Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 5

• 14 869
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Ама не ми е празна, виж горе в дясно, написано е с оранжеви букви  Shocked
Имам 6 артикула уж. И така трябва да бъде.

# 91
Урааа, оправи се. Но сега съм си вкъщи. Явно някакъв срив е имало наистина.
Отдъхнах си Laughing

# 92
Веднага, само искам нещо да ти допоясня. Ако майка ти е Бг номерация 48-50, то трябва да търси там размери 44-46. А най-добре би било предварително да погледне линка с номерациите и да прецени , след като се измери, къде е точно.

http://laredoute.fr/Browse_catalog/BrowseCatalog.aspx

Оттук си избраш каталога "ТАЙИСИМ"-че ме мързи да сменям на латиница. Embarassed

Мерси много, ще инструктирам майка да се мери добре, че да няма грешки после  Wink

# 93
Бу, и аз съм от тия с дървените чехли. Моите са от Италия, ултра маркови и бая скъпи.
Първо - неудобни са. Както казва Дуци, все едно ходя с дъска за хляб на краката. Уморяват ми се ходилата, почти не могада се движа пеша с тях. Другото е, че дървото се наранява лесно и от моите вече липсват трески. Ами мерси! Друг път няма да го раздавам толкова гъзарски.

# 94
  • Sofia
И аз имам дървени чехли.Мойте са на Том Тейлър,много ме кефят и не са ми толкова неудобни.Имам къде къде по неудобни чехли.А и доста ги носих

# 95
Имам въпрос: къде проверявате статуса на поръчката и какво е нормално да пише, ако няма проблем ?

# 96
  • До хладилника, който обичам
Бу, и аз съм от тия с дървените чехли.

И аз имам дървени чехли.

Е в джаза съм...да поръчам ли, не ли... Rolling Eyes Много ъм, разнопосочно инфо. Аз не съм носила такива досега. Ако горната част ляга добре, да държи крака добре - пак ли е неудобно?

# 97
  • София
Бу, и аз съм от тия с дървените чехли.

И аз имам дървени чехли.

Е в джаза съм...да поръчам ли, не ли... Rolling Eyes Много ъм, разнопосочно инфо. Аз не съм носила такива досега. Ако горната част ляга добре, да държи крака добре - пак ли е неудобно?

Бу, не знам дали ще ти помогна, но ако имаше моя номер от кафявите, веднага щях да си поръчам! Много ми харесаха  Sick

# 98
Не си поръчвай.

# 99
Моите чехли са рустикализирани Laughing и не са ми излизали трески, нито са ми се чупили.
Аз също щях да си поръчам, ако имаше от кафявите Crazy

# 100
Ахахаха Laughing Стига вече Grinning

А какво е 'рустикализиран'? Това, което аз разбирам е имат селски вид, съдейки по корена...

# 101
С някаква специална технология правят така, че да му личат жилите и да изглежда по-старо.

Какво реши за сандалите?

# 102
Какво реши за сандалите?
Мисля се още...моя номер има само розови, които по-малко ми харесват.

# 103
Ще има след 12 седмици казват newsm78

# 104
Ще има след 12 седмици казват newsm78
Я ги има, я не. Много неща пише, че ще ги има след 2-6-12 седмици, после изведнъж стават Епизе и край.

Общи условия

Активация на акаунт