Да се похваля на 5 месеца сме с 2 зъба!!!

• 1 311
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Честито.
На моите деца зъбките им излязоха по късничко.
На големия ми на годинката.

# 16
  • София
честито и от нас tooth tooth tooth

# 17
  • v nas
Честито   bouquet

# 18
Пиете ли нещо специално да ви изникнат по-бързичко или просто сте "напредничави" Simple Smile?

# 19
Честито , да са ви здрави.Ние ги чакаме.

# 20
Пиете ли нещо специално да ви изникнат по-бързичко или просто сте "напредничави" Simple Smile?
  Laughing  JoyТо ако можеше да се пие нещо.......До 6-ти месец всички деца щяха да са наредили зъби.

# 21
Честито!  bouquet

# 22
Браво, честито      bouquet
И на малката ми дъщеричка й избиха долните зъбчета на 5 месеца, без изобщо да усетя, чукнаха ми на лъжичката, докато я хранех  Wink

# 23
  Laughing  JoyТо ако можеше да се пие нещо.......До 6-ти месец всички деца щяха да са наредили зъби.

Съседката ми даваше нещо на дъщеря си, за да не й излизат зъбките и да проходи по-бързо, не знам каква е връзката!!!!

# 24
Честито ! Нека и другите да излязат безпроблемно ! Peace

# 25
не пием нищо  мажа й венците с Cal Gel  уж за безболезнено никнене ама колко помага незнам

# 26
Съседката ми даваше нещо на дъщеря си, за да не й излизат зъбките и да проходи по-бързо, не знам каква е връзката!!!!
Наистина ли?  Shocked Shocked Shocked Joy

# 27
не е толкова невероятно това; ние нямахме зъби до 9тия месец; малко преди това се разболя от настинка и давах упорито калций; от 3-ти март насам вече сме изкарали 5 зъба; подобна беше ситуацията с бебето на една приятелка, с която разрождаме заедно децата; може да е съвпадение, не знам ... на мен обаче ми се видя като чудо!!!
Честито на мама dankata!!! Да са здрави и бели зъбки-гъбки!!! Hands Clap

# 28
Честито! Айде да се запиша. От два дни бебо е много кисел. И снощи решавам да проверя за всеки случай, защото при мен първия зъб ми е избил на 2,5м. #Crazy. И голяма изненада--цели Два зъба tooth tooth! Единия е пробил, а другия ще пробие всеки момент. Направо не можах да повярвам--ние сме на три месеца Mr. Green

# 29
Честито tooth
Вики много го мъчат тези зъби. Първите два отдолу избиха преди месец, сега си чакаме горните. Ама то не е рев не е чудо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт