме обмисляли къде да бъде.
Polkam добре дошла!
. Като порастне да приеме каквато вяра иска детето. Нещо като темата за обиците дето я обсъждахме тука. Когато поиска, както поиска, живота си е неин!
ама да видим
като дам на Петър каквато и да е течност различна от кърма, такива мутрички прави все едно отрова му даваш, ами плюе, тика с език шишето, а като новородено така си я цоцкаше......
Педи каза, че като сме изцяло на кърма нямал нужда от вода и да не се притеснявам. И аз така и правя.
...в крайна сметка, реших, че е от това на дупето, което се беше получило, нещо подобно на корички и люспи. Почнахме хомеопатично лечение и вече е по-добре и не ака зелено от 1 седмица - пу пу пу, де. Но пак ака нередовно, един ден да, един ден не, понякога през два-три дни, а понякога пък ака по два пъти на ден
. 

/ . По принцип е хубаво сякаш да си се кръсти детето, още повече на някое свято място както сте го мислили - Рилския манастир 
по отношение на пишката, въпреки всичките забрани и мнения дето изчетох тук из форума да не се пипа от лекар преди годинка, а да се правят редовни упражнения / забелване/, което довеждало до оправяне от само себе си .....

И на Викито вече не можем да й затворим устата - много е обяснителна напоследък 
... така че ще видим.